Caut Expert in limba engleza pentru reformulari , etc !

TEmelie

Buna ziua.

Caut un expert in limba engleza ( profesor sau student ) care sa poate sa faca research de pe internet in domeniul in care ma intereseaza si sa puna cap la cap continutul intr-o "carte" de 10-15 pagini.
Ce are nevoie clientul meu:
4 tipuri de astfel de carti ( fiecare carte poate fi un document in word de 10-15 de pagini) cu subiectele :

1. How to get laid ( cum sa agati o femeie ) - dedicata barbatilor
2. How to get laid ( cum sa agati un barbat ) ? dedicata femeilor
3. Having real Hot Sex with you half
4. 100 ways to keep your Lover
5. How to make some friends and start a conversation
6. 30 BIG Mistakes Men Make While Having Sex With Women
De asemenea vom lucra impreuna si la textul de homepage de la un site de prezentare. Proiectul cere seriozitate!
Eu si clientul vom verifica daca textul final nu este doar o copie ( sunt destule unelte pe web ).
Prefer o voce feminina cu o engleza placuta si pentru cateva inregistrari pe care le poate face de acasa ( foarte important ) !

Va multumesc si astept mesajele voastre pe PM.
Va multumesc tuturor pentru sprijin,
Stoian Adrian
Deria_Leena26
QUOTE(TEmelie @ Sep 23 2007, 12:10) *
Buna ziua.

Caut un expert in limba engleza ( profesor sau student ) care sa poate sa faca research de pe internet in domeniul in care ma intereseaza si sa puna cap la cap continutul intr-o "carte" de 10-15 pagini.
Ce are nevoie clientul meu:
4 tipuri de astfel de carti ( fiecare carte poate fi un document in word de 10-15 de pagini) cu subiectele :

1. How to get laid ( cum sa agati o femeie ) - dedicata barbatilor
2. How to get laid ( cum sa agati un barbat ) ? dedicata femeilor
3. Having real Hot Sex with you half
4. 100 ways to keep your Lover
5. How to make some friends and start a conversation
6. 30 BIG Mistakes Men Make While Having Sex With Women
De asemenea vom lucra impreuna si la textul de homepage de la un site de prezentare. Proiectul cere seriozitate!
Eu si clientul vom verifica daca textul final nu este doar o copie ( sunt destule unelte pe web ).
Prefer o voce feminina cu o engleza placuta si pentru cateva inregistrari pe care le poate face de acasa ( foarte important ) !

Va multumesc si astept mesajele voastre pe PM.
Va multumesc tuturor pentru sprijin,
Stoian Adrian

Sunt pline toate revistele cam de tot ce ai spus tu aici... Ti-as spune si care reviste, dar mi-e sa nu fac reclama...

Plus sunt o gramada de carti pe piata...

Sincer, nu vad care e pointu'...

Inregistrari cu voce feminina? Ma bagi la idei... De genul 89 89...

Si how to get laid nu presupune numai "a agata". Poate nu toate alea "agatatele" vor sa si get laid... Indiferent daca "agatatorului" numai la asta ii sta mintea...

But yes, sex will always sell well... 'Cause the balance between the offer and the demand will never be struck...

LoveDemon
The supply and demand balance is not an issue, as long as the demand is practically limitless, imho.
How much are you willing to spend on a professional writer, Temelie? Or quality is not a concern?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.