PNTCD
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5

Expression

Partidul National Taranesc Crestin Democrat pare a se afla in plin proces de rebranding. De remarcat la nivelul initiativelor din ultima vreme este aderarea PNTCD la Polul de Centru Dreapta (alaturi de Alianta Populara si Partidul National Liberal) si campania pentru alegerile europarlamentare. PNTCD este si partidul ce a propus cel mai tanar candidat la europene in persoana Victor Ionescu. Liderii sustin o promovare puternica a membrilor tineri.
Ce credeti, are vreo sansa un partid cu traditie, a carui imagine a avut mult de suferit in ultimii ani sa se reabiliteze ?
gica_contra
QUOTE(Expression @ Sep 18 2007, 14:48) *
Partidul National Taranesc Crestin Democrat pare a se afla in plin proces de rebranding. De remarcat la nivelul initiativelor din ultima vreme este aderarea PNTCD la Polul de Centru Dreapta (alaturi de Alianta Populara si Partidul National Liberal) si campania pentru alegerile europarlamentare. PNTCD este si partidul ce a propus cel mai tanar candidat la europene in persoana Victor Ionescu. Liderii sustin o promovare puternica a membrilor tineri.
Ce credeti, are vreo sansa un partid cu traditie, a carui imagine a avut mult de suferit in ultimii ani sa se reabiliteze ?

Când cel mai de lăudat lucru este cel postat de tine și bolduit de mine, dă-mi voie să mă îndoiesc. Ceva senzațional sau măcar proaspăt prin programul politic? Nu? Nasol...

ronnel
QUOTE(Expression @ Sep 18 2007, 14:48) *
Liderii sustin o promovare puternica a membrilor tineri.

deci tot dinozaurii sunt undeva in spatele acestor tineri. asa ca... nimic de laudat
Expression
Nu stiu daca este vorba de dinozauri efectiv. Daca te uiti la conducerea actuala a partidului o sa vezi in marea majoritate oameni noi. Fara absolut nicio implicatie politica, il pot recomanda pe Radu Munteanu, un om de asemenea tanar. Sa nu uitam ca in PNTCD exista inca o serie de lideri ce se bucura de suport popular precum Gheorghe Ciuhandu sau actualul presedinte Marian Petre Milut. (care incearca in acest moment sa isi faca o parte din actiuni cunoscute publicului).

Initiative politice recente : In afara de alegerile europarlamentare si de inscrierea in polul de centru-dreapta se incearca promovarea initiativelor locale precum restructurarea invatamantului in zonele rurale. (de pe site-ul partidului). Nu prea exista spatiu in perioada asta pentru initiative concrete pentru ca vom asista in curand la un alt tip de alegeri.

Nu stau acum sa fac recomandari politice unor oameni destul de documentati (din cate am citit pe forum) insa nu prea vad ca unul dintre celelalte partide sa incerce sa faca ceva.

ronnel
QUOTE(Expression @ Sep 18 2007, 15:17) *
Nu stiu daca este vorba de dinozauri efectiv. Daca te uiti la conducerea actuala a partidului o sa vezi in marea majoritate oameni noi. Fara absolut nicio implicatie politica, il pot recomanda pe Radu Munteanu, un om de asemenea tanar. Sa nu uitam ca in PNTCD exista inca o serie de lideri ce se bucura de suport popular precum Gheorghe Ciuhandu sau actualul presedinte Marian Petre Milut. (care incearca in acest moment sa isi faca o parte din actiuni cunoscute publicului).

Initiative politice recente : In afara de alegerile europarlamentare si de inscrierea in polul de centru-dreapta se incearca promovarea initiativelor locale precum restructurarea invatamantului in zonele rurale. (de pe site-ul partidului). Nu prea exista spatiu in perioada asta pentru initiative concrete pentru ca vom asista in curand la un alt tip de alegeri.

Nu stau acum sa fac recomandari politice unor oameni destul de documentati (din cate am citit pe forum) insa nu prea vad ca unul dintre celelalte partide sa incerce sa faca ceva.

acum, in primul rand, poate nu-s eu in masura sa judec ce scrie unu sau altu pe forum, dar asta e reclama pe fata, si in al doilea rand, cel putin ciuhandu nu se mai bucura de suport popular in orasul unde e primar, si pe care l-a adus intr-o stare jalnica.
si sa nu uitam ca pntcd-ul a mai fost la guvernare intre 97 si 2000 si a lasat un dezastru in urma. contractul de 200 de zile... poate cea mai mare teapa care si-a luat-o poporul asta vreodata...
motanul13
Mai exista PNTCD - ul ?
Unde ?
Expression
Ronnel, nu incerc sa fac reclama. Am strans mai multe opinii despre partidele aflate la guvernare si voiam sa fac o statistica. PNTCD-ul mi s-a parut interesant din perspectiva promovarii tineretului, atat.

Despre cel amintit nu stiu insa cunostintele din Timisoara il sustineau puternic la alegerile trecute. Nu sunt timisorean, deci nu pot comenta.

Motanul13 : Asta e interesant, ca mai exista si inca are sustinatori. Pe de alta parte, partidele noi si lipsite de ideologii clare sau de oameni cu un background politic au acaparat atentia media. Pana mai recent consideram la randu-mi ca PNTCD-ul e un partid cu putini oameni si sustinere asijderea insa am realizat contrariul. Nu mai insist aici insa cred ca partidul asta ar putea reveni stabil pe scena politica daca s-ar dori lucrul asta pe interior si daca mobilizarea ar fi mai buna.

Pollux
si daca e reclama care e problema? huh.gif
ce numai PD si PNL au voie sa-si faca reclama pe forumul asta? rolleyes.gif
fracture
QUOTE(Expression @ Sep 18 2007, 11:17) *

Hai lasa-ne cu propaganda politica dry.gif Zi-mi si mie de ce suport se bucura prietenul lui Becali, Milut? huh.gif , dar Pavelescu? Asa vreti voi in Europa, cu traseisti politici si cu afaceristi pe post de politicieni carismatici?
Milut si Pavelescu, un parvenit politic si un traseist au ajuns sa-l excluda din partid pe Remus Opris, unul din membrii fondatori ai PNTCD puke.gif

Fii si tu putin realist, te-ai uitat in sondajele recente? Ai vazut pe undeva PNTCD? Nici macar acolo nu mai apare.
ronnel

QUOTE(Expression @ Sep 18 2007, 15:30) *
Ronnel, nu incerc sa fac reclama. Am strans mai multe opinii despre partidele aflate la guvernare si voiam sa fac o statistica. PNTCD-ul mi s-a parut interesant din perspectiva promovarii tineretului, atat.

Despre cel amintit nu stiu insa cunostintele din Timisoara il sustineau puternic la alegerile trecute. Nu sunt timisorean, deci nu pot comenta.

la alegerile trecute, true. dar a trecut mult timp de atunci, iar ciuhandu si-a indreptat atentia spre afacerile si bunastarea sa si a fiului sau, a carei firma "prinde" o gramada de contracte de la primarie. si ma cam indoiesc ca e o coincidenta. acu vreun an si ceva ciuhandu si-a dublat salariul fara vreun motiv real. lucru mult discutat pe atunci. iar orasul nu a mai primit atentie, si a ajuns o rusine.
si era sa uit: tiganii au acaparat aproape tot centrul timisoarei. clanuri intregi de jegosi care hartuiesc oameni din casele din centru, si ii fac sa-si vanda casele la preturi de nimic sau sa plece efectiv fara nimic. crezi ca se putea face asta fata complicitatea primariei si politiei? primariei condusa de ciuhandu adica? adica ciuhandu ala care tu il lauzi?
don_dannielo
Dati-mi voie sa nu ma gandesc in vecii vecilor la un partid care-si zice "taranesc" ca la un partid de dreapta, cu poli sau fara poli.

Probabil nu sunt singurul.
motanul13
QUOTE(Expression @ Sep 18 2007, 15:30) *
Motanul13 : Asta e interesant, ca mai exista si inca are sustinatori.

Unde ? Sau care sunt aia ( in afara de tine , bineinteles ) ?
Expression
QUOTE(fracture @ Sep 18 2007, 15:34) *
Fii si tu putin realist, te-ai uitat in sondajele recente? Ai vazut pe undeva PNTCD? Nici macar acolo nu mai apare.

Apare, are in jur de 3%.

Nu stiu unde vezi legatura intre Becali si Milut. Acum vreo doi ani o conferinta televizata ii infatisa pe Marian Petre Milut , Pavelescu si Becali la aceeasi masa. Al doilea nu era membru PNTCD in acea perioada. Nu s-a ajuns la niciun fel de acord. Asta se putea afla usor, nu era nevoie sa recurgi la ziare de scandal. Incerc pe moment sa aflu culoarea politica a fiecarui partid, fie ca are sau nu un procentaj relevant si am simtit nevoia sa ma documentez : Observ ca pe forumul de fata exista destule topicuri dar niciunul despre acest partid, motiv pentru care am vrut sa va aflu opiniile.

Nu o sa ma leg mai mult de opinia ta - am mai spus, fac o statistica, nu propaganda.Nu stiu despre care ''noi'' vorbesti - ti-am mai spus ca nu sustin implicarea politica.

Motanul13 : Sondajele actuale arata asta si la fel si membrii din provincie. Nu am scris topicul pentru a apara sau a denigra PNTCD ci doar pentru a strange opinii.
gica_contra
QUOTE(Expression @ Sep 18 2007, 15:17) *

Eu sunt pentru urbanizare. Deci avem viziuni diferite. Deci...
Expression
QUOTE(gica_contra @ Sep 18 2007, 15:51) *
Eu sunt pentru urbanizare. Deci avem viziuni diferite. Deci...

Era vorba de o initiativa din ultima vreme, nu de politica partidului. Planurile ''de viitor'' le vom afla odata cu celelalte programe politice, in preajma alegerilor europene.
fracture
QUOTE(Expression @ Sep 18 2007, 11:48) *
Nu o sa ma leg mai mult de opinia ta - am mai spus, fac o statistica, nu propaganda.Nu stiu despre care ''noi'' vorbesti - ti-am mai spus ca nu sustin implicarea politica.

Te rog sa-mi prezinti si mie sondajul, si am pretentia sa fie cat de cat nou, sa nu fie unul de pe vremea CDR laugh.gif
Si topicuri mai sunt, cauta. Era unu' odata ce se tanguia si isi exprima admiratia fata de Senior. Dumnezeu sa-l ierate dar din cate stiu e cam decedat. Cui dracului ii plac mortii huh.gif
Si oricum, topicurile despre PNTCD au fost inchise pentru ca mai devreme sau mai tarziu ajungeeau sa fie penibile.
Strict
Uite unul care n-a fost închis: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=251116
ronnel
QUOTE(fracture @ Sep 18 2007, 15:53) *
Te rog sa-mi prezinti si mie sondajul, si am pretentia sa fie cat de cat nou, sa nu fie unul de pe vremea CDR laugh.gif
Si topicuri mai sunt, cauta. Era unu' odata ce se tanguia si isi exprima admiratia fata de Senior. Dumnezeu sa-l ierate dar din cate stiu e cam decedat. Cui dracului ii plac mortii huh.gif
Si oricum, topicurile despre PNTCD au fost inchise pentru ca mai devreme sau mai tarziu ajungeeau sa fie penibile.

topicul asta de la primul post e penibil. pntcd, rebranduire auzi. pai ce rebranduire? pntcd e pntcd si gata. si ca tot s-a zis de milut... milut de prin 2000 de tot chinuie sa iasa in fata si n-a reusit nimic. a candidat si la presedintie parca. si n-a facut nimic. eu unul m-am saturat de lideri de astia plini de bani, cu afaceri peste afaceri, foarte multi dubiosi, cu gura mare si fapta mica. in folosul cetateanului bineinteles, ca pt ei... oricand, oricum
Expression
QUOTE(fracture @ Sep 18 2007, 15:53) *

Sincer, eu nu prea am gasit deloc topicuri despre PNTCD si nici despre alte partide, exceptie PNL si PD (si uneori PSD). Despre ce sondaj vorbesti ? Acum ceva vreme aparuse un articol conform caruia se cerea scaderea pragului electoral la 2.85% si unde erau publicate si sondajele initiale. ''Sondajul'' meu este mai degraba o problema de informare personala : comunitatea online este axata pe cele cateva partide de la guvernare. Daca in cazul PNTCD , lumea inca mai confunda liderii si are dubii cu privire la existenta partidului, imi e si frica sa vad parerea fata de alte formatiuni, mai mici.

Strict : Am citit respectivul topic insa este despre conducerea PNTCD, nu despre suportul popular.

Fracture : Tonul ma deranjeaza. Nu am deschis topicul pentru a-ti spune sa sustii partidul.

In mare m-am convins cam ce imagine are PNTCD.
fracture
QUOTE(Expression @ Sep 18 2007, 12:08) *
imi e si frica sa vad parerea fata de alte formatiuni, mai mici.

Acum sincer, exista si alte formatiuni mai mici decat PNTCD laugh.gif

Si da, propunerea aia a fost facuta de Tariceanu care s-a gandit el cum sa-i mai fure PD-ului niste voturi. Si astfel daca se scadea pragul electoral la cat spui tu acolo ghici cine intra in parlament? Aighicit, PIN (anti Base, anti PD), PNTCD (anti Base, anti PD) si PC (anti Base, anti PD).
Expression
QUOTE(fracture @ Sep 18 2007, 16:11) *
Si da, propunerea aia a fost facuta de Tariceanu care s-a gandit el cum sa-i mai fure PD-ului niste voturi. Si astfel daca se scadea pragul electoral la cat spui tu acolo ghici cine intra in parlament? Aighicit, PIN (anti Base, anti PD), PNTCD (anti Base, anti PD) si PC (anti Base, anti PD).

Nu te contrazic. (Desi cu PIN-ul este discutabil, ei avand procentaje chiar neglijabile)

Da, exista foarte multe formatiuni politice (si nu ''satesti'' cum ar crede multi) ce vor sa adere la una dintre structurile mari europene. Sunt partide de genul ''Partidul Republican Roman'' in cazul carora sincer nu inteleg cum au putut ajunge la statutul de partid.
motanul13
QUOTE(Expression @ Sep 18 2007, 16:08) *
Daca in cazul PNTCD , lumea inca mai confunda liderii si are dubii cu privire la existenta partidului, imi e si frica sa vad parerea fata de alte formatiuni, mai mici.

Exista si mai mici decat PNTCD-ul ?
Expression
QUOTE(motanul13 @ Sep 18 2007, 16:26) *
Exista si mai mici decat PNTCD-ul ?

Ti-am mai raspuns, exista partide cu mult mai mici decat PNTCD : Uniunea Populară Social Creștină, Partidul Ecologist, Partidul Republican...etc
Pollux
QUOTE(Expression @ Sep 18 2007, 16:54) *
Ti-am mai raspuns, exista partide cu mult mai mici decat PNTCD : Uniunea Populară Social Creștină, Partidul Ecologist, Partidul Republican...etc

partidul ecologist fuzionase la un moment dat cu PUR (actual PC).
ce s-a intamplat intre timp, s-au razgandit?
fracture
QUOTE(Pollux @ Sep 18 2007, 13:12) *
partidul ecologist

MER sau PER?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.