Lucică, nu mă pasionează biblia, dar dacă insiști, te ajut. Iată, ai ocazia să devii ateu ca orice om care gândește. Ămi cer scuze, am textele în engleză, roagă pe cineva să traducă dacă nu poți:
1. “Remember that all these things will happen
before the people now living have all died.” (Matthew 24:34 TEV) Care va să zică toate acele lucruri (revenirea lui Jesus) se vor petrece înainte ca toți acei oameni să fi murit.
2. “For the Son of Man [i.e. Jesus] is about to come in the glory of his Father with his angels, and then he will reward each one according to his deeds. I assure you [i.e. swear to you] that
there are some here who will not die until they have seen the Son of Man [Jesus] come as King.” (Matthew 16: 27, 28 TEV)
3. Ăn timpul procesului, din nou Iisus spune că se va reîntoarce înainte
ca Caiafas să moară (Matthew 26:64). Dacă nu știați, Caiafas a murit cam de multișor.
4. și în timp ce soldații romani îl chinuiau, "Behold, He is coming with the clouds, and
every eye will see Him, EVEN THOSE WHO PIERCED HIM..." (Revelation 1:7 NASB) (va fi văzut de toți, chiar și de aceia care acum îl străpung cu sulițele).
5. Apostolul Paul ne spune că Iisus se întoarce în timpul vieții sale (a lui Paul). "Behold! I tell you a mystery; WE SHALL NOT ALL SLEEP [i.e. die], BUT WE SHALL ALL BE CHANGED... in the twinkling of an eye, at the last trumpet... the dead will be raised..." (1Corinthians 15:51,52 NASB).
6. și din nou Paulică: "...we WHO ARE ALIVE and REMAIN until the coming of the Lord... Then we who ARE ALIVE AND REMAIN shall be caught up together with them in the clouds..." (1Thessalonians 4:15-17).
Ăncă o dată spun că nu mă pasionează studiul bibliei, sau a oricărei alte cărți scrise de niște oameni primitivi. Doar mă întristează că oameni moderni, mii de ani mai târziu, sunt dispuși să creadă acele inepții. E dreptul lor, dar e foarte foarte trist. Cum poate un om al zilelor noastre să înghită așa ceva? Nu voi pricepe niciodată.