Ce vreau eu de la Basescu!
Pagini: 1, 2, 3

Pitch

Voi ce vreti? ROG NU INTRATI IN POLEMICI OFF-TOPIC!!! Poate se indura de noi si ne asculta, ca POATE! Eu vreau:
1) Parc de distractii de calibru occidental (daca gasesc tigani care vand seminte mai bine nu se mai face deloc), preferabil in fata Parlamentului (platoul Izvor), cu montagne-russe (roller-coaster) d-ala care prinde cel putin 100km/h si care te intoarce cu capul in jos.
2) Sa nu mai vad gardienii publici mancand seminte - si mai mult curaj din partea lor sa se ia la harta cu tiganii care urla si injura si fac mizerie in parcuri!
3) Sa pot intra cu bicicleta in ORICE parc (cum nu se mai poate acum, de exemplu la Riviera la lac, in parcul de langa Stadionul National) sau macar in jumatate din parc, daca se aduce argumentul ca biciclistii omoara copiii (ce idiotenie, n-am auzit nici un caz de copil omorat in parc de o bicicleta!...).
4) Mai multe stranduri, bazine de inot, terenuri de tenis de camp (pe zgura sau ciment bine intretinut), mai multe terenuri de badminton, mai multe locuri in care se poate juca fotbal pe iarba si mai multe PISTE PENTRU BICICLETE pe arterele orasului (nu pe trotuar, ca acum, ca in fata Primariei, ca ne injuram cu pietonii). Amenzi pentru soferii care nu dau prioritate biciclistilor. Incurajare a oamenilor prin campanii ale Primariei sa renunte la masini in week-end si sa foloseasca bicicleta (de exemplu, sa nu se dea voie DUMINICA decat cu bicicleta pe (aproape) toate soselele din centrul Capitalei si zonele adiacente (centrului)).
5) Mai multa viata de noapte: cateva linii de autobuz de noapte (mare chestie, un sofer si un gardian cu pistol la vedere) si LUMINA in parcuri, noaptea. Cinematografe gradina (deschise noaptea).
6) Tot noaptea, cateva radare si echipaje de elita de Politie (ca tot s-au platit de la Buget masini de Politie care prind 260km/h), sa-i prinda pe nemernicii care isi scot tobele de esapament de la masini si merg cu 150 km/h si ne tulbura somnul.
7) PRIORITATE totala pentru RATB si imbunatatirea conditiilor transportului in comun bucurestean. ORAR pentru autobuze pe care sa te poti baza. Controale aspre pentru ca RATB-ul sa circule pana in ultimul minut al programului afisat (nu ca acum, cand nu mai gasesti decat masini care se retrag dupa ora 22,30).
nirolf
"Eu pledez aici pentru mai putina poluare"

Mda, pai atunci hai sa radem un parc, asa cum e el si sa facem un roller-coaster

pirannia
eu vreau sa plateasca pensionarii bilet intreg pe RATB !!!!
vladc
eu vreau sa starpeasca TOTI cainii vagabonzi... /fire/

aaaa, si sa ia praful de pe trotuare macar... sunt unele zone de zici ca esti pe litoral... :vomiton:
Razvan Ion
Sustin parerea lui vladc cu praful de pe trotuare SI VREAU PARCARI "EVERYWHERE", sa nu ne mai trezim cu rotile blocate, sau sa parcam masina si sa avem grija sa nu cumva ne trezim cu blocaj la roti biggrin.gif

smile.gif
Africanul
- Amenda uriasa, sau 60 zile munca in folosul comunitatii (daca nu 30 zile arest la Gherla in aripa poponarilor) pt. cei care arunca chistocuri pe jos, flegmeaza si arunca hartii, coji de seminte si mizerie oriunde dar nu in cosuri;
- Tarabele cu manele sa fie aruncate in aer, sau macar incendiate cu aruncatorul de flacari;
- Deportarea vecinilor nenorociti si strivitul cu buldozerul a masinilor cu alarma care suna doua ore noaptea;
- Si pt. cei care fumeaza si sunt nesimtiti (majoritatea dintre ei) s-ar putea face ceva;
- Interzicerea tinutelor tiganesti pe strazi: partile vestimentare ar putea fi stropite cu acid sulfuric 98%, de exemplu slapii de pe picioarele imputite ale unor cetateni de-ai nostri;
- Taierea mainilor hotilor de buzunare in fata publicului si al CNN-ului;
- Amenzi uriase/inchisoare pt. posesorii de caini care contribuie la mizeria de pe trotuare.

Deocamdata atat! Ma mai gandesc! Traiasca Basescu!
Necronomikon
- KILL toti cainii bagabontzi
- sosele oglinda, inclusiv aleile dintre blocuri
- sa rada toate chioscurile de pe trotuar
- sa ridice toate masinile abandonate
- sa se face ceva pt biciclisti (benzi speciale, acces in parcuri etc.)
- se puna la punct gashtile de bagabontzi care stau toata ziua in fatza blocului si se comporta mai rau k niste animale
- idem cu adunatura de jegoshi, nespalati, tzigani, aurolaci care se urca in mijloacele de transport in comun
- aceleasi mijloace, sa le imbunatateasca (in ceea ce priveste frecventa si curatenia)
- sa repare toate sinele de tramvai din intersectii si nu numai, pe unde-ti rupi masina dk treci peste ele
- parcari multe + subterane, ieftine la o suma modica
- sa elimine trecerile de pietoni amplasate aiurea iar in schimb sa puna pasaje suspendate sau tuneluri pt pietoni
- sa scoata sutele de semafoare puse TOTAL aiurea
- si cred k ar mai fi multe altele de facut

big_ipaq
Unda verde pe arterele principale.
Monitoxus
Originally posted by Pitch
6) Tot noaptea, cateva radare si echipaje de elita de Politie (ca tot s-au platit de la Buget masini de Politie care prind 260km/h), sa-i prinda pe nemernicii care isi scot tobele de esapament de la masini si merg cu 150 km/h si ne tulbura somnul.

Yep.. ar fi marfa. Pe Stefan Cel Mare se "dau" astia noaptea ca pe pista de F1... fara jena. Si de ce mortii mamei lor isi scot toba tot nu am inteles :@

Politie pe strada? Din parti...
Alice

eu as vrea sa-i spanzure pe aia care folosesc 'k' in loc de 'ca'.
Broly
- INTODUCEREA PEDEPSEI CU MOARTEA!!! (nu depinde neaparat de Basescu)
- toti cainii sa dispara!
- sa faca mai multe parcuri in Bucuresti
- amenzi URIASE celor care fac mizerie pe jos
- amenzi pentru cei cu alarme care merg toata noaptea
- sa dispara toti aurolacii si nespalatii din intersectii
- taierea mainii drepte a hotilor
- amenda pentru cei care claxoneaza ca niste tampiti de pe camioane, tiruri, RATB etc.
- si multe altele
Bertino
- sa elimine din parcul Herastrau toti nenorocitii cu tarabe, terase si alte dughene de doi bani.. e de-a dreptul dezgustator comertul asta ordinar!
- mai multi gardieni publici in parcuri, pe strazi!
- SA SE INTERZICA TOTAL INTRAREA CU MASINI IN PARCURI - cine e prins sa ii fie ridicat carnetul auto pe termen NELIMITAT
- MAI MULTE SPATII VERZI! sa planteze mai multi pomi, copaci, boscheti, orice e verde si viu...
- sa goneasca toti tiganii din zona Lipscani si sa refaca toate cladirile din zona; sa faca zona pietonala pe acele strazi
- sa elimine TOTI cainii vagabonzi din oras! CASTRAREA NU E O SOLUTIE!
- sa dispara AUROLACII de pe strazi, nu stiu unde, dar nu se mai poate ca in mijlocul Bucurestiului la fiecare intersectie sa fi agresat de 2-3 zdrentzarosi care vor sa iti spele parbrizu sau sa iti ceara bani de paine...
- sa rezolve problema CANALIZARI... mai ales in pasaje... dupa o ploaie mai serioasa, Bucurestiul e o veritabila mica Venetie...

Cam atat imi vine in mine momentan..
mirceateo
Are dreptate pitch cu circulatia din Bucuresti. ar trebui promovat mersul cu bicicleta; este ieftin (adica gratis), nepoluant, face bine la sanatate si nu creaza aglomeratie. !! Cat despre piste pt bicilisti..sa fim seriosi....astia nu sunt in stare sa faca drumuri, in general, si noi vrem piste speciale ???
ar trebui sa ne luam gandul de la asta. cea facuta pe kogalniceanu e absolut penibila. nu stie nimeni ce-i cu ea si in plus e 50% impracticabila. eu unu nu merg aproape nicodata pe acolo.
stilnox
Ce micro-pragmatica si egoista e lumea! Nu va e clar ca Basescu trebuie sa:

...arunce PSD-ul in fundurile iadului precum a facut Gandalf cu demonul acela in LOTR (episodul 1).

devil.gif
Pitch
M-A MUSCAT UN CAINE! M-A MUSCAT UN CAINE! M-A MUSCAT UN CAINE!
M-a muscat nasol, a trebuit sa scutur piciorul sa scap de el.
Si nici macar nu ma uitam spre el, nu l-am provocat si nu mi-e frica de ei!
Si pana acum n-aveam nimic cu ei, pe unii chiar ii mangaiam.
Si nu M-A LATRAT inainte sa ma muste! M-a apucat pe la spate.
In fata la Zefirul S.A., pe soseaua Iancului (aproape de intersectia cu Lt. Victor Manu).
Am vrut sa-l omor cu o piatra dar s-a asezat intai in fata unui BMW, pe urma un fata unui Mercedes si la sfarsit s-a strecurat in incinta fabricii (Zefirul S.A.). Era un caine portocaliu CRETIN si IDIOT.

M-am dus la spitalul Colentina, mi-au facut un antirabic in bratul drept si un antitetanos in stangul si ma doare stangul ca naibaaaaaa. Mai trebuie sa fac inca doua antirabice, unul peste 7 zile si altul peste 21 zile. Si mi-au prescris eritromicina timp de o saptamana, cate trei la opt ore.

Vreau sa i se taie coaiele acelui caine!!! Iar DUPA aceea sa fie eutanasiat (daca isi gaseste stapan sa-l tina careva in curte n-am nimic cu el).

Am dat telefon la ecarisaj si mi-au promis ca o vor face. Dar daca mai vad cainele ala acolo peste o saptamana ma duc personal sa-l termin.

Aaaaaaaaaaa, am uitat de alarmele masinilor noaptea.
Bine ca mi-ati adus aminte. Sunt TOTAL DE ACORD cu Africanul, citez: "strivitul cu buldozerul a masinilor cu alarma care suna doua ore noaptea". Am si eu masina cu alarma dar nu pun sensibilitatea la maxim sa sune cand treci pe langa ea sau la zgomote. Se declanseaza numai cand se forteaza usa, ca mai am si sistem antifurt pe volan.
Pitch
Originally posted by nirolf
"Eu pledez aici pentru mai putina poluare"

Mda, pai atunci hai sa radem un parc, asa cum e el si sa facem un roller-coaster

Eu vorbeam de parcul Izvor din fata Parlamentului. Ai vazut tu vreun copac acolo care ar deranja contructia unui roller-coaster??? Eu nu!
Pitch
Originally posted by Cătălin
Yep.. ar fi marfa. Pe Stefan Cel Mare se "dau" astia noaptea ca pe pista de F1... fara jena. Si de ce mortii  mamei lor isi scot toba tot nu am inteles :@

Politie pe strada? Din parti...

Isi scot toba pentru ca puterea masinii creste cu cateva procente.
sepguy
Originally posted by Pitch
M-A MUSCAT UN CAINE! M-A MUSCAT UN CAINE! M-A MUSCAT UN CAINE!
M-a muscat nasol, a trebuit sa scutur piciorul sa scap de el.
Si nici macar nu ma uitam spre el, nu l-am provocat si nu mi-e frica de ei!
Si pana acum n-aveam nimic cu ei, pe unii chiar ii mangaiam.
Si nu M-A LATRAT inainte sa ma muste! M-a apucat pe la spate.
In fata la Zefirul S.A., pe soseaua Iancului (aproape de intersectia cu Lt. Victor Manu).
Am vrut sa-l omor cu o piatra dar s-a asezat intai in fata unui BMW, pe urma un fata unui Mercedes si la sfarsit s-a strecurat in incinta fabricii (Zefirul S.A.). Era un caine portocaliu CRETIN si IDIOT.

M-am dus la spitalul Colentina, mi-au facut un antirabic in bratul drept si un antitetanos in stangul si ma doare stangul ca naibaaaaaa. Mai trebuie sa fac inca doua antirabice, unul peste 7 zile si altul peste 21 zile. Si mi-au prescris eritromicina timp de o saptamana, cate trei la opt ore.

Vreau sa i se taie coaiele acelui caine!!! Iar DUPA aceea sa fie eutanasiat (daca isi gaseste stapan sa-l tina careva in curte n-am nimic cu el).

Am dat telefon la ecarisaj si mi-au promis ca o vor face. Dar daca mai vad cainele ala acolo peste o saptamana ma duc personal sa-l termin.

Din experienta proprie iti spun ca majoritatea cainilor isi aleg cu precizie "tinta". Nu stiu cum se face ca pe mine de cand ma stiu nu m-a muscat niciodata un caine (vagabond) si am mers prin zone pline cu asa ceva. Exceptand cazul celor turbati un caine n-o sa te muste fara motiv niciodata.Cu alte cuvinte O MERITI! :degetele:
Ma uit si nu pot sa inteleg cum unii oameni sunt asa lipsiti de suflet. Geez rolleyes.gif
Uciderea cainilor(inafara celor turbati, bolnavi, etc) nu dovedeste decat ca suntem animale mai mari decat ei. Prin castrare nr lor se va diminua de la sine in timp. Eu zic ca in acest oras sunt probleme MULT mai mari decat cainii vagabonzi.

PS Fa o vizita la mine in cartier cu manifestari din astea barbarice sa vedem cine pleaca castrat devil.gif
stilnox
Originally posted by sepguy
Din experienta proprie iti spun ca majoritatea cainilor isi aleg cu precizie "tinta"...Cu alte cuvinte O MERITI!  :degetele:  
Huh? Cum poate cineva sa fie atat de prost sa spuna asemenea chestii? Adica ce implici, ca javra are vreo componenta extrasenzoriala cu functionalitate de judecata de valoare care ii spune ca cineva este bun sau rau?

Of course, cine este vag familiar cu gandirea rationala stie ca statementul de genul "cainii nu musca pe oricine pentru ca simt ei ceva" este o idiotenie. So, sepguy, ajutat-te cu o carte inainte de a da cu bata in balta. Next time o sa vii sa ne spui ca ursii nu ataca pe oricine, apoi crocodilii. Yeah, right!

Pitch, fa un bine viitoarelor victime, ia o bata si omoara javra- eventual ia si un cutit cu tine. Stiu ca e greu sa ucizi un animal viu, dar aici e o chestiune darwinista- javra aceea cand a muscat pe cineva deci probabil o sa ii muste si pe altii, asa ca e necesar dpdv igenic sa-l cureti.

Daca macar 25% din cei afectati de javre ar avea acest comportament am avea un oras mai sigur, macar in acest plan.
Pitch
Originally posted by stilnox
Huh? Cum poate cineva sa fie atat de prost sa spuna asemenea chestii? Adica ce implici, ca javra are vreo componenta extrasenzoriala cu functionalitate de judecata de valoare care ii spune ca cineva este bun sau rau?  

Of course, cine este vag familiar cu gandirea rationala stie ca statementul de genul "cainii nu musca pe oricine pentru ca simt ei ceva" este o idiotenie. So, sepguy, ajutat-te cu o carte inainte de a da cu bata in balta. Next time o sa vii sa ne spui ca ursii nu ataca pe oricine, apoi crocodilii. Yeah, right!

Pitch, fa un bine viitoarelor victime, ia o bata si omoara javra- eventual ia si un cutit cu tine. Stiu ca e greu sa ucizi un animal viu, dar aici e o chestiune darwinista- javra aceea cand a muscat pe cineva deci probabil o sa ii muste si pe altii, asa ca e necesar dpdv igenic sa-l cureti.

Daca macar 25% din cei afectati de javre ar avea acest comportament am avea un oras mai sigur, macar in acest plan.

Le-am dat un mail unora de la o organizatie de protectie a animalelor si ma duc cu ei saptamana viitoare sa prinda cainele si sa-l sterilizeze. Mai am rabdare. S-a mai potolit si durerea de la antitetanos ca am pus o compresa rece pe brat si nu mai sunt asa nervos. Cainele ala nu scapa cu outele intregi, poti sa fii sigur, stilnox. Capul sau mostenitorii, el alege. /very_mad/ Ar fi bine sa fie acolo cand ma duc cu aia.
stilnox
Sa dea dracu' sa ma muste vreo javra de asta vreodata ca ma jur aici ca nu supravietuieste o saptamana. Fiind imens (1.95, 140kg) nu am avut niciodata o problema de asta (dimpotriva, uneori ma distrez fugarind javre care ma latrau), dar am prieteni care au avut probleme.

Anyway, fun time: ocazional sunt javre care ma latra din spatele gardurilor- well, e okay, dar au speriat-o de cateva ori pe prietena mea, asa ca am venit pregatit cu niste apa minerala / pepsi /whatever. E *foarte* funny cand coltosii din spatele gardului incep sa schelalaie- dar adevarul e ca nu se lasa. Trebuie sa cumpar un waterball sa ii targetez mai bine.
sepguy
@stilnox
In primul rand prin gadnirea ta sadistica se dovedeste ce minte ai (stii tu cum e pe cat de mare..pe atat de prost). Inainte sa ma trimiti pe mine la citit eu zic sa te mai documentezi TU(Discovery, Animal Planet). Ai fi surprins sa aflii cum poti domina(cun antrenament bineinteles) un caine numai cu mintea (daca o ai bineinteles).
Este adevarat ca, caini isi apara instinctiv teritoriul insa in 90% din cazuri doar cei turbati musca.
De curiozitate ai avut vreodata caine sau vreao fiinta vie pe langa tine?
madman2711
primara nu poate investi o suma considerabila de bani intr-un parc de distractii, o asa initiativa trebuie sa fie privata
amendarea semintarilor si celor care fac mizerie nu e treaba primariei ci a organelor de ordine publica

taierea maini hotilor este o barbarie condamnata pe plan international si cine propune asa ceva nu este decat o perosna lipsita de ratiune

strazile si parcarile sunt o prioritate dar de unde atatia bani si cum mai vor unii si taxe modice
alungarea tiganilor din intersectii iar nu tine de primarie ci de politie gardieni etc. si chiar asa nu exista o solutie

Basescu e doar primar nu e politia parlamentul si justitia toate intr-unul
Pitch
Originally posted by sepguy
@stilnox
In primul rand prin gadnirea ta sadistica se dovedeste ce minte ai (stii tu cum e pe cat de mare..pe atat de prost). Inainte sa ma trimiti pe mine la citit eu zic sa te mai documentezi TU(Discovery, Animal Planet). Ai fi surprins sa aflii cum poti domina(cun antrenament bineinteles) un caine numai cu mintea (daca o ai bineinteles).
Este adevarat ca, caini isi apara instinctiv teritoriul insa in 90% din cazuri doar cei turbati musca.
De curiozitate ai avut vreodata caine sau vreao fiinta vie pe langa tine?

SepGuy, inainte sa te ia stilnox la bataie (o meriti din plin pentru ca lipesti etichete si epitete - mai citeste si tu regulamentului forumului btw) de unde stii tu ca
a) nu domin si EU cainii;
cool.gif cainele ala nu era turbat;
??????
Mie NU IMI ESTE FRICA de caini, in general. Ii mangai si nu ma feresc de ei, daca au un aspect simpatic. Cainele asta m-a muscat fara sa latre, cand nu ma uitam la el si nu eram constient de prezenta lui. Este pentru PRIMA data cand un caine ma musca.
Si ce mai zici de cei care sunt muscati pe biciclete?! Cunosc cazuri destule. Cainele latra mereu la masini, biciclete si motociclete. Daca in cazul soferilor cainii pot fi (aproape) numai victime, ei sunt un pericol pentru motociclisti si biciclisti, pentru ca nu scapa nici un prilej sa te si guste nitzel, daca mai misti si din picioare in jurul rotzilor. Iar cainii care fac asta sunt absolut normali, neturbati si nici macar nu o fac din spirit de aparare a teritoriului ci doar joaca cu ceilalti caini din haita lor un fel de "I dare you do this if you can". Asta este motivul pentru care cainii fara stapan nu au ce cauta intr-o capitala europeana iar scaderea numarului lor trebuie sa fie o prioritate pentru orice administratie locala.
madman2711
se fac niste manusi excelente din piele de caine

ubesc cainii si in general animalele dar asta nu justifica haitele de caini comunitari si orice ar zice ocidentalii la ei nu exista caini comunitari asa de multi, sunt prinsi toti cainii fara zgarda sau medalion si daca intr-o saptamana nu vine cineva sa-i ia ... adios !
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.