Despre Usi Metalice
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

fulgerica

QUOTE (dartadesign @ Mar 13 2008, 15:34) *
fulgerica, de pe Lizeanu ai luat usa?

da
cipescu
Si-a luat cineva usa produsa de Mega Construct Targoviste? Ce parere aveti?
http://www.megadoor.ro/
Multumesc!

mutulica_41
QUOTE (anca_cazacu @ Mar 17 2008, 00:35) *
Salut,

Si eu caut o usa pentru apartament...care sa indeplineasca cateva conditii: sa arate foarte bine (atat culoare/model simplu cat si finisari - asta pentru ca e expusa din orice unghi al livingului si, practic, e ca un mobilier) cat si pret rezonabil. Pe partea cu securitatea nu intru in detalii intrucat nu e cazul (trebuie sa fie sigura dar fara a se pune problema hotilor)
Am inceput cu Pinum (am zis ca fac un efort) pret 550 euro cu tva inclus + 1.500.000 transp + 2.500.000 montaj.....usa arata bine, cu stil, oferea siguranta..insa mi-am dat seama ca sunt multe de facut in noul apartament si acest pret e peste posibilitati.
Porta Doors - numai publicitatea e de ei ca la fata locului m-am lamurit..nu au nimik interesant.
Doors Systems - Sphera - am vazut acolo o usa blindata de vis..insa sa fim seriosi..880 euro...
Maco - firma romaneasca, nu prea pun accent pe partea estetica .... insa mi s-a parut ok rap. cal/pret. Am comandat monobloc seif cu rozeta pret 12.200.000 si montaj 2.000.000.
Eram chiar incantata ca am rezolvat, am dat chiar si avans.....a doua zi insa am avut o revelatie si mi-am dat seama ca la interior usa nu vine peste toc ci pana in toc ceea ce inseamna ca se vad bolturile si sistemele de inchidere - TOTAL INESTETIC!!! (pana si usile chinezesti au foaia de usa peste toc si nu se vede cand e usa incuiata).
In concluzie am anulat comanda si acum tre sa o iau de la capat......
Aveti vreo sugestie pentru mine???

Eu am de vreo 4-5 ani usa de la Maco cu sistem inchidere Mottura in 3 puncte(are cheie tip fluture), si sunt ft multumit de ea, si nu m-a deranjat ca usa nu calca la interior pe toc, dar o fi chestie de gusturi.In fine, daca mai ai rabdare, va urma partea a 2-a la expoconstruct (parca in aprilie), si o sa te poti documenta acolo mai bine
free2rhyme_daemon
am de inlocui o usa de la o firma fantoma "kale" dar problema e ca nu gasesc sediul acestei firme ......ma puteti ajuta cu un site sau un nr de tel ceva
qwertyas
Stiti cumva daca cei de pe Lizeanu, atat de laudati aici, te scapa si de usa veche? Apartamentul in care ma mut eu are o usa metalica arhaica si urata, vreau una noua (si din motive psihologice - vreau certitudinea ca usa e pusa de mine si odar eu pot avea cheie).
As vrea ca montatorii sa scoata usa veche si sa o ia cu ei (sa o recicleze, sa o dea la fier vechi, treaba lor ce fac cu ea - totul e sa nu mi-o lase mie, ca chiar nu stiu ce sa fac cu ea!)
christig
QUOTE (qwertyas @ Mar 31 2008, 11:54) *
Stiti cumva...

daca le dai cateva sute (sa se merite) cred ca te scapa ei de ea; daca nu, poti o scoti in spatele blocului (varianta necivica) si in juma de ora dispare ca e mana cereasca pentru tigani, mai ales ca e din fier.

si apropo de cheie, ce crezi ca baietii (care nu's nu stiu ce sfinti) care ti-o monteaza nu pot sa-si traga o copie inainte biggrin.gif ; la mottura m-a costat vreo 40lei/bucata ca nu-mi dadusera decat 3 bucati.
Birsix
A incercat cineva sa-si puna sild Abus (modelul asta - http://www.setumsa.ro/produse/sild-abus-kzs3 ) pe o usa Beyler (modelul asta - http://www.beyler.ro/index.php?page=model&...mp;model_id=100 )? In trecut am facut combinatia asta pe o usa Maco ( a montat sildul baiatul de la Setum) si a iesit totul foarte bine. Apartamentul l-am cumparat cu usa Beyler iar manerul si sildul butucului nu-mi par deloc sigure.

draka
Din pacate am o usa Best Imperial.....anul trecut...din cauza ei si a sistemului de inchidere cu ridicarea manierului, am reusit sa intru in casa cu o macara care se foloseste pt stalpii de inalta tensiune ...asta pt ca prietena mea cea mai buna a uitat cheia in butuc...si eu am iesit ridicand manierul....si acum in ultimile 2 saptamanai am ramas de 2 ori pe afara...pentru ca nu se mai roteste cheia in butuc...am intrat pt ca niste vecini au fortat cheia...in fine eu una nu am reusit...si acum traiesc cu frica ca maine iar raman pe afara....unde as putea sa achizitionez un butuc si o yala cu sistemul asta? sunt studenta in bucuresti...dar nu cunosc mare lucru pe aici...cineva mi-a spus sa ma duc pe valea cascadelor....ca acolo sunt multe firme cu usi...dar totusi o sa am nevoie sa imi moneteze cineva.nu? deci sunt cu nervii la pamant...poate stie cineva...ce e de facut..multumesc
aljarreau
Salutare, sint nou pe aria asta, sper sa nu incalc in vreun fel regulile de aici. Am si eu o intrebare, ce sa aleg pentru apartament intre o usa Maco si una Waldeck? Personal, inclin spre a doua varianta, (suna bine usa nemteasca tongue.gif ), dar nu vreau sa cumpar usa dupa cum "suna" si dupa aia sa ma trezesc ca se lasa dupa vreun an-doi sau, mai stiu eu, ramine mama blocata-n casa. Nu de alta, dar apartamentul e la etajul 7 bigyellowgrin.gif . In concluzie, ce ma sfatuiti?
Va rog sa luati in calcul, (bineinteles, daca ati avut de-a face cu respectivele firme), si seriozitatea in respectarea termenului, respectiv calitatea montajului. Multam anticipat.

PS: Am uitat de pret... in principiu, nu este un criteriu important.
adi_master

QUOTE (aljarreau @ Apr 30 2008, 10:22) *
PS: Am uitat de pret... in principiu, nu este un criteriu important.

Usi antiefractie 100% SECURE - Pret:2.590 RON WALDECK first.gif
mutulica_41
Nu se pune problema ca se lasa usa din balamale la o usa metalica, cand ai luat decizia ca vrei o usa metalica, inseamna ca ti-e frica de hoti, si atunci se pune problema ce sistem de inchidere e mai performant,(pt ca o usa metalica nu mai poate fi sparta, ci doar deschisa) si care ti-l poti permite, pt ca exista usi la care inchiderea e mai scumpa decat usa in sine
Eu am usa MACO cu inchidere in 3 puncte, sistem MOTTURA cu cheie tip fluture, de vreo 4-5 ani, n-am de ce sa ma plang, pana acum, am inteles ca acum e vreo 1500 lei
problema e sa va incadrati intr-un buget, pt ca in ziua de azi exista multe sisteme performante, dar au si pret pe masura, de ex doar un butuc de yala cu stifturi din titan (in care se rupe burghiul hotului) poate sa fie vreo 300 eur..., si vb doar de butuc!
Ingerik
la apartamentul proaspat achizitionat, cand am sa ma mut trebuie sa vin de acasa decat cu pijamalele si periuta de dinti;
este complet mobilat si renovat asa l-am cumparat, numai ca ar trebui totusi sa-i schimb usa e la intrare
este o usa de metal, cu o singura incuietoare...cred ca modelul de 400 / 500 roni care-l gasesti la orice magazin de profil.

decat sa ma apuc sa sparg peretii si sa schimb usa, m-am gandit sa schimb broasca..dar nu am gasit, stiti daca se poate gasii si separat?
o sa revin cu o pozaa a usii

adrianboy
eu am luat tot din zona lizeanu, de la mans exim.
aveau referinte si le-am pus tot felul de intrebari si i-am batut o gramada la cap pana am batut palma sim-au convins.

cand au venit sa o monteze, dupa ce au demontat usa veche si am vazut ca sunt oameni rezonabili, lucreaz acorect si nu-s antipatici le-am dat cuvenita "atentie" ca sa lucreze mai motivat la montajul propriu-zis. cand treaba a fost terminata si erau gata de plecare, le-am spus pe un ton ferm ca sa ia si usa veche cu ei. nu au zis nu si au luat toate ramasitele. probabil fusesera stimulati si de spaga de dinainte...

daca inca nu ai batut palma cu firma poti sa-i intrebi direct.
goesalajan
Eu am luat usa de la intrare de la complexul ala cu materiale de contructii din zona mihai bravu. firma se numeste xxxxxx. mare dezamagire am avut cand am ajuns acasa. mi-a povestit tata ca au zis ca e mai mare usa, au masurat "la misto" golul usii si au spart ca nebunii. rezultatul in poza alaturata. nu se observa prea bine, dar au spart in plus cu mai mult de o palma si trebuie sa zugravesc pe hol din nou. nu le-am mai dat nici un ban in plus. total dezamagit.
christig
oricum trebuia sa refaci peretele...asa cu spartura aia, munca prostului biggrin.gif e al naibii de greu sa spargi betonu, cred ca au injurat aia printre diiiintzi biggrin.gif
Keyla
Vreau sa cumpar si eu o usa metalica pentru casa,asa ca am fost la o firma din orasul meu sa le studiez oferta.
Am gasit o usa Maco,arata foarte bine,insa cand mi-au spus pretul am incremenit-2000 de euro,fara montaj.Iar termen de livrare 2 luni si jumatate....Luminati-ma si pe mine,atat costa in ziua de azi o nenorocita de usa de exterior?Ca pe Net toti isi lauda marfa,dar preturile nu le vedem.
christig
ce sa mai zici, 4 usi din alea cat o masina; pai se compara tehmologia dintr-o masina cu 3 bucati de tinichea?

daca ar fi custom made&stuff da cand alea-s scoase pe banda rulanta...
marco32
QUOTE (Abu @ Aug 27 2005, 20:04) *
Mi-am pus si eu azi o usa Maco de la baietii din Lizeanu. Ii recomand cu caldura, au facut pana si curatenie in urma lor. M-a dus la 10 mil, insa sunt din Ploiesti s ia fost ceva mai scump transportul.
Bafta!

salutare
am cumparat casa cu usa maco. pe chei scrie yale.
ma puteti ajuta sa-mi spuneti cate chei vin o data cu usa asta si daca pot schimba macar una din yale pentru siguranta?
multumesc
dacu_racu
Nu stiu sa iti raspund,insa ai putea sa intri aici, pe valurile dunarii si sa iei legatura cu cineva de la ei , recomandare pe care am utilizat-o si eu. Detalii aici :www.suspend.ce vrei tu

EU mi-am deblocat si usa si am inteles ca dl de acolo se pricepe la tot ceea ce tine de usi. Multa bafta.

user usor suspendat
anda-panda
Salut. Vreau sa imi schimb usa de la intrare si vreau sa iua una de calitate. Imi poate spune cineva cum sa fac diferenta intre o usa buna si una de calitate inferioara?
Mersi mult. M-am uitat pe niste situri de usi dar nu prea am vazut diferente.
anda-panda
Am descoperit niste preturi pe un site
ptr admin : Nu stiu cum e e cu siturile astea - se pot da adresele web?. Ma gandesc ca poate cineva a mai gasit acolo si poate imi spune si mie ceva despre firma respectiva.
mersi

poti citii regulamentul AICI si apoi pe cel de AICI
flo2318bumbi
Mi-am cumparat zilele trecute o usa metalica pentru apartament. In pret nu era inclus si montajul. Acum eu m-am gandit ca o voi monta eu folosind pentru fixarea usii bucati de lemn si spuma. Dar altcineva mi-a spus ca meseriasii obisnuiesc sa fixeze in laterale fier beton de 16 de care sudeaza usa. Mi se pare cam extrema aceasta metoda. Ce recomandari aveti spuma simpla sau sudare?
77cri
QUOTE (Danny_29 @ Jul 3 2005, 21:33) *
http://www.usata.ro/produse/usiext.html

Aceleasi usi din Israel de care se vorbeste mai sus......

Maco st fff tari. Sa nu va luati Tracia sau alte panarame...gen alea'' made in china'' ca-s aiurea rau. Functioneaza 1 an si puteti sa le schimbati. Cel putin Tracia Lux...care are si o denumire penala... e o panarama de usa....la fel cu aia din China si costa dublu. Succes !!
adrianboy
QUOTE (flo2318bumbi @ Jul 2 2008, 10:17) *
Mi-am cumparat zilele trecute o usa metalica pentru apartament. In pret nu era inclus si montajul. Acum eu m-am gandit ca o voi monta eu folosind pentru fixarea usii bucati de lemn si spuma. Dar altcineva mi-a spus ca meseriasii obisnuiesc sa fixeze in laterale fier beton de 16 de care sudeaza usa. Mi se pare cam extrema aceasta metoda. Ce recomandari aveti spuma simpla sau sudare?

Montarea corecta se efectueaza cu tije metalice introduse zidarie de care mai apoi se sudeaza tocul usii. Golul dintre tocul usii si zidarie se umple mai apoi cu beton. Acesta este modul corect si mai ales sigur de montare a unei usi metalice. De altfel, in instructiunile de montaj cu care a venit usa mea (Maco) este descris exact acelasi procedeu.

Montajul cu spuma desi se practica la scara larga este complet nesigur, vine hotzu' cu un cutter mai serios si taie spuma de jur imprejur si iti scoate usa cu tot cu toc.
mutulica_41
QUOTE (Keyla @ Jun 20 2008, 21:32) *
Vreau sa cumpar si eu o usa metalica pentru casa,asa ca am fost la o firma din orasul meu sa le studiez oferta.
Am gasit o usa Maco,arata foarte bine,insa cand mi-au spus pretul am incremenit-2000 de euro,fara montaj.Iar termen de livrare 2 luni si jumatate....Luminati-ma si pe mine,atat costa in ziua de azi o nenorocita de usa de exterior?Ca pe Net toti isi lauda marfa,dar preturile nu le vedem.

din cauza sistemului de inchidere e asa scumpa, probabil e extrem de performant , cu inchidere in 4 puncte, butuci antiefractie cu pastile din titan care nu pot fi strapunse cu bormasina, cheie cu amprenta deosebita care nu poate fi copiata usor, d-astea care te ajuta sa ramai cu averea intacta, dar MACO are si usi mai ieftine, si eu am luat de la ei una cu inchidere MOTTURA in 4 puncte, fara yala suplimentara, cu cheie tip fluture, si am inteles de pe aici ca acum costa cam 1800 lei (nu eur). Ideea e ca ar trebui sa te orientezi la protectie (antifurt), in f de ce valori ai de protejat. O usa metalica hotul nu o poate sparge, o deschide, deci, ai inteles cum tre sa pui problema...
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.