Diane
25th August 2004, 14:13
Originally posted by zippy99
Papa va muri inainte de 2005
Zippy99, lumineaza-ne d-le ce-i cu panseurile astea ale tale! Apropo, lasa-l pe Papa, eu mai am mult??
Sau trebuie musai sa ma deconspir?
shapeshifter
25th August 2004, 14:18
Distanta de la Pamint la Soare =108 ori diametrul Soarelui
Diametrul Soarelui = 108 ori Diametrul Pamintului
Distanta medie de la Pamint la Luna = 108 ori diametrul Lunii
Diane
25th August 2004, 14:28
Originally posted by zippy99
Distanta de la Pamint la Soare =108 ori diametrul Soarelui
Diametrul Soarelui = 108 ori Diametrul Pamintului
Distanta medie de la Pamint la Luna = 108 ori diametrul Lunii
Mai draga, tu nu ai auzit ca legile sunt oarbe in Univers?
shapeshifter
25th August 2004, 14:31
Orbi sintem noi, poti privi dar daca nu vezi tot degeaba.
shapeshifter
25th August 2004, 14:58
Distanta Pamintului fata de Soare nu este intimplatoare, daca am fi fost mai aproape sau mai departe de pozitia actuala poate ca viata pa Pamint nici nu ar fi aparut. Nici Luna nu se afla la o distanta intimplatoare fata de Pamint, si ea a avut si are rolul ei in aparitia/mentinerea vietii.
shapeshifter
25th August 2004, 15:03
Nimic din ce (ni) se intimpla nu este ,,intimplator". Ce parere aveti de principiul sincronicitatii? De ex. vorbesc cu cineva despre ceva, deschid radioul si hopa acelasi cuvint, subiect!
Sa nu-mi spuneti ca e pura intimplare pt. ca mi s-a intimplat de prea multe ori asta si nu pot da vina pe ceva aleator.
shapeshifter
25th August 2004, 15:07
Postez singur sa-mi mai tin de urit ce sa fac.
Mosotti
25th August 2004, 17:21
hmmmm, am sa va impartasesc o taina, ca sa nu va mai certati. totul e atit de simplu:
astrologie, numerologie, zei, dumnezei, supranatural, spirite, fantome, vircolaci, profetii, apa->vin, inviere, nostradamus, lord of the rings & troli & co, fachiri, levitatie, vrajitori si vrajitoare, deochi, glob de cristal, cruce sfinta, moaste sfinte, icoane plingatoare, "I saw Jesus!", vindecari miraculoase, radiestezie, aparitii de maica precista-ingeri-sfinti, etc etc etc egal
BULLSHIT
shapeshifter
25th August 2004, 17:28
Nu despre asta era vorba mai sus vircolacii si celelalte exista doar in mintea ta
Diane
25th August 2004, 17:30
Lasa-l d-le, nu-ntelege ca are probleme cu decoder-ul!
Mosotti
25th August 2004, 18:08
zippy, daca tu esti fascinat de numere nu inseamna ca e ceva special in ele. mai stiu pe unii fascinati de urina care au dat de dracu
shapeshifter
25th August 2004, 18:11
Raul pe care-l vezi la altii e raul pe care-l porti in tine.
andreic
25th August 2004, 21:08
Originally posted by Mosotti
zippy, daca tu esti fascinat de numere nu inseamna ca e ceva special in ele. mai stiu pe unii fascinati de urina care au dat de dracu
Da, asa este... e belea fascinatia
axxa424
25th August 2004, 21:27
voi furati curent...
shapeshifter
26th August 2004, 10:23
Daca fascinatie nu e atunci ce mai ramine?
shapeshifter
26th August 2004, 10:25
Mosotti ai o slabiciune, spune ceva mai inteligent.
shapeshifter
26th August 2004, 13:55
O comoara rara:
EU SUNT ACELA - Sri Nisargadatta Maharaj - Editura Herald
O carte care transforma, nu poti sa mai fii acelasi! Ceva rar ca si cel ce a scris-o! Un om fara nici un pic de educatie care ii lasa in urma pe toti filosofii de la Platon incoace. Dupa ce citesti aceasta carte pur si simplu toate celelalte carti iti par inutile!
Sri Nisargadatta Maharaj - unul dintre aceia rari si mari care a trait in sec. XX.
andreic
26th August 2004, 14:30
Iti dai seama... e o super-carte...
Iti dai seama, daca a ajuns o carte sa te schimbe mai mult decat conditiile de viata... inseamna ca ai o mare problema de interpretare a realitatii...
shapeshifter
26th August 2004, 14:39
Citeste-o, cu siguranta e pentru cei cu mintea ascutita.
De care realitate vorbesti? Conditiile de viata te pot schimba pina la un punct, nu acumularea de experiente te face sa vezi ce este de fapt realitatea. Cartea asta este pentru acel ceva din tine de care nici macar nu-ti dai seama. EU SUNT este cel mai aproape de tine, nimeni nu te poate contrazice. EU SUNT e acelasi pt. fiecare. Ceea ce crezi tu ca este realitate este identificarea corpului-mintii cu lucrurile exterioare. Cind spui EU SUNT se deschide o portita care duce catre acel ceva vesnic neschimbator.
Mosotti
26th August 2004, 14:44
EU SUNT scirbit de toate prostiile astea
shapeshifter
26th August 2004, 14:49
Mosotti scirba vine din interior, analizeaza-te. Nu exista undeva un loc unde exista scirba pe lumea asta. Scirba face parte din mintea ta. Nu te identifica cu ea.
shapeshifter
26th August 2004, 14:51
EU SUNT scirbit = EU SUNT + constient ca mi-e scirba
Mosotti
26th August 2004, 14:53
mai, tu esti cumva un nou bivolaru si cauti adepti prin zona? de ce naiba spui toate aburelile alea non-stop?
shapeshifter
26th August 2004, 14:59
Analizeaza-ti mintea! Nu mai fii sclavul ei! Nu am avut si nici nu o sa am vreo treaba cu Bivo. Contrazi-ma, nu spune ca sint abureli, mintea ta e tulbure si nelinistita. Cit despre adepti, ce sa mai spun ma faci sa rid, incerc sa spun ca din interiorul mintii e cam greu nu-i asa sa te vezi ca si cum ai avea haine confectionate din vazduh.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.