telefoane la abonament

@lyg@t0r
vreau sa stiu si eu daca e bine sa iti iei telefon pe abonament pentru ca nimeni din familia mea nu a avut si vreau sa fiu eu primul...e convenabil sa iti iei un telefon pe abonament ?...Dak da de unde ? de la Orange sau de la Vodafone...vreau niste sfaturi neaparat...
pownee13
de la germanos pentru ca nu sunt codate.
@lyg@t0r
Puteti sa inchideti topicul ca oricum vad ca nu lamureste nimeni sad.gif...
infinitul8
Sunt bune la orice operator insa nu te lasa dus de val. Exista posibilitatea ca, la finalul contractului, acel terminal sa-l platești de 2-3 ori mai mult pană la terminrea contractului.
Nu accepta miyerii de contracte pe 2 ani sau abonamente mari doar pentru un terminal mai rasărit. La Orange și Vodafone de obicei telefoanele aflate în ofertă sunt blocate pe rețeaua respectivă neputând folosi alt SIM al altei rețele.
QUOTE(pownee13 @ Sep 3 2007, 12:29) *

Astea sunt pentru Cosmote.
@lyg@t0r
multumesc mult wink.gif biggrin.gif
OnShop
QUOTE(pownee13 @ Sep 3 2007, 12:29) *

vreau sa iau un tel de la germanos ....chiar nu sunt codate ?
floraur
raspunsul de care ai nevoie suna cam asa: Daca ai avut pana acum cartela reincarcabila si foloseai 10e lunar sau mai mult, ai nevoie de aonament, daca nu ... nu.

Cat priveste reteaua la care te vei abona, depinde de gradul de penetrare al operatorilor, in zona in care locuiesti. Daca stai in Bucuresti Vodafone, daca locuiesti in Galati - Orange, etc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.