yule
14th June 2004, 10:44
M-ar interesa un cuptor de paine (electric) pentru acasa. In vest am vazut multe modele, dar la noi nu stiu unde sa caut. Am incercat pe google, dar mi-a dat niste link-uri vechi.
Ma refer la un aparat in care pui un aluat si el iti coace paine/chifle/cornuri etc.
Are cineva o idee unde gasesc?
=======
Later edit:
Un topic mare despre acelasi subiect, poate fi accesat AICI
bobocul
14th June 2004, 10:51
La Careffour era ceva in genul asta. pui toate componentele in el , ii programezi ora la care sa fie gata si el se apuca sa framante si sa coaca . nu am retinut pretul
yule
14th June 2004, 11:04
mersi de idee. din pacate au un site de 2 lei si nu e asa usor sa gasesc ce caut...
Courage
14th June 2004, 11:32
Sunt 2 modele, mama e innebunita sa isi ia unul, deoarece am inteles ca painea facuta conform retetelor aparatului, este delicioasa.
Modelul mic si comun este ~ 3 mil lei.
La Audiogalaxy (sau orice alt Altex) le gasesti pe ambele.
addicted
14th June 2004, 12:10
yeap.. mama are asa ceva..
pizza si cozonac si alte de-astea ies super, dar consuma la curent cat un datacenter
Ninja
14th June 2004, 12:37
Wahahahaha, si mama si-a luat de curind!
Alice
14th June 2004, 12:56
mai bine imi iau un datacenter
yule
14th June 2004, 14:29
Originally posted by Courage
Sunt 2 modele, mama e innebunita sa isi ia unul, deoarece am inteles ca painea facuta conform retetelor aparatului, este delicioasa.
Modelul mic si comun este ~ 3 mil lei.
La Audiogalaxy (sau orice alt Altex) le gasesti pe ambele.
am cautat pe www.altex.ro inainte sa post-ez aici, dar nu am gasit nimic. poti sa-mi spui cum se cheama exact?
yule
14th June 2004, 14:33
acuma am dat si un telefon la un altex din cluj si au zis ca nu au si nu aduc asa ceva....
mirceat
14th June 2004, 14:34
La Metro este un cuptor marca Alaska pe la 2 mil lei. Se putea vedea si in catalog acum 2 saptamini.
Pe mine nu ma atrage ideea. Cred ca piinea facuta acolo iese ca un cozonac. Voi care aveti cuptor, chiar va place piinea aceea?
yule
14th June 2004, 14:40
mirceat >> mersi mult de tip.
pare bun pretul; ca la toate produsele Alaska. nu stiu cat de fiabil e. am sa caut ceva review pe net, dar nu cred ca am vreo sansa sa gasesc. probabil e un produs rebrandat.
Courage
14th June 2004, 14:48
yule
15th June 2004, 08:09
Ma intereseaza daca are cineva un cuptor Alaska din oferta de la Metro (~2,2 mil. Lei). Cum merge? E ok? etc.
RoyalLily
15th June 2004, 17:20
Originally posted by yule
M-ar interesa un cuptor de paine (electric) pentru acasa. In vest am vazut multe modele, dar la noi nu stiu unde sa caut. Am incercat pe google, dar mi-a dat niste link-uri vechi.
Ma refer la un aparat in care pui un aluat si el iti coace paine/chifle/cornuri etc.
Are cineva o idee unde gasesc?
Am vazut cuptor de paine electric in reteaua de magazine Rombiz, nu retzin exact pretul.
Din cate am auzit painea iese foarte buna si...... pufoasa.
addicted
15th June 2004, 17:59
chiar iese super.. numai ca nu merita efortul sa o faci singur. pt prajituri sau pizza povestea se schimba..
Courage
3rd August 2004, 10:55
Vine ziua de nastere a mamei si i-am promis o jucaria ca asta.
Am citit pe forumul despre copii niste idei delicioase, dar toate fetele se impiedica la o problema: nu vor sa spuna ce marca de masina de paine au !
Am umblat si am gasit urmatoarele modele in Bucuresti, dar ma intereseaza sa faca si cozonac.
Doar la Moulinex spune clar de cozonac.
Sevrin - 1.2 kg ~ 2.6 mil (Selgros)
Alaska - 1.2 kg ~ 2.6 mil (Metro)
Moulinex - 0.5 kg ~ 3.5 mil (Metro)
Panasonic - 1 kg ~ 9 mil !!!!
Eu tind catre Alaska cu doua framantatoare, dar nu sunt sigur ca poate sa faca si cozonac !
Orice masina poate face si cozonac ? Totul este sa ai reteta sau e nevoie si de program special ?
Idei ?
georgerc
3rd August 2004, 13:57
Weekendul asta era Petrisor la Carrefour in Militari si facea reclama la un cuptor din asta care nu trecea de 2 mil de lei!
eiffel
3rd August 2004, 14:03
Ei, nu...
Melissa - la Carrefour e 2.500.000 lei
georgerc
3rd August 2004, 14:15
Originally posted by eiffel
Ei, nu...
Melissa - la Carrefour e 2.500.000 lei
Inseamna ca am vedenii???? POate ca era promotie speciala pentru ca era Petrisor acolo!?! :thinking:
cibo
3rd August 2004, 16:52
cata paine iese la un ciclu? spuneti in "franzele"!
nu ma incanta deloc painea care se gaseste in comert, poate mai putin cea neagra care are gust cat de cat.
Bitch_in_Red
3rd August 2004, 17:32
depinde cat de mare este aparatul de facut painea; in general minim o franzela mare (1Kg)
Eu am unul de aprox. 2 ani si de atunci cred ca am mai cumparat paine din magazine doar de 2..3 ori. Cred ca am dat pe el vreo 40...50$, nu este de capacitate mare, cred ca e doar de 3 Lb (approx. 1.2Kg). Oricum, la cat a "muncit" pana acum si-a scos banii cu varf si indesat!
Si intr-adevar, painea facuta cu el este super.
Nu stiu cat consuma si nici nu ma intereseaza, pun in el toate ingredientele si il las aproximativ o ora sa le framante. Apoi coca o pun intr-o tava si o bag in cuptor (la o temp de 350F) - alt consum maret.
Dar in final iese un deliciu. Se pot face si cozonaci sau aluat pentru pizza.
Deci nu folosesc aparatul decat pentru a face coca! Nu mi-a placut de el la mai mult de atat. In concluzie nu as investi o suma mareata in asa ceva.
:asthanos:
eiffel
5th August 2004, 10:50
Apoi coca o pun intr-o tava si o bag in cuptor (la o temp de 350F) - alt consum maret.
Eu stiam ca o si coace. Nu doar framantatul - ca asa mai ieftin iesi cu un mixer...
georgerc
5th August 2004, 11:06
Probabil ca si aparatul folosit de Lady_in_Red coace, insa ei nu-i place, asta inteleg eu din mesajul ei!
Rodea
6th August 2004, 13:13
Cat de bune sunt cuptoarele astea ?
Ninja
6th August 2004, 16:14
Originally posted by Courage
Panasonic - 1 kg ~ 9 mil !!!!
Ce naiba arunca astia in Romania, electronicele sint vindute sub sigla Panasonic/Technics, electrocasnicele sint intotdeauna National... O fi facut pe vapor.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.