Samsung E590
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

lk1

De curând s-a lansat acest model și la noi pe piață.Nu am avut încă ocazia să-l testez în vreun magazin,dar vedeam eu oferte pe undeva și ziceam :"Cine ar putea cumpăra o astfel de urâtanie?"

Bun,până să dau din nou de el,pe Internet și să aflu un review complet postat chiar azi pe GSMarena.
Cred că aș fi mult mai mult decât mulțumit.Spune-se că e mai bun decât D900i,la unele capitole.

Pe negru l-aș alege. Am înțeles că citește extraordinar de greu cardurile și limita e de 4 playlists,adică 4 x 30 = 120 melodii maximum.Mai ai și radioul. În rest e drăguț acum. happy.gif

"Dotat cu o cameră de 3 megapixeli, player audio, și o memorie internă de 90 MB, noul telefon Samsung botezat SGH-E590 sosește în România prin distribuitorul HAT Group.

Aparatul ce va fi comercializat la un preț de 788 RON a fost creat de designerul Jasper Morrison. Pe sub carcasa interesantă ca aspect se ascund o mulțime de funcții tipice pentru un aparat de fotografiat digital (auto-focus, zoom 4X, senzor de imagine CMOS). În același timp, device-ul poate fi folosit și ca player audio, fiind capabil să redea fișiere audio MP3, AAC, AAC+, e-AAC+ și WMA.

Memoria internă de care vă vorbeam mai devreme poate fi extinsă printr-un card microSD, iar la capitolul conexiuni, aparatul dispune de Bluetooth 2.0 și USB."
lk1
Nu vă atrage pe niciunul dintre voi? Nici prețul, nici design-ul, nici specificațiile? Interesant, poate oi fi singurul căruia îi place.

alex807
E OK telefonul, material superb, finisaje classy, se simte ca a fost facut de un designer professional nu de aia care stau in firma si joaca solitaire. Pacat insa ca nu i-au dat sa faca si designul interior, pentru ca fundalul e oribil, mai ales cu ceasul ala analog cu cifre romane - si care din pacate nu se poate schimba. Tehnic vorbind nici nu mi-as dori mai mult de la un telefon. Problema e ca nu am reusit sa vad "live" unul negru, pentru ca cei de la emag care il au pare-se pe singurul din Bucuresti nu-l expusesera in showroom si nu mi l-au putut arata, desi eram chitit sa-l cumpar...
alecs_man2006
vreau sa vad si eu ce e de el..cu adevarat..pozele alea de care se mandreste atata/mie chiar imi place..e mic si ft usor..dk are si o baterie buna e perfect.pacat k designu nu e de nota 10 dar ce mai cinteaza...e doar un telefon nu accesoriu pt rezentare de moda rolleyes.gif tongue.gif wink.gif
Memmorex
QUOTE (alecs_man2006 @ Oct 22 2007, 19:40) *
vreau sa vad si eu ce e de el..cu adevarat..pozele alea de care se mandreste atata/mie chiar imi place..e mic si ft usor..dk are si o baterie buna e perfect.pacat k designu nu e de nota 10 dar ce mai cinteaza...e doar un telefon nu accesoriu pt rezentare de moda rolleyes.gif tongue.gif wink.gif

asa este...eu acu chiar vreau sa mi`l cumpar.
Ce ziceti??Se merita??

Apropo:Cum se aude mp3`ul??
geme
designul lasa de dorit.. dry.gif
Memmorex
QUOTE (geme @ Oct 23 2007, 16:21) *
designul lasa de dorit.. dry.gif

Mie imi place happy.gif inca astept raspuns la intrebarea: Cum se aud mp3`urile pe el??

alecs_man2006
QUOTE (Memmorex @ Oct 23 2007, 17:20) *
Mie imi place happy.gif inca astept raspuns la intrebarea: Cum se aud mp3`urile pe el??

am vazut niste poze facute de el.. nu e rau.. http://news.softpedia.com/news/Samsung-SGH...iew-64663.shtml
oricum tot astept parerea unui posesor de samsung..el poate spune ce e de el cu adevarat
Memmorex
QUOTE (alecs_man2006 @ Oct 24 2007, 21:07) *
am vazut niste poze facute de el.. nu e rau.. http://news.softpedia.com/news/Samsung-SGH...iew-64663.shtml
oricum tot astept parerea unui posesor de samsung..el poate spune ce e de el cu adevarat

worthy.gif sunt nerăbdător ...chiar astept raspunsul tau worthy.gif
alecs_man2006

am dat de telefonu asta prin magazine..mai exact la media galaxy la unirea..era deschis..m am uitat prin soft ..am bagat o melodie..melodiiele nu se aud tocmai cu bass la dif lui..dar ce mai conteaza..am facut si o poza..e micutz rau telefonu..si ft usor..merita sincer..
alecs_man2006
am uitat ceva...dureaza pana te obisnuiesti cu joesticu' e cam greu de folosit..oricum chesia asta e pana te obisnuiesti si ti creste si unghia putin mai mare:)) naughty.gif photo.gif
Memmorex
QUOTE (alecs_man2006 @ Oct 25 2007, 22:09) *
am uitat ceva...dureaza pana te obisnuiesti cu joesticu' e cam greu de folosit..oricum chesia asta e pana te obisnuiesti si ti creste si unghia putin mai mare:)) naughty.gif photo.gif

nu se aude cu bass...dar ca volum...cum se aude??
alecs_man2006
[quote name='Memmorex' date='Oct 26 2007, 22:46' post='3568635']
nu se aude cu bass...dar ca volum...cum se aude??
[/bai se aude destul de tare..dar oricum ce ti trebuie volum ft puternic peacefingers.gif ..doar nu asculti manele in tranvai cu el?!e destul sa l auzi dintr o camera in alta fara pb;)
Memmorex
Se aude tare=>Mi`l iau biggrin.gif

PS:Nu ascult manele sleep.gif
Ragnarok92
da jocuri pot baga prin cablu de date pe telefon si apoi sa le instalez?
astyle0392
Din cate stiu eu nu,dar merg sg prin wap.Am testat si imi zice fisier necunoscut .Haideti ca fiecare dintr-e noi sa punem cele mai bune programe,ringtonuri,wallpapere si altele pt telefoanele noastre.
lk1
Exact după o lună revin la topicul acesta. Așadar, văd că sunt oameni atrași de acest design minimalist. biggrin.gif Îl voi achiziționa în 18 Noiembrie. Prețul e de 479RON, la prelungire de abonament.
Memmorex
QUOTE (lk1 @ Nov 1 2007, 21:35) *
Exact după o lună revin la topicul acesta. Așadar, văd că sunt oameni atrași de acest design minimalist. biggrin.gif Îl voi achiziționa în 18 Noiembrie. Prețul e de 479RON, la prelungire de abonament.

Eu il cumpar săptămâna aceasta...Sper sa fim amandoi multumiti de el!

Mai am o intrebare...din moment de ce are 3MegaPixeli,face poze destul de frumoase nu??Pentru ca pozele de pe softpedia nu m`au convins!!
alecs_man2006
QUOTE (Memmorex @ Nov 1 2007, 21:42) *
Eu il cumpar săptămâna aceasta...Sper sa fim amandoi multumiti de el!

Mai am o intrebare...din moment de ce are 3MegaPixeli,face poze destul de frumoase nu??Pentru ca pozele de pe softpedia nu m`au convins!!

ia mi si mie unu, ati dau banii mai tarziu biggrin.gif worthy.gif
astyle0392
Pozele sunt supebe daca stii sa faci,mie imi ocupa 1.2 mega o poza,deci detaliile se vad foarte bine,momentan nu am decat una medie ,dar o postez. biggrin.gif biggrin.gif Eu nu il am decat de o saptamana,si la banii pe care i-am dat sunt mai mult decat multumit,inainte m avut un nokia E50 care mi-a placut foarte mult,dar m-am plictisit de el.Aceste e un telefon axat pe multimedia. tongue.gif
alecs_man2006
QUOTE (astyle0392 @ Nov 2 2007, 22:15) *
Pozele sunt supebe daca stii sa faci,mie imi ocupa 1.2 mega o poza,deci detaliile se vad foarte bine,momentan nu am decat una medie ,dar o postez. biggrin.gif biggrin.gif Eu nu il am decat de o saptamana,si la banii pe care i-am dat sunt mai mult decat multumit,inainte m avut un nokia E50 care mi-a placut foarte mult,dar m-am plictisit de el.Aceste e un telefon axat pe multimedia. tongue.gif

..sal dk poti sa mai adaugi si u cateva poze..pls. eventual facute si la intuneric si pe soare:) k acolo se vede diferenta dintr o camera buna de telefon si una proasta.ms
astyle0392
pai tinand cont ca nu are blitz,iti dai seama ca nu o sa iasa bine,dar daca stii senzorul CMOS e de 400 deci pt un teleon e extrem de mult
dar pe lumina le face mai bine ca se k800i.Pt ca are un prieten,eu zic sa ti-l cumperi fara ezitari si vei fi foarte multumit.
Memmorex
QUOTE (alecs_man2006 @ Nov 2 2007, 12:21) *
ia mi si mie unu, ati dau banii mai tarziu biggrin.gif worthy.gif

laugh.gif laugh.gif Eu abia am reusit sa ii conving pe ai mei...si acu vrei si tu?? sleep.gif
alecs_man2006
nu mai zice nimic pe aici... cool.gif
astyle0392
Pai daca nimeni nu gaseste un subiect!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.