QUOTE(lucian123 @ Feb 27 2005, 01:23)
VESTI NOI: Acum cativa ani 10-20, nu stiu cat s-a descoperit pe muntele Arrarat ceva care ar putea sa fie resturile corabiei lui Noe.
De asta nu ati auzit, nu-i asa?
De asta nu ati auzit, nu-i asa?
Exista o mie de povesti de felul asta. S-au gasit de toate: bucati din crucea pe care a murit Isus, sulita cu care a fost impuns, prosopul cu care s-a sters, corabia lui Noe si o coasta de-a lui Adam. Btw, bucati din crucea lui Isus se vand si-n piata. Oferta limitata, grabeste-te.
Eu nu am vazut documentarul ala ce a tras concluzia ca nu am putea construi piramide. Cum au ajuns la aceasta concluzie? Eu sunt absolut convins ca se poate. Blocurile alea, fie ele si de 10 tone le putem ridica pe un plan inclinat. Le putem taia si potrivi incomparabil mai perfect decat au facut-o egiptenii. Ei s-au abatut cu centimetri, noi am putea tine marja de eroare sub un milimetru daca ne-am stradui. Si asta cu un banal laser. Probabil nu prea esti la curent cu realizarile tehnicii moderne. Si in ciuda acestei tehnici moderne nici nu putem visa la o corabie care sa transporte milioane de animale, si sa le asigure la toate conditii de viata timp de cateva luni.
Referitor la Titanic: nu inteleg ce ai vrut sa zici. Constructorul lui s-a inselat. Si care-i morala? Este primul sau ultimul om din istorie care s-a inselat?
Cum stai cu nulitatile mele? Inca mai astept comentarii pe marginea lor. La fel astept dovezi cum ca potopul s-a petrecut exact ca in Biblie, si dovezi asupra a cel putin o profetie care s-a indeplinit. Nu cer astea pentru ca asa mi se nazare mie. Cer aceste dovezi pentru ca tu ai sustinut ca le ai.