service code

jurnalistul

Va rog, cine cunoaste codul de service pentru televizorul Arctic 29FSO, sau macar pentru alt model de televizor Arctic. Va multumesc anticipat.
bogdan546
Apasa Menu dupa care tastele 9,3,0,1 sau 8,5,0,0

jurnalistul
Multumesc, am sa incerc astazi si vorbim maine sa vedem daca am reusit ceva...Tu l-ai incercat pe vreun model Arctic ?
jurnalistul
Da, a mers, multumesc inca o data, insa are 1001 de setari, sti cumva si vreun link catre un manual de service ?
bogdan546
Ar trebui sa spui la ce ti trebuie sa intri in service mode .Ce defect are Tv-ul?
jurnalistul
Teoretic, nici unul, are 2 zile de cand l-am luat... dar mi se pare mie ca nu are culorile vii si parca este prea mult rosu... (cand schimb canalele, nu este negru este mai spre rosu...
bogdan546
Paginile care te intereseaza din menu service se activeaza apasind unul din butoanele colorate de pe telecomanda
La una din pagini ai posibilitatea sa modifici tensiunea de pe cite unul din cele trei tunuri RGB NU ' ti recomand sa faci acest lucru daca nu ai un generator de mira

jurnalistul
M-am pierdut de tot... Recunosc, nu le am deloc cu tehnica asta... Eu am dat din meniu, cand am ajuns la culori (rosu, albastru, verde) valori egale, si anume cota 30... Toate astea pe programul tv care rula atunci... Sa astept pana noaptea cand mai dau astia mira, la reviziile tehnice, nu ? Si atunci, cum modific tensiunile de care aminteai... Cred ca de mare folos mi-ar fi un manual, ca sa pot citi si aplica, ce mai, mura in gura...
bogdan546
Manual exact pentru acest model nu am Eu i ti recomand sa lasi asa cum sint culorile ,nu vei obtine ceva mai bun asa sint
toate tV-urile ieftine
jurnalistul

Cred ca ai dreptate... Multumesc frumos inca o data... Ce as putea sa-i cer ? Am dat pe el 500 de lei, nou nout... La diagonala asta, raportul calitate pret nu mai intra in discutie... Sa auzim de bine...
gaby29
Salut. Stie cineva cum pot sa intru in meniul de service la un Tv. Nippon Model : 2151-TXT ? Telecomanda nu are buton ascuns de service. Am atasat si niste adrese de electronica pentru cei interesati.Click pentru a vizualiza atașamentul
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.