Totul despre EasyJet
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

mihairosioru

QUOTE (Ranko @ Mar 6 2008, 12:19) *
Stiti cumva exista vreun birou Easyjet in Bucuresti de unde se pot cumpara bilete sau se cumpara doar de pe site-ul lor?
Si la cele cumparate de pe site cum se procedeaza exact? Dupa ce le cumperi ti le trimit ei pe adresa ta sau se ridica in ziua zborului de pe aeroport? unsure.gif

Biletele se cumpara doar de pe site. Platesti cu un card de debit sau de credit. Dupa plata primesti pe email si vezi si pe ecran un cod de rezervare, o serie de cifre si litere care reprezinta confirmarea platii. Nu exista bilet propriu zis, tot ce ai nevoie este acest cod de rezervare pe care trebuie sa il ai cu tine la aeroport. Poti sa-l inveti pe derost, poti sa-l scrii cu pixul pe o foaie de hartie sau poti sa-i dai print la imprimanta. Cum vrei tu. Nu conteaza.
Ranko
M-am lamurit! tongue.gif Multumesc mult!

adrry
Eu am cumparat (rezervat) bitele pt madrid cu plecare de pe Baneasa si de o saptamana imi pun aceeasi intrebare: "de unde voi pleca?"
huh.gif

Ma gandeam sa le scriu un mail celor de la Easyjet.. dry.gif
mihairosioru
QUOTE (adrry @ Mar 7 2008, 14:33) *
Eu am cumparat (rezervat) bitele pt madrid cu plecare de pe Baneasa si de o saptamana imi pun aceeasi intrebare: "de unde voi pleca?"
huh.gif

Ma gandeam sa le scriu un mail celor de la Easyjet.. dry.gif

Intra in contul tau de pe EasyJet ( http://www.easyjet.com/EN/Members/ ) si acolo poti sa-ti vezi rezervarea. Daca s-a modificat ceva, o sa apara in loc de Baneasa Otopeni. La mine asa apare.
adrry
Tocmai ce-am termnat de verificat .. smile.gif
Da, s-a facut modificarea din Baneasa in Otopeni.. sad.gif mama lor de hoti, unde-mi las masina 5 zile? biggrin.gif
mihairosioru
QUOTE (adrry @ Mar 7 2008, 14:48) *
mama lor de hoti, unde-mi las masina 5 zile? biggrin.gif

Acasa. biggrin.gif
adrry
daaaaaa smile.gif, sa dau banii la hotii aia de taximetristi? angry.gif

vladc
mai ai: autobuz/prieteni/rude...
xwh
Are cineva noutăți referitor la orarul de vară spre Londra ? Nu mi-au răspuns încă la email.
mihairosioru

QUOTE (adrry @ Mar 7 2008, 15:38) *
daaaaaa smile.gif, sa dau banii la hotii aia de taximetristi? angry.gif

Nu la taximetristi. La autobuzul 783. Costa 7 lei dus-intors si merge destul de bine.

QUOTE (xwh @ Mar 7 2008, 16:02) *
Are cineva noutăți referitor la orarul de vară spre Londra ? Nu mi-au răspuns încă la email.

Nici mie nu mi-au raspuns.
bestiuta1
azi m-am intors cu easy si avionul era aproape plin cam 95 %sper sa nu renunte la curse,dupa ce ca avem asa putine dry.gif dry.gif
ancaqwe
Buna!
Se pare ca eu sunt prima care a primit mail de anulare a curselor Bucuresti-Londra, Londra-Bucuresti din iunie? De fapt e ceva ciudat in mailurile alea, trebuie sa ma uit mai bine, dar asta zic... Of. Cauta acum alte zboruri spre Londra ca am facut deja rezervari pentru cazare nono.gif
PixulMeu
Măgărie tipic grecească !
nic_biso
Legat de zborurile easyJet, e aici un trip report al zborului Milano - Bucuresti:
http://romanian-spotters.forumer.ro/trip-r...asyjet-t158.htm
Imperator
Easy Jet anunta primele zboruri spre destinatii din Egipt:
London Gatwick spre Sharm el Sheikh (din 1 aprilie, sper sa nu fie o pacaleala smile.gif si London Gatwick spre Hurghada (din 4 aprilie). Pana una alta, biletele pot fi luate doar pana in 28 aprilie. Tinand cont ca Easy Jet leaga Bucuresti Henri Coanda de London Gatiwck, in curand se va zbura ieftin si spre Egipt, nu numai spre Maroc.
ancaqwe
Gata, am dat telefon si am cerut refund. Bye-bye easyjet huh.gif Se pare ca toate cursele de vara intre Bucuresti si Londra sunt anulate, poate se vor reintroduce in iarna
mihairosioru
QUOTE (ancaqwe @ Mar 12 2008, 18:14) *
Gata, am dat telefon si am cerut refund. Bye-bye easyjet huh.gif Se pare ca toate cursele de vara intre Bucuresti si Londra sunt anulate, poate se vor reintroduce in iarna

Sa ne spui si noua cam in cat timp iti primesti banii inapoi pe card... sa stim si noi cam cat dureaza un refund. Cat despre reintroducerea zborurilor catre Londra, nu putem decat sa speram la aceasta miscare pe undeva pe la sfarsitul lunii octombrie, cand intra in vigoare orarul de iarna. Oricum, biletele vor trebui sa fie puse in vanzare pe la inceputul lui august, asa ca de aflat o sa aflam ceva mai repede.

metalactual
QUOTE (Imperator @ Mar 12 2008, 17:29) *
Easy Jet anunta primele zboruri spre destinatii din Egipt:
London Gatwick spre Sharm el Sheikh (din 1 aprilie, sper sa nu fie o pacaleala smile.gif si London Gatwick spre Hurghada (din 4 aprilie). Pana una alta, biletele pot fi luate doar pana in 28 aprilie. Tinand cont ca Easy Jet leaga Bucuresti Henri Coanda de London Gatiwck, in curand se va zbura ieftin si spre Egipt, nu numai spre Maroc.

Buna chestia asta ! Chiar buna rau ! Da Doamne !
Hey23
Ieftin?
E 120 lire un singur drum...
PixulMeu
QUOTE (Hey23 @ Mar 12 2008, 22:06) *
Ieftin?
E 120 lire un singur drum...

Asta vroiam sa zic si eu.

Ieftin ? E un banc ! Uitati-va putin la tarifele easyJet pe ruta catre Milano ! Au explodat ! Deja, mi se pare ca BlueAir e chiar ieftin !
Imperator
QUOTE (PixulMeu @ Mar 12 2008, 22:34) *
Asta vroiam sa zic si eu.

Ieftin ? E un banc ! Uitati-va putin la tarifele easyJet pe ruta catre Milano ! Au explodat ! Deja, mi se pare ca BlueAir e chiar ieftin !

depinde cand le iei. Acum 2 luni am luat pt Milano cu 50 euro one way
nic_biso
QUOTE (Imperator @ Mar 13 2008, 07:16) *

Hehe, Imperator, ai inceput sa zbori cu low-cost? naughty.gif De cand?

Glumesc doar... biggrin.gif

Cu ce alt zbor ai mai combinat zborul la MXP?
fly_dream
QUOTE (Imperator @ Mar 13 2008, 07:16) *

Cam scump 50 euro un Bucuresti-Milano.... Am facut o simulare acum pentru mijlocul lui iunie si la Wizz am gasit 25-30 euro, la Easy Jet 33, la Blue Air 84.... Se pare ca Wizz revine in forta cu ale sale preturi, in special pe relatia cu Italia, a devenit foarte convenabil sa "iesi" din Romania cu ei si apoi sa te "lipesti" la zboruri low-cost europene care nu "bat" pana aici...

Cu ce alt zbor ai mai combinat zborul la MXP?

Easy Jet se tine tare, nu aterizeaza in aeroporturi low-cost traditionale, de aceea este greu sa faci combinatii fara sa te trambalezi in alte aeroporturi (de exemplu, Malpensa - Bergamo suna destul de complicat).
mihairosioru
QUOTE (Imperator @ Mar 12 2008, 17:29) *
Tinand cont ca Easy Jet leaga Bucuresti Henri Coanda de London Gatiwck

Doar pana la 1 iunie. Dupa care ei se retrag si ne lasa sa zburam cu Blue si cu Wizz catre Londra.
ancaqwe
Mi-au intrat banii vineri in cont, probabil mai pe seara ca de dimineata nu erau - si totul e ok. Pacat sad.gif M-am hotarat sa ma duc cu british airways, in perioada in care am rezervarile nu mai sunt chiar atat de atractive ofertele sa merita riscul
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.