Problema script

rocknum

Salut, am gasit un script pentru albume foto, are un cms simplu unde se pot creea albume si in albume se pun poze. Problema este ca desi l-am instalat, m-am autentificat in pagina de administrator nu afiseaza pozele incarcate....
Are un fisier config in directorul libraries unde am setat numele bazei de date, utilizatorul, parola si calea catre directoarele de upload... dar tot nu vrea sa afiseze imaginile...
Baza de date am creeat-o in phpmyadmin si am facut import (scriptul are un fisier txt pentru baza de date)

am atasat scriptul acestui mesaj, poate are cineva bunavointa si rabdarea sa se uite un pic pe el poate isi da seama ce este gresit...
script-ul l-am gasit aici
http://www.php-mysql-tutorial.com/image-gallery/

again
ai dat permisiuni de scriere (777) folderului images si tuturor subfolderelor din el?

rocknum
QUOTE(again @ Sep 27 2007, 03:40) *
ai dat permisiuni de scriere (777) folderului images si tuturor subfolderelor din el?

am setat permisiunile dar tot nu merge.......
GeizCity
...controleaza codul in sine, unde plaseaza imaginile si de unde le cere la afisare, posibil ca acolo sa fie greseala.
Mai multe detalii poate sa-ti ofere doar cine are acelasi script sau caruia-i oferi accesa la acest script, o diagnoza la distanta nu este prea eficienta.

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.