BMW M3 challenge
Pagini: 1, 2, 3

bleh

ia uitati peste ce am dat:

http://www.m3-challenge.com/index.php?id=3&L=0

joc free

vad numele 10tacle studios implicat, cei care au facut GTR-urile, deci cred ca e vorba de un sim. Destul de interesant.
sulebeb
Cica merge si pe lan cu pana la 15 jucatori....

Silver Wolf
Plăcut joc... exact genul care te face să regreți că în titlu se regăsește o singură mașină. Pe de altă parte e interesantă ideea competiției de pe net, șanse egale... smile.gif și premii biggrin.gif
S@BYN
Super joc.. pacat de controlul masini...adica nu poti lua o curba cu 200km/h ca la Nfs smile.gif intradevar foarte frumos , masinile ( pacat ca e numai una si doar 4 modele de rims ) schimbator... camere. Foarte reusit. Am ramas placut surprins smile.gif rolleyes.gif
Silver Wolf
Nu-mi dau seama dacă ești sarcastic sau nu-ți convine realsimul tongue.gif
ccrst
Pentru 300 MB e foarte reusit. Parerea mea e ca bate pana si NFS-urile. E muuuult mai bine realizat decat Carbon de exemplu.
Andrei221
e pe engine de gtr2

robert03
Foarte reusit jocul. Se controleaza binisor din taste, dar cu un volan (simplu, chiar si fara vibratii) se conduce mult mai bine.
aiptek
QUOTE(robert03 @ Sep 25 2007, 01:50) *
Foarte reusit jocul. Se controleaza binisor din taste, dar cu un volan (simplu, chiar si fara vibratii) se conduce mult mai bine.

da binisor, la prima curba ies in decor laugh.gif
Silver Wolf

Nu e chiar așa...după vreo două trei ture scot timpi decenți, nu e imposibil, dar necesită puțintică răbdare biggrin.gif
robert03
Intradevar, la inceput scoti niste timpi penibili. Mie cel putin asa mi s-a intamplat. Cu fiecare tur insa, inveti virajul, viteza, momentele potrivite de accelerare si decelerare, s.a.m.d.

aiptek, la primul viraj franeaza pana la ~60Km/h, ridica degetul de pe butonul pt frana si ia viraj dreapta urmat de accelerare..
aiptek
QUOTE(robert03 @ Sep 26 2007, 22:28) *
aiptek, la primul viraj franeaza pana la ~60Km/h, ridica degetul de pe butonul pt frana si ia viraj dreapta urmat de accelerare..

parca as fi cu barcuta in masina asta, asa control are.mersi oricum laugh.gif
ccrst
Daca e simulator...Ce vrei, sa iei curba de 90 de grade cu 200 la ora pe trasa optima?
Blitzkrieg
eu joc cu mouse-ul si am scos 2.20.219. voi cat ati reusit ?
qwayke
2.14.175
Blitzkrieg
QUOTE(qwayke @ Sep 30 2007, 22:14) *
2.14.175

cu mouse, tastatura, wheel, gamepad? conteaza foarte mult
robert03
Eu am reusit dupa cateva incercari, 2:30 pe Nuburgring GP folosind tastatura si 2:19 folosind volanul. smile.gif
bleh
Nurburgring GP, cu tastatura, toate driving aid-urile activate (cam greu fara ele cu tasta), suspensia standard am scos 2:26:025. Ce ziceti ? Nu stiu cat mai pot cobori, dar mai incerc asa din cand in cand
AndyM
Fain jocu wink.gif
Mie nu imi merge sad.gif
bogdanan
QUOTE (AndyM @ Oct 23 2007, 20:03) *
Fain jocu wink.gif
Mie nu imi merge sad.gif

nu ies timpii tongue.gif?
AndyM
QUOTE (bogdanan @ Oct 23 2007, 20:17) *
nu ies timpii tongue.gif?

Mai rau.
Am procesorul de 1.4Ghz (dar calculatorul il vede de 1.6Ghz deoarece e AMD XP 1600+), si imi merge sacadat rau rau rau de tot
Iar varu-meu are 1.8Ghz si ii merge super mide cu detalii mari.
Chiar conteaza asa de mult 200mhz? huh.gif
bogdanan
problema e de la drivere, in cazul in care aveti aceeasi placa video
AndyM
QUOTE (bogdanan @ Oct 24 2007, 02:07) *
problema e de la drivere, in cazul in care aveti aceeasi placa video

Eu am GeForce 4 MX 4000 de 128Mb
iar el are ATI, nu stiu de care, de 256 Mb
bleh
2:21:725, aceleasi conditii, acelasi traseu. Totusi cine gusta acest joc mai bine isi face rost de GTR2, e muuult mai complet, si masinile nici nu suporta comparatie cu barcuta aia de m3 biggrin.gif
h3llboy
QUOTE (aiptek @ Sep 28 2007, 09:32) *
parca as fi cu barcuta in masina asta, asa control are.mersi oricum laugh.gif

L-am incercat si eu, fiind fan BMW, dar am ramas dezamagit, vorba ta, parca esti in barca, controlul masinii lasa de dorit...pacat, in rest e ok
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.