Termeni din aviatie

Purice`

Salutare. In primul rand nu ma trimeti pe google pentru ca am cautat ceva vreme , poate nu am cautat ce trebuie, poate nu sunt prieten inca cu el, insa pana acum ,de cand ne cunostem mai bine , n-am avut probleme.

Am nevoie de o lista care sa contina 2 coloane : o coloana cu termeni din aviatie in engleza , iar in cealalta traducerea acelor termeni in romana.

Am nevoie de vreo 60 termeni , insa orice ajutor conteaza .

Multumesc foarte mult si succes!
Nefersetty
QUOTE(Purice` @ Sep 4 2007, 09:11) *
Salutare. In primul rand nu ma trimeti pe google pentru ca am cautat ceva vreme , poate nu am cautat ce trebuie, poate nu sunt prieten inca cu el, insa pana acum ,de cand ne cunostem mai bine , n-am avut probleme.

Am nevoie de o lista care sa contina 2 coloane : o coloana cu termeni din aviatie in engleza , iar in cealalta traducerea acelor termeni in romana.

Am nevoie de vreo 60 termeni , insa orice ajutor conteaza .

Multumesc foarte mult si succes!

Sorry,stiu ca ai spus sa nu te trimit pe Google dar din pacate pentru faptul ca nu cunosc nici eu termeni de aviatie si doresc sa te ajut,am intrat eu pe Google sa caut...Poate,poate oi gasi ceva....and bingo....

Cuvintele sint multe( mai multe decit 60) in ordine alfabetica deci nu pot sa le pun pe toate aici si nici nu stiu de ce cuvinte specifice ai nevoie asa ca te las pe tine sa alegi. Si mai e un lucru: sint in limba engleza si au si definita in engleza. Linkul ti-l dau mai jos.
Daca ai nevoie de traducerea unora si definitia lor,da-mi un PM sau intreaba-ma pe forum si o sa incerc sa te ajut,atit cit oi fi capabila.

Aviation Terms - Terminology, Slang, Jargon, Language - Aviation

http://www.flightsimaviation.com/_glossari...=aviation_termshttp://www.flightsimaviation.com/_glossari...=aviation_terms

In linkul urmator gasesti:

Click pentru a vizualiza atașamentul

http://www.flightsimaviation.com/_glossaries.html

Purice`
multumesc mult nefer! ti-as face cinste cu un suc de mere daca ai fi din acelasi oras cu mine. Ideea era ca m-am dat cu capul de pereti cand am inceput sa caut pe google (prieten bun de altfel la alte treburi) . Multumesc inca o data arigato.gif
arigato.gif
Nefersetty
QUOTE(Purice` @ Sep 10 2007, 16:04) *
multumesc mult nefer! ti-as face cinste cu un suc de mere daca ai fi din acelasi oras cu mine. Ideea era ca m-am dat cu capul de pereti cand am inceput sa caut pe google (prieten bun de altfel la alte treburi) . Multumesc inca o data arigato.gif
arigato.gif

Cu placere! Secretul cautatului pe Google sint cuvintele pe care le scrii in search. Icearca tot felul de combinatii de cuvinte si propozitii care au legatura cu ceea ce doresti sa gasesti. Rasuceste cuvintele,inlocuiestele cu cuvinte asemanatoare,sinonime,formuleaza frazele in fel si fel de variatiuni si e imposibil sa nu ti se dea rezultate.

PS: Din ce oras esti?
Purice`
Salut, da, nu-s incepator in ale cautarii pe google, insa neavand eu nevoie de aceste informatii . Am aflat ca asta mai gasise si sora mea ,in fine iti multumesc

sunt din fetesti... activitate mare . :|
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.