Mosotti
21st June 2004, 08:27
/**
@author Ganesh Prasad
*/
import org.religion.*;
public class LordsPrayer
{
public void pray()
{
// Our Father, who art in heaven,
//
God ourFather = Heaven.getGodInstance();
// Hallowed be thy Name.
//
ourFather.getName().setHallowed( true );
// Thy kingdom come.
//
ourFather.getKingdom().setWelcome( true );
// Thy will be done in earth
// As it is in heaven.
//
boolean isWillDone = Heaven.isWillDone( ourFather );
Earth.setWillDone( ourFather, isWillDone );
// Give us this day our daily bread.
//
Bread dailyBread = ourFather.getBread( new Date() );
// And forgive us our trespassess,
// As we forgive those who trespass against us.
//
synchronized
{
ourFather.forgive( this.getTrespasses() );
this.forgive( this.getTrespassers() );
}
// And lead us not into temptation;
// But deliver us from evil:
//
ourFather.removeTemptationListener( this );
ourFather.deliverFrom( Evil, this );
// For thine is the kingdom, and the power,
// and the glory, for ever.
//
for (;;)
{
Kingdom.setOwner( ourFather );
Power.setOwner( ourFather );
Glory.setOwner( ourFather );
}
// Amen.
//
finalize();
}
}
Dunross
21st June 2004, 15:23
Da exista ! Si o spun raspicat : indiferent de vointa noastra . In van ne stresam sa-L intelegem , caci daca acceptam sa discutam despre El insemna ca vrem sa-L intelegem , daca sistemul nostru de idei nu are si o baza teologica . Recomand cartile marilor Sfinti Parinti : Filocaliie aparute mai nou reeditate la Humanitas sau Patericul . Sa vedeti raspunsuri de o simplitate extraordinara date la unele probleme de catre Sfinti Parinti .
K:
Cuto
21st June 2004, 18:59
aCidule,
Eu CRED cu toata taria ca tu ai creat un aparat care...Am discutat si cu unii prieteni si i-am convins ca tu ai creat acel aparat, care trebuie sa recunoastem este foarte necesar. Suntem ADEPTII tai. In cateva sute de ani este foarte probabil sa ai peste un miliard de adepti. Mai ales daca peste Pamant se lasa o foamete cumplita. Vor fi dintre ei care vor jura ca au fost hraniti cu asa ceva, ca au vazut asa ceva, ca EXISTA asa ceva...Incearca sa lamuresti peste un miliard de oameni de contrariu...Sau chiar mai multi...Nu trebuie sa fi dobitoc ca sa-ti dai seama ca nu vei reusi.
Incearca sa-l lamuresti pe Dunross...
Bafta!
Dunross
22nd June 2004, 07:08
Eu sunt de mult lamurit in ceea ce priveste exixstenta lui Dumnezeu . Alta nelamuruire nu mai am .
K:
Broly
22nd June 2004, 09:00
te-ai intalnit cu el jack?!
Mosotti
22nd June 2004, 09:10
daca ar fi existat dumnezeu, as fi fost terminat de mult, dar exista cica o explicatie: dumenzeu nu da cu bita. sincer sa fiu mie mi-ar place sa fiu traznit si sa ma dea la pro tv. iar aia sa ma intrebe: ce s-a intimplat? m-a traznit dumnezeu. as avea un moment de glorie si poate as deveni prezentator la o emisiune de kkt
commonman
22nd June 2004, 10:35
------
daca ar fi existat dumnezeu, as fi fost terminat de mult,
------
pt cine se-ntreaba daca mosotti e terminat sau nu in scopul de a gasi un argument al existentei divinului ii poate citi semnatura :
"born. fucked up. awaiting death"
evident, indiferent cit de 'fucked' este mosotti, personal nu cred ca acest lucru ar putea fi un argument in favoarea teoriei creationiste. in afara de asta, daca incercam sa interrpretam datele autobiografice pe care ni le impartaseste mosotti la modul proriu raminem dezamagiti de veridicitatea lor caci, sa nu uitam ca mosotti asteapta descoperirea perfuziilor impotriva onanismului.
in alta ordine de idei cinicul de servici al softpediei probabil ca a aflat ca si Musolini s-a expus benevol traznetelor divine ca o demonstratie a evolutionismului si probabil ca a tras concluzia ca asa ar putea ramine in istorie sau macar ar putea apare la pro tv, eventual in show-ul lui Gheorghe pe care il invidiaza atit de mult.
dezamagit si iritat in asteptarea bitelor sau electrocutarilor divine, ne expune nemultumirea personala probabil ca un strigat de ajutor public.
nu sint psiholog, dar cred ca ar putea incerca cu doua cuie si-o priza pina va ajunge la izbavirea divina pe care o cauta.
@ mosotti
daca nu merge cu 220 incearca trifazic. nu uita sa stai descult intr-o balta. cind te-apuci de treaba anunta-ma si-ti promit ca-ti trimit niste prieteni de la pro sa te filmeze.
Mosotti
22nd June 2004, 10:40
--------
promit ca-ti trimit niste prieteni de la pro sa te filmeze.
--------
daca ai prieteni la pro inseamna ca si tu esti pro ergo esti varza so tot ce spui tu are valoare nula
-------
sa nu uitam ca mosotti asteapta descoperirea perfuziilor impotriva onanismului.
-------
macar eu recunosc public...
commonman
22nd June 2004, 11:11
--------
daca ai prieteni la pro inseamna ca si tu esti pro ergo esti varza so tot ce spui tu are valoare nula
--------
eu sint pro ?! hahahah, nici macar nu ma uit la televizor !
si ce are una cu alta ?
vezi, asta e defectul tau amice, eu incerc sa te ajut si tu faci judecati de valoare folosind cuvinte din trei limbi in aceeasi propozitie.
tz,tz,tz... mai bine ai fi scris o poezie. ba nu, m-am razgindit.
-------
macar eu recunosc public...
-----
ok, dar sa stii ca pt atita lucru nu te cheama nimeni in nici o emisiune. poate pe la vreo televiziune locala iraniana.
Mosotti
22nd June 2004, 11:15
e clar esti pro, asa ca fa urmatorul lucru: du-te in fata oglinzii, bate ritmul in chiuveta si cinta: "prooooo teve te-nvaaaata saaaaa iubeeeeeeeeesti"
sau eventual apuca-te de skateboard/snowboard/mauntanbaiching, e trendy
commonman
22nd June 2004, 11:23
nu tot ceea ce faci tu se poate aplica si la altii. oricum personal am aflat mult mai mu7lt decit vroiam sa stiu despre activitatile tale din baie. parerea mea este sa nu mai spui la nimeni, dar, faci cum crezi.
---
skateboard/snowboard/mauntanbaiching
---
wateva' iu sei men... giast cil aut !
Mosotti
22nd June 2004, 11:31
daca exista dumnezeu, sper sa nu fie pro. nu as vrea sa ma intilnesc prin rai cu tot felul de vintili, craioveni si pasarine, ar fi prea mult pentru o eternitate.
mr.fred
22nd June 2004, 11:40
si marmota impacheta ciocolata in staniol. mai mosotii nu te bufneste nici o hemoragie nazala de atata gandit?
banuiesc ca nu e voit. atat poti. n-ar fi rau sa mai pui mana pe o carte, sa te uiti la un film. Ca habar nu ai despre ce vorbesti. Repet, nu te pot banui decat ca aduni posturi, fiinca altfel parca dai raspunsuri la un thread pe alt thread. care e ideea? nu vrei sau nu poti discuta la obiect?
Mosotti
22nd June 2004, 11:45
----------
si marmota impacheta ciocolata in staniol.
----------
chestia asta nu mai are nici un farmec de mult timp
mr. fred ai ceva cu mine in particular? ia da-ti obiectivul la o parte sa-ti vad fata. crezi ca daca esti paparazzi esti destept? care e obiectul discutiei si citi au deviat de la obiect? sau ti s-a fixat celebrul obiectiv pe mine?!?
commonman
22nd June 2004, 11:49
nu vrei sau nu poti discuta la obiect?
-----
cu obiectul este problema lui ce face-n baie. subiectul vad ca-l amesteca cu 'mauntanbaiching', 'pasarine' (probabil legat de afisul pe care-l are-n baie), traznete si emisiuni de kkt.
hmm... ma intreb daca mosotti e contra ca sa compenseze efectele pro-ului. poate ar trebui sa-si faca televiziune...
mosule dar parca erai hotarit sa te duci in iad ?
Mosotti
22nd June 2004, 11:56
-------
mosule dar parca erai hotarit sa te duci in iad ?
-------
eu asa as vrea, dar nu mi se pot indeplini chiar toate dorintele. sint prea bun la suflet si nu o sa primesc viza.
in alta ordine de idei, subiectul era "credeti ca exista dumnezeu?". fiind vorba de ceea ce crede fiecare nu vad unde este problema daca se abereaza putin. sau ar fi trebuit ca fiecare post sa contina un singur cuvint: da, nu, nu stiu. aici nu se vrea a se demonstra existenta lui dumnezeu si nici nu cred ca e o idee buna incerci sa demonstrezi asa ceva, ar aparea tot felul de threaduri care sa demonstreze existenta lui fat-frumos, ivan turbinca si, de ce nu, a controversatei marmote.
commonman
22nd June 2004, 15:16
nu vad unde este problema daca se abereaza putin.
----------
nu e nici o problema. sint aberatii 90% si 135,4% se scrie pe linga subiect.
cred ca am scris de nu stiu cite ori ca credinta este o problema intima a fiecaruia. de fapt s-a discutat despre altceva.
oricum problema se pare ca este interesanta in special pt cei care nu cred si vor sa se justifice incercind sa-si demonstreze superioritatea punctului de vedere. sau sa faca misto. de parca s-au terminat toate celelalte subiecte de facut misto.
iar marmota a facut diabet de mult din cauza ca-si lingea ghearele dupa ce impacheta ciocolata, a fost amendata de DSV la un control de rutina si i s-a desfacut contractul de munca. de atunci se aude ca a fugit in padure unde a-nceput sa consume ciuperci cu scufita rosie si cu lupu uritu' devenit vegetarian intre timp dupa ce a petrecut citiva ani in tibet. se pare ca la un anumit moment dat au avut ceva probleme cu Lizuca care nu putea sa doarma din cauza petrecerilor trance din poienita 'happy mushroom' dar incidentele au fost date uitarii si acum s-au mutat toti in Goa si au glicemia si colesterolul in limite normale.
"What is a cynic? A man who knows the price of everything and the value of nothing."
(Oscar Wilde)
andreic
22nd June 2004, 21:30
Pai si tu ce vrei sa cataloghezi o discutie pe teme de Dzeu ca serioasa... LOOOOL
Din start e caruta...
---
se justifice incercind sa-si demonstreze superioritatea punctului de vedere
---
Stai linistit, nu incearca nimeni sa justifice ceva ca nu e nevoie... vrei tu sa cauti cu lumanarea ceva ce nu exista si atunci iei puncte de sprijin in ceilalti "ca ar justifica & stuff"... dar de ce ai justifica fantomele ? A cerut cineva ?
Cat despre superioritate... pai nu poate fi punct superior sau nesuperior... este o opinie si atata tot :yeah baby Ai alta, ok... nu inseamna ca e neaparat inferioara sau superioara...
Mosotti
23rd June 2004, 07:33
Diderot a fost invitat odata de tarina la curtea rusiei, unde a inceput sa dea in stinga si in dreapta cu idei ateiste. Asa ca a fost informat ca un mare matematician a descoperit o formula algebrica ce dovedeste existenta lui dumnezeu. Asa ca a aparut Euler si a zis pe un ton perfect serios: "Dom'le, (a + b^n)/n = x, deci dumnezeu exista!" Toti s-au spart de ris, in afara de Diderot care a taiat-o acasa...
commonman
23rd June 2004, 08:41
Diderot era un om cu simtul masurii.
catabit
23rd June 2004, 21:34
da
stilnox
29th June 2004, 00:35
Dupa toate discutiile purtate zile si zile intregi se poate spune safely ca s-a ajuns la o concluzie clara, cvasi-unanim sustinuta de participantii la dezbatere:
Din punct de vedere stiintific, Dumnezeu NU exista!
Puteti inchideti threadul acum, s-a lamurit problema.
andreic
29th June 2004, 00:49
Categoric.
commonman
29th June 2004, 08:07
hai mai stilnox, la cit Popper ai citit nu poti trage niste concluzii corecte bazate pe rationamente simple ?
varianta corecta este :
stiinta nu poate infirma si nici demonstra existenta divinitatii.
referitor la povestioara lui mosotti, avem doua personaje, de fapt trei :
a) Diderot - binecunoscutul filosof francez, in cazul de fata ateul
Euler - binecunoscutul matematician elvetian - in cazul de fata omul credincios
c) tarina Ecaterina pe care o irita Diderot
problema 1: de ce a plecat Diderot cu coada-ntre picioare acasa in momentul cind Euler i-a prezentat o formula care allegedly (stiu ca-ti place romgleza) demostra existenta lui Dumnezeu ?
problema 2: de ce Andrei Cioaca nu se va opri niciodata sa posteze elucubratiile lui stiintifice care 'allegedly' demonstreaza numai-el-stie-ce ?
incearca sa dai un raspuns fara sa te folosesti de ciolanele C1 si C2 de la momentul T1 si T2. poti s-o mai bagi pe aia cu poza si cascada ca e mai amuzanta.
dondo
29th June 2004, 09:58
@ stilnox....
.... este de facut o mica observatie..
citez si completez..
"Din punct de vedere stiintific (la actualul nivel de cunoastere al nostru) , Dumnezeu NU exista!
in rest te poti simti bine dpdv al concluziilor...
PS..daca totusi peste 2-3 luni nivelul cunoasterii civilizatiei noastre creste si se ajunge la concluzia (inevitabila) ca Bunul Dumnezeu exista... Ce faci atunci?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.