Lumina infrarosie
Pagini: 1, 2

Semper Pri

SuperDuper: Informația ta despre S2Pro este certitudine pentru mine. happy.gif

Kunzite: Pe S2Pro intr-o zi de vara cu soare (9.000-10.000°K) ai nevoie de cel puțin 5-7 secunde.
Kunzite
K10D-ul are probabil un filtru IR si mai puternic. Nu cred c-am afirmat contrariul... smile.gif

catutza46
k10-le distinge putin mai slab lumina infrarosie a ledului de la telecomanda fata de canonul a95 pe care il am (imaginea este la fel cu cea din primul post).
sarpeco
QUOTE (catutza46 @ Nov 20 2007, 21:48) *
k10-le distinge putin mai slab lumina infrarosie a ledului de la telecomanda fata de canonul a95 pe care il am (imaginea este la fel cu cea din primul post).

K10D are un filtru IR foarte puternic; aici am gasit ceva comparatii interesante legate de fotografia in infrarosu. K100D merge mult mai bine pentru IR; pe timp cu soare poate expune chiar la timpi scurti, de 1/15-1/30s. Desigur, sint si dezavantaje ale unui filtru IR slab.
Arcalis
noa, sry de bump, dar, daca stai sa te uiti la o telecomanda (in timp ce apesi un buton al ei) prin cam orice fel de camera digitala, o sa vezi oarece lumina, asta pt ca acea camera a ta poate sa iti "traduca" "lumina" sau "culoarea" (cum vreti sa iti ziceti) IR intr-o lumina pe care tu o poti vedea. Asta e partea faina, tu cand faci poze, tu pozezi si spectrul infrarosu, fara sa vrei sau fara sa iti dai seama. Adaugand un filtru IR faci ce faci cu orice alt filtru. Cu filtru verde, filtrezi sa iti intra verdele, cu rosu iti intra rosu, samd... pui un filtru IR, faci poze in IR... suna complicat, arata compicat, dar e, oarecum, unique smile.gif distractie
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.