spitalu spiridon iasi-oncologie
Pagini: 1, 2, 3

iulian.2609

daca Doamne fereste aveti/ are cineva apropiat cancer sa va feriti cat puteti de sectia de oncologie dela spitalul sf spiridon iasi.
sectia asta e condusa de un om - Luician Miron - care nu are nici un Dumnezeu. un om care vinde moarte. cum? va spun eu, la negru!
isi bate de joc aflati intr-o suferinta groaznica. le ia banii din buzunar iar a doua zi se preface ca nu i-a vazut niciodata.
nu stiu cat de familiarizati cu tratamentul cancerului. una din formele de tratament e chimioterapia.
fiecare tip de cancer se trateaza cu un anumit medicament. el pune alandala medicamente de un tip pt alt tip in functie de care e cel mai IEFTIN! pe el asta il intereseaza, sa faca economie, nu sa trateze bolnavii. pt el toti bolnavii sunt condamnati la moarte, singura lor datorie fiind sa-i dea lui shpaga. pt ce? ca sa-i omoare.
sectia de oncologie e intr-o stare jalnica arata ca in iad acolo.
doctorii sunt niste profitori nenorociti, pe care nu-i intereseaza altceva decat banul.
in mod normal ei ar trebui sa colaboreze cu chirurgii sa investigheze de la bun inceput in detaliu situatia bolnavului, insa pe ei pur si simplu nu-i intereseaza! omul este operat, dumnezeu stie cum, iar apoi i se administreaza o chimioterapie, care in loc sa -l trateze, il duce mai aproape de moarte, deoarece li se pun medicamentele cele mai ieftine, asa cum va spuneam mai sus.
eu as vrea ca problema asta sa fie aflata de cat mai multi oameni, pt ca e absolut revoltator ce se intampla. va spun imi vine sa imi smulg parul din cap cand stiu ce se intampla in clinica aia. e strigator la cer.
va rog frumos sa imi dati idei cum as putea sa public povestea asta, incat sa ajunga la cat mai multi oameni.
Dumnezeu sa va dea sanatate.
ps. lucrurile pe care le-am scris aici sunt 100% reale. textul e scris in intregime de mine. va rog sa intelegeti ca e ceva f serios
mianna
eu as vrea sa stiu cate cunostinte de oncologie ai tu, incat sa-ti permiti sa faci asemenea afirmatii. sigur cunosti toate schemele terapeutice, cu toate alternativele lor?

Cipsu
QUOTE(mianna @ Sep 13 2007, 12:42) *
eu as vrea sa stiu cate cunostinte de oncologie ai tu, incat sa-ti permiti sa faci asemenea afirmatii. sigur cunosti toate schemele terapeutice, cu toate alternativele lor?

Mianna, don't go there!
lumea medicala in romania e inca medievala din punct de vedere al interesului acordat pacientului. Greselile si deciziile gresita scapa nepedepsite.Chiar nu merge acolo, oameni mor, sau nu traiesc (cum vrei tu) din cauza asta.
Nu bag pe toata lumea in acesta galeata, insa nu-mi spune de cat de bine si frumos se intampla sanatatea in Romania.
mianna
QUOTE(Cipsu @ Sep 13 2007, 12:46) *
Mianna, don't go there!
lumea medicala in romania e inca medievala din punct de vedere al interesului acordat pacientului. Greselile si deciziile gresita scapa nepedepsite.Chiar nu merge acolo, oameni mor, sau nu traiesc (cum vrei tu) din cauza asta.
Nu bag pe toata lumea in acesta galeata, insa nu-mi spune de cat de bine si frumos se intampla sanatatea in Romania.

am spus eu asa ceva?

insa mi se pare de bun simt sa stiu ce intelege autorul topicului prin "fiecare tip de cancer se trateaza cu un anumit medicament", atata vreme cat eu, dupa un rezidentiat in oncologie, am ramas cu impresia ca se folosesc combinatii de chimioterapice, care au la randul lor scheme echivalente sau alternative, si ca oncologii depind de aprovizionarea farmacie spitalului, neputand aplica intotdeauna schema pe care o considera cea mai indicata. nu-i scot pe oncologi sau pe alti medici mici sfintisori, dar consider necesar sa acuzi cu atata vehementa doar in momentul in care stii toate datele.
iulian.2609
dear mianna, tu intelegi ca pe asta il doare fix in cot?
tu intelegi ca el isi bate joc?
o cunostinta de-a mea avea nevoie de 5 seturi de medicamente. el stii ce spunea?
ii ajung 3, doar n-o fi george bush sa cheltuim banii cu ea.
tu intelegi ca la spitalul spiridon a stat in curte vreo doi ani un aparat de radioterapie din cauza incompetentei sefilor din spital, iar aparatul ala evident ca s-a dus dracu'?
tu intelegi ca se intampla sa vina ambulanta cu cate-un bolnav din alt judet si ei il trimit acasa?
tu nu intelegi ca NU LE PASA?
tu intelegi ca el spune despre toti bolnavii ca sunt in stadiul 4 si ca e clar ca nu mai au nici o sansa?
tu intelegi ca unii bolnavi primesc medicamente care le distrug alte organe decat cel afectat de cancer?
dar nu, mai bine sa-i luam apararea, ca doar a terminat o facultate grea si se munceste f mult sa ajungi doctor.
ma intreb ce poate iesi din studentii pe care-i indruma el...
cutler
aici nu e forum de dejectii.Anunta colegiul medicilor pe iasi.
Cipsu
QUOTE(cutler @ Sep 13 2007, 14:50) *
aici nu e forum de dejectii.Anunta colegiul medicilor pe iasi.

Bullshit!
Adica ai senzatia ca un for profesional isi va sanctiona un membru fara sa fie siliti de presiunea media?
Sa fim seriosi, administrarea de act medical functioneaza ca si productia zilele astea...banda rulanta. Deseurile sunt aruncate rapid la cos si productia merge inainte.
Si sincer nu-mi place tonul tau, lasa omul sa-si verse oful.

Cipsu
QUOTE(mianna @ Sep 13 2007, 13:25) *
am spus eu asa ceva?

insa mi se pare de bun simt sa stiu ce intelege autorul topicului prin "fiecare tip de cancer se trateaza cu un anumit medicament", atata vreme cat eu, dupa un rezidentiat in oncologie, am ramas cu impresia ca se folosesc combinatii de chimioterapice, care au la randul lor scheme echivalente sau alternative, si ca oncologii depind de aprovizionarea farmacie spitalului, neputand aplica intotdeauna schema pe care o considera cea mai indicata. nu-i scot pe oncologi sau pe alti medici mici sfintisori, dar consider necesar sa acuzi cu atata vehementa doar in momentul in care stii toate datele.

Asta mi se pare o opinie echidistanta. In postul anterior nu ai fost la fel de obiectiva smile.gif no offence!
iulian.2609
QUOTE(Cipsu @ Sep 13 2007, 14:54) *
Bullshit!
Adica ai senzatia ca un for profesional isi va sanctiona un membru fara sa fie siliti de presiunea media?
Sa fim seriosi, administrarea de act medical functioneaza ca si productia zilele astea...banda rulanta. Deseurile sunt aruncate rapid la cos si productia merge inainte.

din informatiile pe care le am individul are relatii puternice. de aceea nu pot deocamdata sa merg pana la capat in aceasta poveste.

as merge la un ziar sau o televiziune insa nu pot din cauza ca m+ar afecta personal daca ar afla ca eu sunt cel care deconspira
Cipsu

QUOTE(iulian.2609 @ Sep 13 2007, 15:03) *
din informatiile pe care le am individul are relatii puternice. de aceea nu pot deocamdata sa merg pana la capat in aceasta poveste.

as merge la un ziar sau o televiziune insa nu pot din cauza ca m+ar afecta personal daca ar afla ca eu sunt cel care deconspira

Inteleg perfect. Eu am fost pe cale sa-i scot dintii unui medic care facea glume de genul ala care-l spuneai tu (Da' ce, e George Bush?) Si cu alta ocazie, am fost la fel de tentat de a pocni o madame doctor care facea aceleasi glume. In ambele situatii nu era vorba despre mine si m-am abtinut pentru binele pacientului,insa daca voi avea ghinionul sa fiu eu pacientul si sa primesc aceleasi glumite garantez ca iese circ mare.
Pe de alta parte, glumele medicinistilor, ca si ale medicilor, sunt altfel fata de cele pe care noi, muritorii de rand le apreciem. Probabil e o desensibilizarea datorita profesiei. Nu e o scuza, cel mult o circumstanta atenuanta.
rox
QUOTE(iulian.2609 @ Sep 13 2007, 14:39) *
dear mianna, tu intelegi ca pe asta il doare fix in cot?
tu intelegi ca el isi bate joc?
o cunostinta de-a mea avea nevoie de 5 seturi de medicamente. el stii ce spunea?
ii ajung 3, doar n-o fi george bush sa cheltuim banii cu ea.
tu intelegi ca la spitalul spiridon a stat in curte vreo doi ani un aparat de radioterapie din cauza incompetentei sefilor din spital, iar aparatul ala evident ca s-a dus dracu'?
tu intelegi ca se intampla sa vina ambulanta cu cate-un bolnav din alt judet si ei il trimit acasa?
tu nu intelegi ca NU LE PASA?
tu intelegi ca el spune despre toti bolnavii ca sunt in stadiul 4 si ca e clar ca nu mai au nici o sansa?
tu intelegi ca unii bolnavi primesc medicamente care le distrug alte organe decat cel afectat de cancer?
dar nu, mai bine sa-i luam apararea, ca doar a terminat o facultate grea si se munceste f mult sa ajungi doctor.
ma intreb ce poate iesi din studentii pe care-i indruma el...

dar tu intelegi ca multe din lucrurile astea, desi anormale si inumane, se intimpla in toata tara?
QUOTE(iulian.2609 @ Sep 13 2007, 15:03) *

atunci, imi pare rau sa te jignesc, dar numai gura e de tine. ca si de multi altii. Daca vrei intr-adevar sa schimbi ceva ACTIONEZI.
cutler
QUOTE(Cipsu @ Sep 13 2007, 14:54) *
Bullshit!

nu vad cu ce te deranjeaza tonul meu.
Cipsu
QUOTE(rox @ Sep 13 2007, 15:17) *
dar tu intelegi ca multe din lucrurile astea, desi anormale si inumane, se intimpla in toata tara?

atunci, imi pare rau sa te jignesc, dar numai gura e de tine. ca si de multi altii. Daca vrei intr-adevar sa schimbi ceva ACTIONEZI.

Nu-ti doresc sa ajungi in situatia unui om care ar vrea sa faca ceva insa cu riscul ca persoana apropiata, in suferinta, sa incaseze consecintele.
Daca nu am fi cu totii o gramada de vite sperioase, poate ar functiona.
Insa riscul asta ti-l asumi pe propria piele, nu pe pielea celor apropiati.
Cipsu
QUOTE(cutler @ Sep 13 2007, 15:18) *
nu vad cu ce te deranjeaza tonul meu.

M-a deranjat ca i-ai taiat-o prea scurt, mai scurt decat o merita. Evident, cum ti-ai dat seama, nici eu nu sunt prea obiectiv in speta de fata si nici nu am intentia de a fi obiectiv. Am avut si eu pielea pe bat din cauza unor idioti de genul asta si vreau sa ii vad arsi pe rug.
rox
QUOTE(Cipsu @ Sep 13 2007, 15:23) *
Nu-ti doresc sa ajungi in situatia unui om care ar vrea sa faca ceva insa cu riscul ca persoana apropiata, in suferinta, sa incaseze consecintele.
Daca nu am fi cu totii o gramada de vite sperioase, poate ar functiona.
Insa riscul asta ti-l asumi pe propria piele, nu pe pielea celor apropiati.

n-am inteles din relatare daca persoana in suferinta traieste sau a decedat. Daca traieste, ma gindesc ca exista mai multe spitale cu sectii de oncologie in Iasi ( daca gresesc imi pare rau) si ca se poate un transfer. Daca persoana respectiva a decedat, nu cred ca mai are cineva ceva de pierdut, si mi se pare o chestie de responsabilitate sa-ti asumi niste afirmatii, daca sunt adevarate si crezi cu tarie in ele si mai ales daca vrei SA SCHIMBI CEVA. Afirmatii in gol poate arunca oricine; sa le postezi pe un forum e egal cu sa i le zici vecinului de coada la lapte; nu schimba nimic si nu ajuta pe nimeni. Daca iti doresti sa schimbi intr-adevar ceva, iti asumi raspunderea si consecintele si actionezi. Exista metode si metode, si nu intotdeauna esti infrint de sistem.
cutler
QUOTE(Cipsu @ Sep 13 2007, 15:26) *
M-a deranjat ca i-ai taiat-o prea scurt, mai scurt decat o merita. Evident, cum ti-ai dat seama, nici eu nu sunt prea obiectiv in speta de fata si nici nu am intentia de a fi obiectiv. Am avut si eu pielea pe bat din cauza unor idioti de genul asta si vreau sa ii vad arsi pe rug.

omul are nevoie de solutii , sa actioneze urgent. Politia nu se baga ca nu e de competenta ei , si oricum sunt bulangii la greu.Solutia pe care am vazut-o in acel moment i-am transmis-o.
Sunt de acord cu tine .
Cipsu
QUOTE(rox @ Sep 13 2007, 15:28) *
1. Daca traieste, ma gindesc ca exista mai multe spitale cu sectii de oncologie in Iasi ( daca gresesc imi pare rau) si ca se poate un transfer.
2. Daca persoana respectiva a decedat, nu cred ca mai are cineva ceva de pierdut, si mi se pare o chestie de responsabilitate sa-ti asumi niste afirmatii, daca sunt adevarate si crezi cu tarie in ele si mai ales daca vrei SA SCHIMBI CEVA.
3. Afirmatii in gol poate arunca oricine; sa le postezi pe un forum e egal cu sa i le zici vecinului de coada la lapte; nu schimba nimic si nu ajuta pe nimeni.
4. Daca iti doresti sa schimbi intr-adevar ceva, iti asumi raspunderea si consecintele si actionezi.Exista metode si metode, si nu intotdeauna esti infrint de sistem.

1. Nu uita ca ceva de genul "egalitate de sanse" nu exista.
2. Partial de acord, insa iti garantez ca o persoana care trece prin asa ceva nu stie cui sa atribuie vina, asta cand nu e evidenta. A face acuzatii e usor, a le demonstra e mai greu. Durerea este insa aceeasi! Sa rascolesti in jurul tau o situatie si asa dificila nu este recomandat intotdeauna, pentru binele celor care sufera inca.
3. Perfect de acord, a posta pe forum este cel mult o refulare, nu un mijloc de actiune. Si, cel mult, o metoda de informare.
4. Daca doresti sa schimbi ceva, incepi intai cu tine. Mai ales atunci cand ai optiunea libera, nu in situatiile extreme.
iulian.2609
QUOTE(rox @ Sep 13 2007, 15:28) *
n-am inteles din relatare daca persoana in suferinta traieste sau a decedat. Daca traieste, ma gindesc ca exista mai multe spitale cu sectii de oncologie in Iasi ( daca gresesc imi pare rau) si ca se poate un transfer. Daca persoana respectiva a decedat, nu cred ca mai are cineva ceva de pierdut, si mi se pare o chestie de responsabilitate sa-ti asumi niste afirmatii, daca sunt adevarate si crezi cu tarie in ele si mai ales daca vrei SA SCHIMBI CEVA. Afirmatii in gol poate arunca oricine; sa le postezi pe un forum e egal cu sa i le zici vecinului de coada la lapte; nu schimba nimic si nu ajuta pe nimeni. Daca iti doresti sa schimbi intr-adevar ceva, iti asumi raspunderea si consecintele si actionezi. Exista metode si metode, si nu intotdeauna esti infrint de sistem.

draga mea e o singura sectie de oncologie in iasi.
astia taie si spanzura tot ce e cancer pe raza a cateva judete: iasi, vaslui, bacau, suceava, botosani.
e usor sa spui ce ai spus tu. doar ca deocamdata nu ma pot baga intr-o palarie usor mare pt mine, ca varsta si ca statut. iti dai seama ca oamenii astia sunt periculosi daca sunt in stare de asa ceva.
cum spui tu ca e vorbarie, dar eu vreau ca lumea sa auda si sa nu mai faca greseala sa-i duca la iasi. sa inteleaga ca aici e drumul spre moarte.
stiu ca se intampla si in alte parti. singurul spital unde se misca ceva e institul oncologic din cluj.
cum spui tu e vorbarie, dar oare nu trebuiie vbite lucrurile astea? sau pe forum vbim doar despre sex anal, sex in pozitia capra si alte minuni.
p.s. cipsu, mult'am de sustinere rolleyes.gif
Cipsu
QUOTE(iulian.2609 @ Sep 13 2007, 16:21) *
draga mea e o singura sectie de oncologie in iasi.
astia taie si spanzura tot ce e cancer pe raza a cateva judete: iasi, vaslui, bacau, suceava, botosani.
eu usor sa spui ce ai spus tu. doar ca deocamdata nu ma pot baga intr-o palarie usor mare pt mine, ca varsta si ca statut. iti dai seama ca oamenii astia sunt periculosi daca sunt in stare de asa ceva.
cum spui tu ca e vorbarie, dar eu vreau ca lumea sa auda si sa nu mai faca greseala sa-i duca la iasi. sa inteleaga ca aici e drumul spre moarte.
stiu ca se intampla si in alte parti. singurul spital unde se misca ceva e institul oncologic din cluj

Periculosi nu sunt, doar bine aparati.
Intr-adevar, la fel am auzit si eu despre Institutul Oncologic Cluj, are review-uri foarte bune.
Deasemenea, cand vorbim de dotari si Fundeni-ul e foarte bine vazut, iar medicii de la Fundeni sunt printre cei mai buni din tara, de fapt sunt destul de elitisti acolo.
iulian.2609
QUOTE(Cipsu @ Sep 13 2007, 16:25) *
Periculosi nu sunt, doar bine aparati.

daca sunt bine aparati, inseamna ca au "spate". daca au "spate" inseamna ca sunt periculosi
Cipsu
QUOTE(iulian.2609 @ Sep 13 2007, 16:31) *
daca sunt bine aparati, inseamna ca au "spate". daca au spate inseamna ca sunt periculosi

Sa nu exageram, o fi Romania tara tuturor posibilitatilor dar nu e chiar Vestul Salbatic.
iulian.2609
QUOTE(Cipsu @ Sep 13 2007, 16:33) *
Sa nu exageram, o fi Romania tara tuturor posibilitatilor dar nu e chiar Vestul Salbatic.

asa ne place sa vbim poetic cu de-astea:
Romania e un stat de drept.
Romania e in U.E.
Romania tara posibilitatilor, dar nu vestul salbatic. nu e, frate, e Romania si ne macina sufletele in fiecare zi
Cipsu
QUOTE(iulian.2609 @ Sep 13 2007, 16:57) *
asa ne place sa vbim poetic cu de-astea:
Romania e un stat de drept.
Romania e in U.E.
Romania tara posibilitatilor, dar nu vestul salbatic. nu e, frate, e Romania si ne macina sufletele in fiecare zi

Am inceput sa scriu si am sters de 3 ori. Sincer sa fiu, nu stiu ce sa-ti spun...doar sa nu disperi...nu ajuta la nimic.
Cu totii ne invartim in aceeasi mocirla. Ia-o usor si rezolva problemele pe rand, una cate una. Daca ai nevoie de ajutor pe la Bucuresti, ma ofer sa fac tot ce pot, doar sa-mi spui, ok?
iulian.2609
QUOTE(Cipsu @ Sep 13 2007, 17:04) *
Am inceput sa scriu si am sters de 3 ori. Sincer sa fiu, nu stiu ce sa-ti spun...doar sa nu disperi...nu ajuta la nimic.
Cu totii ne invartim in aceeasi mocirla. Ia-o usor si rezolva problemele pe rand, una cate una. Daca ai nevoie de ajutor pe la Bucuresti, ma ofer sa fac tot ce pot, doar sa-mi spui, ok?

mult'am fain, dar eu din fericire nu am nevoie de nimic, totul e ok pt mine.
trag si eu semnale de alarma pe unde pot. am sa iau pe rand pe cat posibil...
e dureros sa stii ca astfel de locuri sunt astfel de oameni. de ce sa nu-i calcam in picioare?
rox
QUOTE(iulian.2609 @ Sep 13 2007, 17:15) *
de ce sa nu-i calcam in picioare?

chiar, de ce sa nu? asta te-am intrebat si eu. si raspunsul tau a fost " deocamdata nu ma pot baga intr-o palarie usor mare pentru mine" peacefingers.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.