Samsung E590
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

alecs_man2006

QUOTE (astyle0392 @ Nov 8 2007, 21:42) *
Pai daca nimeni nu gaseste un subiect!

subiect zici....pei nushu ziceti si voi + si - pe care are telefonu eu..mi l iau in o saptamana.. si vreau sa stiu dk dau banii degeaba pe el..sau dk asi face banii..ahh si de video nu a zis nimeni nimic cum filmeaza k am vazut undeva k filmeaza la rez destul de mica..oricum mai postati niste poze eventual video..ms thumbsup.gif
PracticMan
N-am prea vazut multe poze facute cu telefoanele mobile si poate tocmai de aceea nu sunt prea incantat de ce poate face E590. Voiam sa-l cumpar ori pe asta ori SE k550i , dar dupa ce am citit despre ambele nu mai prea stiu ce sa zic...
Am testat la Vf. E590 si ce mi-a placut la el a fost filmuletul , si anume rezolutia ceva mai mare de 320/240 , dar nu stiu cum o arata pe monitor. Sunt insa cam desamagit de pozele postate(ce-i drept si cam putine).
Cam cat il tine bateria in conditii normale ?
THX !

astyle0392
Ceea ce filmezi se vede bine de tot,filmeaza pe la 352 pe 280,nu stiu sg si nu ma uit akum pt ca nu pot.Vin cu un filmulet maine.
Memmorex
QUOTE (PracticMan @ Nov 10 2007, 16:16) *
N-am prea vazut multe poze facute cu telefoanele mobile si poate tocmai de aceea nu sunt prea incantat de ce poate face E590. Voiam sa-l cumpar ori pe asta ori SE k550i , dar dupa ce am citit despre ambele nu mai prea stiu ce sa zic...
Am testat la Vf. E590 si ce mi-a placut la el a fost filmuletul , si anume rezolutia ceva mai mare de 320/240 , dar nu stiu cum o arata pe monitor. Sunt insa cam desamagit de pozele postate(ce-i drept si cam putine).
Cam cat il tine bateria in conditii normale ?
THX !

Legat de poze....pozele alea nu sunt cine stie ce...dar trebuie sa si stii sa le faci wink.gif ...nu e vine telefonului!
alecs_man2006
QUOTE (Memmorex @ Nov 11 2007, 09:01) *
Legat de poze....pozele alea nu sunt cine stie ce...dar trebuie sa si stii sa le faci wink.gif ...nu e vine telefonului!

ciudat..acum ati trebuie sa ai si talent sa faci o poza buna..
alecs_man2006
rolleyes.gif da e suficienta rezolutia video pt mine..app Memmo' acum ati trebuie talent sau ce k sa stii sa faci o poza..pune si u poze dastea facute asa cum sunt de tine..wink.gif sa vedem si noi.ms
alecs_man2006
chiar mai postati si voi ceva poze..dk se poate:)

Memmorex
QUOTE (alecs_man2006 @ Nov 11 2007, 21:12) *
chiar mai postati si voi ceva poze..dk se poate:)

Stai calm...nu te mai ataca asa...nu am spus ca ai facut tu poze proaste sau ca fac eu poze bune...
Dar totusi...tu vrei sa spui ca nu trebuie sa ai putin talent ca sa faci o poza buna??
Nu vreau sa ne certam acum dar cred ca am dreptate...nu poti sa faci poze la aia,ai si la aia fara sa iti dai seama unde e soarele si multi alti factori care influențează !
alecs_man2006
QUOTE (Memmorex @ Nov 13 2007, 22:11) *
Stai calm...nu te mai ataca asa...nu am spus ca ai facut tu poze proaste sau ca fac eu poze bune...
Dar totusi...tu vrei sa spui ca nu trebuie sa ai putin talent ca sa faci o poza buna??
Nu vreau sa ne certam acum dar cred ca am dreptate...nu poti sa faci poze la aia,ai si la aia fara sa iti dai seama unde e soarele si multi alti factori care influențează !

Mah nushu poate ati trebuie..dar cred k oricine stie cum sa se pozitioneze fata de soare pt o poza buna..sau alte lucruri oricum nu a aparat profesional si nici macar o camera digitala. E doar un telefon..care are o camera mai deosebita fata de ft multe telefoane;) photo.gif
PracticMan

QUOTE (astyle0392 @ Nov 10 2007, 23:58) *
Ceea ce filmezi se vede bine de tot,filmeaza pe la 352 pe 280,nu stiu sg si nu ma uit akum pt ca nu pot.Vin cu un filmulet maine.

Eu inca mai astept filmuletul ala. smile.gif
alecs_man2006
QUOTE (PracticMan @ Nov 15 2007, 23:18) *
Eu inca mai astept filmuletul ala. smile.gif

cine stie ce inseamna maine pt el:D..asteapta mult si bine;))
astyle0392
Acum am avut timp.Uitati videoclipul.Scz pt intarziere nu stiam ca e asa de imp.
alecs_man2006
QUOTE (astyle0392 @ Nov 16 2007, 15:59) *
Acum am avut timp.Uitati videoclipul.Scz pt intarziere nu stiam ca e asa de imp.

ms ms..mai bine mai tarziu decat niciodata..dar exista niste intarzieri ..nu e prea buna calitatea..ms oricum sleep.gif
astyle0392
PAI DEPINDE DE MEDIU IN CARE AU FOST FILMATE.AKOLO E FILMAT LA LUMINA ARTIFICIALA AFARA FILMEAZA MULT MAI BINE.sI PE TELEFON SE VEDE EXCELENT
PracticMan
QUOTE (astyle0392 @ Nov 16 2007, 15:59) *

Multumesc , scoate destul de bine pentru un telefon.
alecs_man2006
QUOTE (astyle0392 @ Nov 16 2007, 20:52) *
PAI DEPINDE DE MEDIU IN CARE AU FOST FILMATE.AKOLO E FILMAT LA LUMINA ARTIFICIALA AFARA FILMEAZA MULT MAI BINE.sI PE TELEFON SE VEDE EXCELENT

mdaa ai dreptate..lumina naturala mareste calitatea la orice camera..in plus tipi din clip se miscau si ft repede:D
astyle0392
Acesta nu a fost cel mai reusit ca si calitate dar era cel mai mic.La lumina naturala 3 minute ocupa cam 15-19 mega.
alecs_man2006
m am convins maine sau poimaine mi l cumpar si eu de la germanos..cred biggrin.gif peacefingers.gif
astyle0392
Nu o sa fii dezamagit,am avut si 6233 si e50 si multe alte telefoane dar acesta e cel mai reusit.
alecs_man2006
mi l am luat in sf..e marfa arata bine..daarr..am o problema nu am cd nu am driver nu am nimic..decat cablu de date la el..ciudat sa l dea asa, mai ales k nu e inclus nici macar un card la el..cum rezolv..ah am baga un card in el si nici pe ala nu l vede automat gen un stick ..hellp
astyle0392
In meniu in setari si telefon e o optiunesetari USB unde ai picture bridge si stocare de masa si ti-l vede ca removable device
alecs_man2006
QUOTE (astyle0392 @ Nov 22 2007, 22:56) *
In meniu in setari si telefon e o optiunesetari USB unde ai picture bridge si stocare de masa si ti-l vede ca removable device

ms asta am rezolvat deja..dk mai am probleme mai revin:D
alecs_man2006
ce jocuri merg pe el? k jar. nu functioneaza ..nici jad. stie careva?
astyle0392
trebuie sa le iei de pe net
numai asa merg.Deci singura solutie e wapul.
sinzzz
E dragut telefonul (doar mi l-am luat), face poze foarte bine, citeste fisiere mp4. Sa enumar partile "urate" la acest mobil:
- in "music player" nu incap decat 4 playlisturi a cate 30 de melodii;
- nu stiu cum sa pui jocuri pe el( incerc de 2 saptamani pe toate frumurile, please help cn stie!);
- dureaza o vesnicie pana se formateaza bateria;
- se misca greu in folderul "images" (nu e de la card, am SanDisk de 1Gb).
Parti bune:
- arata sic:
- tastatura si joystickul sunt excelente;
- are foarte multe optiuni si gadgeturi;
- citeste fisiere powerpoint, word, excel si acrobat reader.
- rezolutia ecranului e foarte buna(tocmai m-am uitat la what dreams may come" pe telefon).
Parerile despre acest telefon sunt impartite, dar eu cred ca este foarte bun, chiar daca are unele "bile negre".
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.