Pret gram aur in Turcia
Pagini: 1, 2, 3

maronik

QUOTE (ionescumarin @ Apr 2 2008, 12:35) *
pai gasesti asemenea lucruri chiar langa bazarul din istanbul (baiazid bazar) e foarte arpoape de autogara langa care ajungeti asta daca circulati cu ozlemu dar ai grija sa nu cumperi prea multe pentru inceput deoarece poti sa ai surpriza sa ti le confiste la vama

mersi mult...o sa iau cateva pt mine si pt niste cunostinte...deci de acolo ti-ai luat tu conversi sa inteleg [pt ca genu asta de lucr caut si eu...nu din alea de europa in sensu ca as vrea sa fie cat de cat de bun gust smile.gif
mdc
QUOTE (maronik @ Apr 2 2008, 12:19) *
mersi mult...o sa iau cateva pt mine si pt niste cunostinte...deci de acolo ti-ai luat tu conversi sa inteleg [pt ca genu asta de lucr caut si eu...nu din alea de europa in sensu ca as vrea sa fie cat de cat de bun gust smile.gif

Despre aurul de 24k stiti ceva? Unde poate fi vandut si cu cat pe gram?
In occident poti cumpara monede de aur de 24k emise de diverse state (Austria de exemplu). Pretul e de 950$ moneda de 1 ounce (28.35grame).
Merita investit in asa ceva? Se mai poate vinde apoi pe undeva si cat iti ofera pe el?

ionescumarin
QUOTE (mdc @ Apr 11 2008, 20:21) *
Despre aurul de 24k stiti ceva? Unde poate fi vandut si cu cat pe gram?
In occident poti cumpara monede de aur de 24k emise de diverse state (Austria de exemplu). Pretul e de 950$ moneda de 1 ounce (28.35grame).
Merita investit in asa ceva? Se mai poate vinde apoi pe undeva si cat iti ofera pe el?

parerea mea e ca se merita sa investesti in asa ceva doar in cazul in care dispui de sume foarte mari de bani iar castigul sa fie de circa 1 $ sau 2 $ pe gram la vro 2-3 kg de aur castigi ceva dar cand e vorba de zeci de grame nu prea ai nici un castig dar problema cea mai mare este cum aduci 2-3 kg de aur dintr o tara in alta este foarte riscand deci concluzia e ca nu prea se merita
adiushu
QUOTE (Sheytan @ Mar 12 2008, 22:07) *
La turci in afara de magazinele de lux (si in afara de alimentare:P) TOTUL estenegociabil. Pretul aurului difera in functie de puritate ( 12k, 14k, 18k,22k) si in functie de 'model' cum zic ei,cu cat e mai nou aparut modelul cu atat pretul e mai mare.
Eu am primit 2 preturi diferite pe 2 lanturi numai ca 1 era model mai nou:P.
Aur de 12k nu prea o sa gasiti la turci cum nu o sa gasiti nici aur de 24k ala e aur pur nu se gaseste decat in banca.
In alta ordine de ideii GRAND BAZAR este un punct de atractie turistic deci preturile sunt pt turisti (automat vor fii mai mari).
Pt cine intreba de haine Turcia este NR. 1 la fake-uri in ceea ce priveshte hainele adik in sensul ca pastreaza de multe ori si numele produsului neschimbat (fratimiu a luat 1 pereche de tenisi CONVERSE la 600 mii lei vechi din bazar pe cand acelasi model la reprezentanta era undeva la 120$ asta in vara lui 2007).
Pretul de engros la haine difera enorm de mult fata de pretul cerut la produsul singur pt ca toate produsele sunt in serie adik 1 serie cuprinde toate marimile produsului respectiv ( S,M,L,XL).
pt cine vreamai multe detalii despre unde se iau hainele de la turci care ajung in comert in ROMANICA deschideti un topic sau reveniti cu intrebari:P

buna m-ar interesa si pe mine cateva informatii legate de shoping-ul in turcia, doar cumparaturi personale. ai vreo idee cum se procedeaza in cazul in care vrei sa dai aur la schimb ?as vrea sa imi schimb ceva bijuterii. iar la haine ma intereseaza ceva blugi si haine sport. daca se poate un raspuns pana plec. biggrin.gif
Just_meee
Cam cat mai este pretul aurului in aceasta saptamana,saptamanile trecute?
Multumesc mult
nella
QUOTE (Just_meee @ May 28 2008, 21:49) *
Cam cat mai este pretul aurului in aceasta saptamana,saptamanile trecute?
Multumesc mult

vezi www.kitco.com
cata1
stie cineva cam cu cat plteste turcul gramul de aur???am ceva aur si as vrea sa-l vand in turcia dar nu prea stiu cu cat se plateste gramul pe acolo.va rog daca stiti sa-mi raspunde-ti urgent

flaviand
Sa VINZI tu in turcia ?

Maaai, pe cine crezi tu ca pacalesti acolo.

Acuma e timpul de cumparat aur la vrac, asa ca zi mai bine ca vrei sa vezi care e pretul minim la care se tranzactioneaza acolo daca CUMPERI cantitati mari... wink.gif
buteliearagaz
QUOTE (flaviand @ Jan 15 2009, 21:31) *
Sa VINZI tu in turcia ?

Maaai, pe cine crezi tu ca pacalesti acolo.

Acuma e timpul de cumparat aur la vrac, asa ca zi mai bine ca vrei sa vezi care e pretul minim la care se tranzactioneaza acolo daca CUMPERI cantitati mari... wink.gif

Si eu daca am de vandut , ce am de facut ?
flaviand

Pastreaza-l si s-ar putea sa-ti para al naibii de bine in cateva luni, maxim un an wink.gif

Sau mai tine-l macar un pic sa mai fac si eu rost de niste cash si negociem apoi biggrin.gif
enemy2day
QUOTE (buteliearagaz @ Jan 16 2009, 00:00) *

cat ai de vandut, cate carate, ce pret pe gram vrei?

eventual PM...
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.