Ok, vad ca lumea umbla, nu gluma. Prin urmare poate voi, calatorii, puteti rezolva questul urmator:
Caut o insula cu plaje albe si ape limpezi, numai bune de snorkeling printre testoase, corali si pesti multicolori, cu casute linistite, din lemn si papa bun si ieftin. Cu oameni surazatori si naivi, care nu urmaresc doar sa te scuture de bani. Click pentru a vizualiza atașamentul
Sugestii?
Bugetul ar fi pe la 2500 euro pentru 2 oameni pe 2 saptamani, cu tot cu biletul de avion, plecare din Europa. Evident ca mergem cu rucsacul in spate, pe cont propriu, NU all-inclusive, hotel, etc... Plecarea ar fi in primele luni ale lui 2008...
Maldivele sau Polinezia Franceza ies din ecuatie, costa bani. Ideal ar fi sa mai fie ceva de facut pe acolo, de explorat, nu doar plaja...
Seychelles m-am tot uitat, dar nu reusesc deloc sa ma inscriu in buget... e cam expensive.
Grenadinele (in Caraibe) ar fi o optiune, dar acolo nu prea e de backpackeri, desi Tobago Cays e seducator. Dar acolo e bine sa ai o barca, nu e cazul...
O optiune ar fi Cuba dar nu mi-e clar cu fac cu viza, cu cazarea pe acolo, sunt zvonuri contradictorii, nu mi-e clar daca merge backpackingul acolo, daca gasesc casute pe plaja, cum vreau eu.Click pentru a vizualiza atașamentul
Alta idee ar fi Lombok, langa Bali (unde am inteles ca nu plajele sunt punctul forte).
Mai sunt o gramada de insule in Thailanda, dar sunt atat de multe ca nu prea stiu unde sa merg, nu Phuket. Am gasit niste insule (Ko Similan) pe Google Earth dar e greu de stat pe acolo...
Pana acum am avut noroc cu cele 2 calatorii pe care le-am facut... am descoperit niste locuri minunate iar soarta a jucat un rol foarte mare, as fi putut trece pe langa ele daca...
As aminti asa: Mazunte in statul Oaxaca, Mexic (Playa Ventanilla) Click pentru a vizualiza atașamentul
Tulum, langa Cancun, Mexic (poza cu casuta)
Si, anu' asta, Perhentian in Malaezia. Am evitat ceva mai cunoscutele Redang si Tioman... nu stiu daca am facut bine, dar trebuia sa alegem asa ca am mers intr-un loc mai linistit, mai ales ca nu stim sa ne scufundam.
Acum incerc o abordare ceva mai diferita... desi sunt convins ca nimic nu poate inlocui senzatia pe care o ai descoperind un loc superb, pe neasteptate. Pare ca insusi Dumnezeu ti-a zambit, mucalit, de sub o fatza maslinie