QUOTE (Sheytan @ Mar 12 2008, 22:07)

La turci in afara de magazinele de lux (si in afara de alimentare:P) TOTUL estenegociabil. Pretul aurului difera in functie de puritate ( 12k, 14k, 18k,22k) si in functie de 'model' cum zic ei,cu cat e mai nou aparut modelul cu atat pretul e mai mare.
Eu am primit 2 preturi diferite pe 2 lanturi numai ca 1 era model mai nou:P.
Aur de 12k nu prea o sa gasiti la turci cum nu o sa gasiti nici aur de 24k ala e aur pur nu se gaseste decat in banca.
In alta ordine de ideii GRAND BAZAR este un punct de atractie turistic deci preturile sunt pt turisti (automat vor fii mai mari).
Pt cine intreba de haine Turcia este NR. 1 la fake-uri in ceea ce priveshte hainele adik in sensul ca pastreaza de multe ori si numele produsului neschimbat (fratimiu a luat 1 pereche de tenisi CONVERSE la 600 mii lei vechi din bazar pe cand acelasi model la reprezentanta era undeva la 120$ asta in vara lui 2007).
Pretul de engros la haine difera enorm de mult fata de pretul cerut la produsul singur pt ca toate produsele sunt in serie adik 1 serie cuprinde toate marimile produsului respectiv ( S,M,L,XL).
pt cine vreamai multe detalii despre unde se iau hainele de la turci care ajung in comert in ROMANICA deschideti un topic sau reveniti cu intrebari:P
buna m-ar interesa si pe mine cateva informatii legate de shoping-ul in turcia, doar cumparaturi personale. ai vreo idee cum se procedeaza in cazul in care vrei sa dai aur la schimb ?as vrea sa imi schimb ceva bijuterii. iar la haine ma intereseaza ceva blugi si haine sport. daca se poate un raspuns pana plec.