Diane
2nd July 2004, 02:45
*
Diane
2nd July 2004, 02:48
Diane
2nd July 2004, 02:50
...
Diane
2nd July 2004, 02:54
**
Diane
2nd July 2004, 02:56
Petre Roman...
Diane
2nd July 2004, 02:58
...
Diane
2nd July 2004, 03:00
Romania libera!
LazyPawn
2nd July 2004, 03:01
Vai, vai, monokeros, ce-ai făcut? Ai atins-o pe Dian la coarda sensibilă și nu se mai poate opri din pus poze cu Revoluția. Sper că nu are mai mult de 2-300 că le trebuie ăstora de la Softpedia hard-diskuri noi.
Diane
2nd July 2004, 03:04
Originally posted by LazyPawn
Vai, vai, monokeros, ce-ai făcut? Ai atins-o pe Dian la coarda sensibilă și nu se mai poate opri din pus poze cu Revoluția. Sper că nu are mai mult de 2-300 că le trebuie ăstora de la Softpedia hard-diskuri noi.
Intentionam sa postez fotografiile astea mai demult.Mi s-au parut interesante.Daca am abuzat de spatiu pe SP,sa fie sterse.
LazyPawn, mistoul tau este data asta chiar de prost gust!!!Imi pare rau!
Diane
2nd July 2004, 03:07
Exista cel putin un numar egal de poze cu femei goale pe SP si nimeni nu a protestat.Te-ai gasit tu acum sa o faci pe desteptul!Pentru poze cu Revolutia romana nu exista loc!
arty
2nd July 2004, 03:29
Originally posted by Dian30
Exista cel putin un numar egal de poze cu femei goale pe SP si nimeni nu a protestat.Te-ai gasit tu acum sa o faci pe desteptul!Pentru poze cu Revolutia romana nu exista loc!
mama, daca tot pui poze (zelul furibund..) de ce naiba pui aceashi poza de cateva ori?
Diane
2nd July 2004, 03:34
Originally posted by LazyPawn
Sper că nu are mai mult de 2-300 că le trebuie ăstora de la Softpedia hard-diskuri noi.
In total pozele atasate de mine cantaresc aproximativ 1MB.Du-te si verifica la "gagica zilei" sau pe thread-urile cu masini cam cat cantaresc atasamentele acolo, unde unele sunt arhive!Dar interesul tau nu erau hard-disk-urile de la SP, ci placerea de a arunca cu rahat!
LazyPawn
2nd July 2004, 03:37
DISCLAIMER
Any resemblance to real persons, living or dead is pureley coincidental.
Din ciclul Logica e simplă :
1. comunist = nașpa
2. comunist = ateu
Din 1, 2 rezultă 3. ateu = nașpa
Similar:
1. Saddam = nașpa
2. Saddam = mustăcios
Din 1, 2 rezultă 3. mustăcios = nașpa
Din ciclul Ăștia e nesimțiți și dă cu rahat :
1. Revoluția = grandios, sacrificiu, suferință, eliberare... rezultă că
2. Poze de atunci = datorie morală de a fi publicate... rezultă că
3. Pozele se pot pune afișa oriunde, indiferent de subiectul discuției... care va să zică
4. Care are ceva de comentat e nesimțit.
Din ciclul V-am zdrobit cultural
1. Eu = citit mult, umblat mult, vorbit mult, IQ 199, studii babane, prieteni supergenii ca și mine.
2. Deci cum zic eu așa e.
3. Voi = în nămol, nu știți nimic, nici măcar zodia lu' Richard.
Din ciclul Iubiri eterne, da' eu cu cine mă mărit?
1. Petre Ăuțea. PRO: mistic, anticomunist, vorbe de duh, scrie mult, face părț pe Kant. CONTRA: puțin mort, dar nu contează așa tare, doar viața continuă și după moarte pe plan sufletesc.
2. Till Lindemann. PRO: frumos, cântă bine și cu foc, mușchi elastici. CONTRA: nu e ortodox, unii zic că-i miroase transpirația, nu combate ateii.
3. Monokeros. PRO: dăștept foc, școlit rău de tot, credincios, combate ateii și comuniștii. CONTRA: impur etnic și religios, posibil însurat, posibil să mă eclipseze în societate.
De analizat: commonman - insufficient data.
Diane
2nd July 2004, 03:40
Originally posted by arty
mama, daca tot pui poze (zelul furibund..) de ce naiba pui aceashi poza de cateva ori?
S-a produs o eroare cand le-am atasat.Sunt poze diferite, dar cand am atasat una, nu stiu din ce motiv, i-a dat numele celei anterior atasate.M-am mirat si eu.
Repet, pozele mi s-au parut foarte interesante.Intentionam de saptamana trecuta sa deschid un thread despre Revolutia din '89.Mai am si alte lucruri foarte interesante legate de Revolutie.Dar dat fiind faptul ca pe acest thread s-a adus vorba de asta, mi s-a parut oportun sa atasez imaginile, sugestive pentru acele momente.Pe mine m-au impresionat profund.Se pare ca nu toata lumea reactioneaza la fel.Nu ma asteptam pentru nimic in lume la o asemenea reactie!
andreic
2nd July 2004, 03:44
Da chiar, care e legatura intre pozele astea care se gasesc pe net cu subiectul discutiei, topicului... ?
Diane
2nd July 2004, 03:48
LazyPawn, eu cred ca esti copt de invidie si, ti s-a mai explicat asta, gelos pe ceea ce nu poti sa intelegi.Incapabil de a face saltul mental salvator, te distrezi scaldandu-te in balega ca porcul si aruncand cu rahat.
Diane
2nd July 2004, 03:49
Originally posted by Andrei Cioaca
Da chiar, care e legatura intre pozele astea care se gasesc pe net cu subiectul discutiei, topicului... ?
Daca porcul ar avea aripi ar zbura si el!Asta-i legatura!
andreic
2nd July 2004, 03:55
---
---
Imi pare rau dar porcul e mult prea greu ca sa zboara chiar cu aripi
(fizica)
Acu serios, ai o problema sau ce e cu pozele alea, vreo fixatie ceva ? Trebuia sa vedem ceva in ele... ?
Diane
2nd July 2004, 04:05
---
---
Imi pare rau dar porcul e mult prea greu ca sa zboara chiar cu aripi
(fizica)
Acu serios, ai o problema sau ce e cu pozele alea, vreo fixatie ceva ? Trebuia sa vedem ceva in ele... ?
Da, d-le, porcul nu zboara, fiindca e prea greu, ai dreptate.
Ar trebui sa vezi ca niste oameni si-au sacrificat viata in numele libertatii, care inseamna inclusiv libertatea de a crede in Dumnezeu.Cei care se aflau dincolo de baricade erau reprezentanti ai ateismului comunist, de care se pare ca nu va place sa va amintiti.
andreic
2nd July 2004, 04:11
---
erau reprezentanti ai ateismului comunist, de care se pare ca nu va place sa va amintiti.
---
Nu incerca sa manipulezi cu asemenea aberatii, adica sa pui ateismul in umbra evenimentelor... ca nu are legatura una cu alta... lumea occidentala e mult mai susceptibila la ateism decat alte colturi ale lumii iar oamenii care au luptat atunci pentru libertate au facut-o in primul rand pentru ca sa se apropie de idealurile si valorile vestice nu sa se inchine toata ziua la catedrale fara sens din bani publici... Si nu uita ca nici pana azi nu s-a aplicat punctul 8 de la Timisoara...
E foarte normal pentru un om inteligent sa fie ateu... nu e ceva anormal pentru ca daca invata si se educa realizeaza ce si cum... nici nu vad cum ar fi altfel... a, ca tu esti mai catolica decat papa sau mai ortodoxa decat patriarhul e ok, e libertatea ta, dreptul tau, problema TA si numai a TA, capisco ? :cool:
Cu ce sunt vinovat eu sau altii de pe forum ca tu nu te simti bine si umpli spatiul de imagini ca la testele psihologice... cu ce suntem vinovati ca ai probleme... mergi la biserica si gata, nu ne umple de aberatii !
Oricum de convins nu convingi pe nimeni...
K:
Mai ai putin si incepi sa pui pe forum telenovele si manuscrise despre Isus si altele... nu realizezi ca nu are rost, mai toata lumea s-a prins deja cum gandesti... nu e nimic de demonstrat aici... fiecare crede ce vrea dupa cum il duce mintea... si cum spuneam este o idiotenie sa obligi pe cineva sa creada ce crezi tu... asa cum si invers e aiurea (sa te convinga cineva de ateism)... mai demult aberai despre atei... de ce, pentru simplul fapt ca ei EXISTA... deranjeaza sistemul tau de referinte... si acuma faci acelasi lucru cu aberatiile astea... pardon... te fluturi dupa cum vate vantul... lui Tutea :cya:
Diane
2nd July 2004, 04:25
---
erau reprezentanti ai ateismului comunist, de care se pare ca nu va place sa va amintiti.
---
Nu incerca sa manipulezi cu asemenea aberatii, adica sa pui ateismul in umbra evenimentelor... E foarte normal pentru un om inteligent sa fie ateu... nici nu vad cum ar fi altfel... ca tu esti mai catolica decat papa sau mai ortodoxa decat patriarhul e problema TA si numai a TA, capisco ? :cool:
Cu ce suint vinovat eu ca tu nu te simti bine, ca ai probleme... mergi la biserica si gata !
Oricum de convins nu convingi pe nimeni...
K:
Pe tine nu incerc sa te conving nimic.M-am lamurit multa vreme in urma ca esti prea inteligent ca sa te pot convinge ceva.
Tu stii cum se traduce "capisco"?
andreic
2nd July 2004, 04:27
---
Tu stii cum se traduce "capisco"?
---
Ce, vroiai sa zic capishi ? Hi hi hi..., las-o moarta ca nu tzine (tine)...
Diane
2nd July 2004, 04:29
Ai vrut sa zici "intelegi"?
stilnox
2nd July 2004, 05:12
Dian30, in samanatorismul ei anti-rational nu se putea lasa pana nu mai dadea cu copita in alta cana cu lapte: de unde pana unde, cucoana, cei de la revolutie luptau pentru "credinta in Dumnezeu" iar tortionarii pentru ateism?
Trebuie sa te punem la categoria "disperati religiosi"?
Fa-ti show-ul pana la capat si adu-ti si Modova sovietizata in discutie ca sa compromiti de tot threadul.
monokeros
2nd July 2004, 05:14
Opa Penelopa
Hai ca iese de un mic razbel, sa crape Elena din Troia.
Mey commonman, ironia sortii e ca pretentiile mele fata de mine insumi sunt de ins oarecum mediocru cu ceva tresariri de above average. Nu-mi aduc aminte sa ma fi umflat in cv la modul "sunt incomparabil". Am zis ca sunt cat se poate de comparabil, dar, evident, intrebarea perfect simetrica e de ce nu pareti sa aveti deloc aceleasi indoieli, mai ales cand taxati in dreapta si in stanga de illiterate cum va vine de sub taste. Cat priveste bunul matale simt de common man, sorry, democratiile atee de la care revendici nobletea unor idealuri aveau presa scrisa de prin secolul 18 si nici macar acolo calitatea argumentelor nu era asa mizerabila ca pe aici. Motiv al singurelor mele pozitii asa-zicand elitiste : cand o sa aud logica unui commoner din Anglia perioadei whig vs. tory la un "telectual" de Dambovitza de p-acia care da cu mucii arogantei in dreapta si-n stanga vaaastei informatii de colportaj detinute, o sa ma plec sub patrafirul matale. Pana atunci politica va fi strans-strans-strans gen "Ingenuncheaza, fiule, da nu raspund ce gasesti sub patrafir cata vreme vii cu mataranga intelectuala la vedere. Zi merci ca-ti ofer anonimatul patrafirului".
>Nu incerca sa manipulezi cu asemenea aberatii, adica sa pui ateismul in >umbra evenimentelor... E foarte normal pentru un om inteligent sa fie ateu...
Ale dracu umbre, lumini si umbre, filme si proiectii. Ia hai sa facem o scurta incursiune. Primul stat declarat laic (Franta revolutionara) a ucis in 3 ani cat Inchizitia in 300 cu tehnicalitatea ca n-au recurs la rug pt. ca pusca, ghilotina, inecul si mitraliile erau mai expeditive. Ulterior, urmatorul stat declarat nu numai laic ci si ateu militant, Rusia sovietica, a inceput cu masacre si a continuat cu masacre. Urmeaza aproape simultan China si Germania, iar masacre. Victimele curente - persoane care declarau ca sunt credincioase sau se comportau uneori discret ca atare si au avut ghinionul de niscai turnatori in preajma. Arata-mi ceva de proportiile astea. Cat priveste ateismul de buna calitate din vest, asta am si zis pana mi-am facut bataturi in degete aici - ca n-am vazut asa ceva defiland la preopinenti, cu foarte sarace exceptii. Matter of fact, n-am vazut nici scuze in numele - macar - al umanitatii adresate de vreun ateu militant, pentru bunul motiv ca "religios" e eticheta de punere la gramada, "ateu" e eticheta de evitarea greselilor altora sub pretextul imunitatii proprii si al eternei perfectionari a ratiunii incat vorba aia, tovarasi, s-au facut si ceva greseli dar n-o sa le repetam pe aceleasi, facem altele. In mod particular povestea cu religia opiul poporului in Romania pica prost de tot orice i-ati face, ca afara de scurta isterie legionara sunteti saraci rau de exemple viabile. Asa incat da, ok, v-am pus in ecuatia de ateu = comunist pentru bunul motiv ca n-aveti alte credentials in cv, aduceti argumente fix de categoria logica si substanta comunista, adica transformati argumentatia stiintifica in motiv de comentarii derogatorii la persoana si personalitate, aduceti istoria ca martor intr-un mod jenant de partial si mai si faceti un intreg caz (ca bun pretext de a va da raniti de forma pentru a ignora continutul) din postarea unor poze. Repet o intrebare simpla. A fost somat un papa sa ceara scuze in numele inchizitiei. Cate scuze au fost somate sa ofere statele ex-comuniste in numele crimelor comise, cu date si situatii cat se poate de clare si la vedere? Ca uzantele asa cer. Unde si-a dat Putin sfecla sovietica de pamant la Pitesti? Ca bag sama ca Ana Pauker era romanca educata in persecutiile obscurantiste ortodoxe cat is eu cardinal la Roma, cat il priveste pe Nicolski era asta persecutat cat a fost mama lesbo ca nu-i placea ideea ca limba romana e de origine slava. Cate reparatii e dispus statul sovietic sa plateasca pentru bisericile din R Moldova transformate in grajduri, depozite si alte alea sub fix acelasi pretext ca averile popilor tre' sa foloseasca poporului? Ca mama draga, ce mari magnati ai binelui public gavareau ca sunt, si mama mama in ce rahat inotam pana azi pe mana ideilor astora avansate. Cat priveste ideea ca ateismul e respectabil in Occident numai ca-i ateism, daca voua ateismul lui Mussolini vi se pare respectabil, daca ateismul lui Sartre vi se pare onorabil si daca Marx si Engels vi se par respectabili, discutia pe bune ca se incheie aici, cu o eticheta clara de la monokeros : javre marxiste. Si pana la proba contrarie, luati-o fix in obraz, ca vi se pare ca va puteti disocia asa simplu de ateii care fac rau fiindu-va mult mai neclar ca au si oamenii credinciosi dreptul de a nu fi etichetati la fel cu cei care de fapt sunt Iuda si echivalentele chiar in interiorul scarii de valori religioase, si anume stricatorii credintei sub pretext ca o apara.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.