DVD Player Toshiba SD-370EKTE

ovy111

Salut,

Vreau sa imi cumpar urmatorul DVD Player :

Toshiba SD-370EKTE

Descriere produs:

Formate suportate: DVD Video, MP3, VCD, SVCD, JPG, HD-Jpg, Audio CD, DivX, CD-R/RW, DVD-R/RW, HDMI, PAL Progressive Scan, Dolby digital, 3D Sound, Slim Design

Pretul este 271 lei

Ce inseamna mai exact HDMI - high definition.......................?, PAL Progressive Scan -?

Credeti ca e ok ca si calitate - pret?

...........daca nu e bun ce imi sugerati pana in 300 lei?

Mersi!
connectorxp
HDMI vine de la High Definition Multimedia Interface , adica este o mufa universala multimedia care iti conecteaza diverse aparate , aceasta a ajuns pana la varianta 1.3 , suportand standardul Full HD , aceasta mufa o gasesti pe Televizoarele cu LCD sau Plasma compatibile HD Ready HDMI sau Full HD , care permit rezolutii mari ale imaginii .

Sfatul meu e sa rogi personalul de vanzare sa-ti monteze aparatul la un TV si cu cateva discuri cu filme format DIVX (filme luate de DC ca sa zicem pe fata , sa le incerci , fireste ca tu aduci discurile) . Se stie ca aparatele de marca nu merg cu filmele piratate decat pana intr-un anumit punct; fie nu-ti vede filmul , fie nu-ti afiseaza corect/deloc subtitrarea , etc .

L.E. : PAL PROGRESSIVE SCAN : inseamna scanare progresiva , care iti permite sa-l conectezi si prin mufele clasice pe un LCD sau PLASMA , deoarece acestea folosesc cu precadere acest tip de afisare al imaginii , pe cand CRT-urile mai vechi merg in mod Interlaced-intercalat/intertesut , modul de afisare de la tv-ul clasic , care e destul de obositor pentru ochi .

Rino
Da, si eu caut de ceva timp un DVD player cu iesire HDMI .... preturile pana nu demult erau am piperate, insa acest model de la Toshiba mi-a atras si mie atentia... pretul este absolut OK si garantia de 2 ani nu e de neluat in seama... dar nu stiu nimic despre calitatea sa. Asa cum ni s-a sugerat si in postul anterior cea mai buna idee e sa il testam in magazin, asta doar daca nu ti l-ai luat intre timp ... in cazul asta astept parerile tale. Multa Bafta!!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.