Pentru ca si eu am fost ajutat un pik in acest forum m-am gandit sa ajut si eu la rand pe alti fara sa mai mearga din site in site si complectand tot felul de prostii, dak vrei sa ajuti pe cineva ii dai totul cat mai usor.De acee o sa plasez aici toate programele de care ai nevoie pentru a resofta un v640i transformandul in K630i tot odata facandui si debranding si schimbandui acusticile in unele net superioare.O sa pun aici si o copie a tuturor fisierelor dintr-un v640i si k630i pt. cine vrea sa se joace cu driverele si fiserele de la ele.Inca pentru camera nu am avut timp sa caut pentru cine stie si are dak poate sa puna aici.Apropo versiuneade ,,a2uploader" de aici suporta si copiere datelor in PC in directorul acestuia gasiti si driverele flash necesare pt. resoftare.Eu am reusit sa pun si teme flash pe el si merg super asta puteti sa o faceti cu a2uploader(nu merg toate temele).Am vazut k pe acest sit nu poti pune numa fisier de 2 M de aceea o sa postez linkul de unde puteti sa le descarcati.
------------------------------------------------------------------------------------
1. Install KulanKendi.exe
2. Open it and extract K630i_R1FA032_CENTRAL-EUROPE.zip
3. Select in KK.exe Main and FS and Press "Flash Phone"
4. Plug your Mobile with usb cable with pressing only "c"
5. When come message "Flashing process finalization, please wait...
Connecting to server... Protocol error! " turn off KulanKendi.exe
6. Install a2uploader.exe
7. Press FileSystem Tool and connect phone to usb cable with pressing "2+5"
8. In A2Uploader go to /tpa/preset/custom/
9. DragDrop all files form thise folder K630i_CENTRAL-EUROPE_GENERIC (cust)
10. Shoutdown File Manager
11. And you have Generic Software for k630
12. Done v640@k630
THIS OPTIONS IS DISABLE FOR TIME BECAUSE KK HAS CHANGED
ACCOUNTING SYSTEM BUT IF SOMETIME KKClient.exe ask for :
username and password, put anything.
-----------------------------------------------------------------------------------------
http://www.filebox.ro/download.php?key=cucwyu2ofukxcqrn