shapeshifter
31st August 2004, 10:32
Am zis eu ca Yoga inseamna sa maninci soia? Poti sa maninci soia si fara sa fii yogi. Mie nici nu-mi place soia. Yoga este un copac cu multe ramuri, urca pe care ti se potriveste cel mai bine.
Mosotti
31st August 2004, 11:43
sincer sa fiu. mie imi place soia...
din citi indivizi am cunoscut si s-au apucat de yoga, citi oare sint acum yoghini? zero. si cum erau cint s-au apucat? foarte entuziasti. evident ca zuppy este intr-o stare dintr-aia de inceput in care inca nu s-a plictisit de aburelile alea. insa peste citiva ani o sa rida cind ii aduci aminte de epoca yoga baci.
shapeshifter
31st August 2004, 15:28
Poate ca pentru ei a fost un hobby, pt. mine e un mod de viata, am facut si ceva Taiji si Qi Gong, dar pina si daoismul a plecat tot din India.
andreic
31st August 2004, 15:36
Cu asta iti irosesti viata... pacat, puteai face mai multe
Vorba americanului, get yourself a life of your own...
shapeshifter
31st August 2004, 15:41
Imi irosesc viata? Am mai auzit, una. Uita-te in jur. O sa vezi numai oameni obositi, buhaiti, care traiesc fara nimic in viata lor. Eu imi irosesc viata? De alde mat gros ce zici? Ori si tu esti unul dintre ei?
andreic
31st August 2004, 15:52
Cand iti faci mod de viata din vise si mituri cerd ca este o irosire... nu zic ca nu irosesc si altii dar la ce spui tu este clar...
shapeshifter
31st August 2004, 15:57
Da, atunci cind iti tai din perioada de somn ca sa meditezi, e o irosire nu? Daca faci asane pentru binele tau, e o irosire de timp, nu? Vise? Cine esti sa vorbesti de vise. Crezi ca esti mai realist decit mine? Ma cunosti?
Mosotti
31st August 2004, 16:23
eu imi tai din perioada de somn doar cind beau bere. in nici un caz nu e o irosire...
shapeshifter
31st August 2004, 16:24
Ai vazut esti deja ,,realizat"
andreic
31st August 2004, 17:11
Originally posted by zippy99
Da, atunci cind iti tai din perioada de somn ca sa meditezi, e o irosire nu? Daca faci asane pentru binele tau, e o irosire de timp, nu? Vise? Cine esti sa vorbesti de vise. Crezi ca esti mai realist decit mine? Ma cunosti?
Nu te cunosc, poate o sa avem ocazia odata dar, cert e ca o realizare nu inseamna ca ai meditat si atat... trebuie sa aiba un aspect practic, ai meditat la o problema, sa zicem ti-ai imaginat un bloc sau o noua tehnologie... si dupa aia o realizezi, asta da insa sa meditezi doar de dragul e a medita la mituri antice este un consum de oxigen si timp... si cam atata.
shapeshifter
31st August 2004, 17:21
Individul face societatea sau invers? Nu meditez de dragul de a medita. Unde esti tu Timothy Learry?
andreic
31st August 2004, 17:29
---
Nu meditez de dragul de a medita
---
Sper
BlackSheep
3rd September 2004, 12:18
Pentru toti aceia care s-au certat pe acest thread:
add
3rd September 2004, 12:21
) se aplica la mai multe threaduri!
shapeshifter
3rd September 2004, 12:23
Nu trebuie sa cistigi sau sa pierzi, trebuie doar sa te depasesti.
shapeshifter
3rd September 2004, 16:50
"The person is nothing more than a chain of memories along with a bundle of desires and fears."
"Wisdom tells me I am nothing. Love tells me I am everything. Between the two my life flows."
"Past and future exist only in the mind. Time is in the mind, space is in the mind. The law of cause and effect is also a way of thinking. In reality all is here and now and all is one. Multiplicity and diversity are in the mind only."
andreic
3rd September 2004, 16:59
Nu e asa... la capitolul simboluri e ca in poza... mai intai avem pe unii care vor cu tot dinadinsul sa faca pe altii sa creada in vise si mit-uri pentru ca lor le e frica sa nu creada in ele, ca o sa le fie rau pe lumea cealalta LOOOOL. :cool:
Vezi imaginea atasata.
andreic
3rd September 2004, 17:02
Dupa aceea, dupe ce lucrurile se linistesc si lumea care mai cunoaste cate ceva isi da seama de penibil, vine unu si altul care posteaza cate 10 mesaje cu acelasi subiect penibil, parca nu a inteles nimic din ce s-a discutat... LOOOOOL
caracteristica principala a gozzilei - nu gandeste (nu are cu ce)
Vezi imaginea asta cu gozilla din forum....
andreic
3rd September 2004, 17:05
Dupa ce gozzila a spamat totul facand ravagii intelectuale, evident, cei mai cu inger nu vor mai discuta pe tema asta... pentru ca isi dau seama ca nu au cu cine
In final vor fi mai cu bagare de seama ca in poza asta ...
Cam asta e mersul unei discutii de genul asta, fie ca place fie ca nu, asta e, nu ai ce face :cool:
andreic
3rd September 2004, 17:09
Evident, cu timpul, cei care cred ca au ceva de spus dar nu le place ce citesc sau ca nu au dreptate incep sa se ia de gramatica altora... exact cum s-a intamplat... parca e ca un facut...
vezi poza asta...
Face parte din experienta de 10 ani de forumuri de net din strainatate unde chestiile astea sunt fumate demult
shapeshifter
3rd September 2004, 17:25
Pur si simplu tu nici nu accepti provocarea, esti sclavul propriei tale iluzii (minti). Cit despre lumea cealalta - ea nu exista decit in mintea ta. Ce exista este doar realitate mereu in aici si acum.
andreic
3rd September 2004, 17:36
---
Pur si simplu tu nici nu acepti provocarea,
---
Mi se pare normal sa nu accept prostia, provocarea de dragul prostiei...
Vin unii si se cred ca asta din poza... da in realitate sunt...
---
este doar realitate
---
Da, in aia traiesti, nu mananci vise sau iluzii... decat daca te droghezi.
shapeshifter
3rd September 2004, 17:40
Eu vorbeam de realitate si tu-mi arati poze cu ingerasi si filosofi.
Ca sa vezi cum curge realitatea asculta bataile ceasului: tic-tac, tic-tac, tic-tac!
Acelasi tic-tac, dar fiecare unic, nu se mai intoarce.
andreic
3rd September 2004, 17:46
---
Eu vorbeam de realitate
---
E pe naiba... cum au tupeu sa vorbesti de realitate... tu care esti cu visele si idealurile
Cam asta e ironia soartei... tu esti paralel. Daca nu ai invatat nimic nici de acolo, adica din experienta altora... imi pare rau dar esti incorigibil
shapeshifter
3rd September 2004, 17:48
Experienta altora e cunoastere second-hand, ceea ce conteaza cu adevarat este doar ce ESTI ACUM!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.