un_ipohondru
Aug 25 2007, 16:56
in curand imi voi lua un laptop si vizez acest tip de abonament.
ce ma intereseaza pe mine:
-abonamentul este chiar cu trafic nelimitat, sau e vreo limita gen 4gb? pt ca daca folosesti chiar 512kbps la download, poti atinge trafic de cateva zeci de giga lejer [m-am lamurit, orange.ro
]
-doi la mana, ce ping voi avea, sa zicem la un site oarecare gen yahoo sau google?
-care este viteza reala ce se poate atinge ?
mersi
QUOTE(un_ipohondru @ Aug 25 2007, 17:56)

in curand imi voi lua un laptop si vizez acest tip de abonament.
ce ma intereseaza pe mine:
-abonamentul este chiar cu trafic nelimitat, sau e vreo limita gen 4gb? pt ca daca folosesti chiar 512kbps la download, poti atinge trafic de cateva zeci de giga lejer [m-am lamurit, orange.ro

]
-doi la mana, ce ping voi avea, sa zicem la un site oarecare gen yahoo sau google?
-care este viteza reala ce se poate atinge ?
mersi
ab are 4GB de trafic inclus - este nelimitat "la o utilizare rezonabila de 4GB" - nu stiu cat de ok este, insa asa se practica aproape peste tot in lume
in afara de zapp care e praf mai nou, si vodafone si orange au limita de 4GB de trafic pe net/luna - diferenta e ca la voda platesti 0.3$/1mb, iar la orange platesti 5EUR/500MB - se ofera cate un pachet de 500 MB perntru depasiri (dak faci 501MB e nashpa, platesti inca 10EUR
)
viteza la vodafone este undeva pe la vreo 1-1,4-2Mbits, la orange este pe la 2,4-3-3,4Mbit - depinde de locul de unde accesezi, ecranare and stuff....
dak vrei in loc de retea de cartier nu ti se potriveste ab asta, dak vrei pt mobilitate - browsing, email,messenger este ok
parerea mea - bafta
spiderpc
Aug 25 2007, 18:44
oferta e convenabila doar daca nu ai alte alternativa. Abonamentele oferã acces national nelimitat la internet cu o utilizare rezonabilã de 2 GB/lunã pentru varianta 3G si 4 GB/luna pentru varianta 3G+ in cazul abonamentelor Internet Unlimited Home. deci mai bine dai 20 euro chiar daca nu ai semnal 3G+ dar ai trafic de 4GB
spiderpc
Aug 25 2007, 18:49
oferta e convenabila doar daca nu ai alte alternative. Abonamentele ofer? acces national nelimitat la internet cu o utilizare rezonabil? de 2 GB/lun? pentru varianta 3G si 4 GB/luna pentru varianta 3G+ in cazul abonamentelor Internet Unlimited Home. deci mai bine dai 20 euro chiar daca nu ai semnal 3G+ dar ai trafic de 4GB 
Edit: Chiar acum navighez prin Orange internet si de aia mi-a aifsat mesajul de 2 ori
a cazut reteaua 
Pentru navigare e foarte util dar pentru download filme, jocuri, fisiere mari nu se merita.
adi mihalcea
Sep 1 2007, 17:23
4 Gb e suficient pt navigare mailuri si dc nu descarci in draci....eu folosesc de o luna...am intrat aproape in fiecare zi cate 2 max 3 ore si am consumat 3.2 Gb...e ok
Eu nu pricep cum merge contorul lor de trafic. Am stat vreo ora si ceva, m'am uitat la trej de mii de videoclipuri pe youtube si a facut 15 mega in total. 
Cu aceeasi comportare pe conexiunea fixa (Asstral 6 mBps) scot vreo 90 de mega.
LunaCrystal
Sep 3 2007, 02:56
Zii mersii ca le merge contorul in defavoarea lor si in favoarea ta.
floraur
Sep 5 2007, 16:17
Uita-te aici. E foarte important unde locuiesti... in ce oras, daca nu ai 3G+ nu prea merita.
Eu am si sincer sunt foarte multumit de viteza de lucru dar nu stau pe torenti si alte rahaturi... Abia daca fac 1Gb/luna
Seinfeld
Sep 6 2007, 05:05
La aceasta oferta m-am abonat si eu...viteza este ff buna, atata timp cat esti in acoperirea 3G/3G+...daca nu, esti condamnat sa ramai pe GPRS/EDGE...
Problema este ca acoperirea 3G orange este super slaba...acopera orasele mari si cam atat...si orasele mari tind sa aiba o multime de hotspots wi-fi free (cum e in Cluj, oriunde ma duc, am un hotspot daca e zona centrala cat de cat) asa ca cel putin pentru mine conexiunea asta e deseori redundanta.
Din ce am vazut, Vodafone sta mult mai bine la acoperirea 3G...pareri ?
Tu stai in cel mai bine acoperit oras de la c*free. E destul de redundanta daca o folosesti numa prin oras.
Seinfeld
Sep 6 2007, 05:48
QUOTE(AlexIP @ Sep 6 2007, 06:35)

Tu stai in cel mai bine acoperit oras de la
c*free. E destul de redundanta daca o folosesti numa prin oras.

Oricum, in Cluj, pe Eroilor faceam download cu 700KB/s
(BYTES)
Da... si nu e doar c*free...aici orice bar/restaurant care se respecta are wi-fi...problema e ca "mobil" inseamna si "pe drum".
Daca iesi cu masina din afara orasului, s-a dus bunatate de trigi...si ramai cu antichitatea de GPRS. Ce ma deranjeaza e ca Orange are acoperire 3G de ceva vreme insa nu s-a dezvoltat ca arie de acoperire mai deloc fata de configuratia cu care s-au lansat. Ceea ce ma duce la gandul ca Orange joaca o carte pur corporate - zgarcenia la maxim.
Eldebra
Sep 6 2007, 11:13
zvonuri ... 42 de orase acoperite 3G+ la 3,6 si HSUPA .... in curand ...
eu am ales Orange fata de Vodafone deoarece la Orange exista EDGE si chiar daca nu se compara deloc cu 3G sau 3G+ este cu mult peste GPRS.
pe EDGE imi mere un download cu 14-16 KB/s iar prin GPRS de la Voda/Orange cu 7-8 KB/s ... so e diferenta ... iar pe drum asta conteaza ... foarte mult
Seinfeld
Sep 6 2007, 11:48
Good point, la asta nu m-am gandit. Intr-adevar, daca e sa alegi dintre 2 rele, alegi EDGE
e vrajeala si edge. merge bine prin cateva zone, in care vodafone cam are 3g. mergeti insa in zone mai putin dezvoltate, sau chiar in poiana tapului (busteni) si merge fix identic cu gprs de la vodafone. zice ca e edge, dar viteza maxima este de 50-60kbps... edge e abureala. din pacate tot zappul e de baza
QUOTE(sorin @ Sep 6 2007, 18:57)

e vrajeala si edge. merge bine prin cateva zone, in care vodafone cam are 3g. mergeti insa in zone mai putin dezvoltate, sau chiar in poiana tapului (busteni) si merge fix identic cu gprs de la vodafone. zice ca e edge, dar viteza maxima este de 50-60kbps... edge e abureala. din pacate tot zappul e de baza
daca si zapp ofera internet....
)
parerea mea ca internetul in ziua de azi inseamna orange sau vodafone...atat
zapp merge super prost lately si la nivel de acoperire sunt praf praf
QUOTE(AlexIP @ Sep 3 2007, 00:23)

Eu nu pricep cum merge contorul lor de trafic. Am stat vreo ora si ceva, m'am uitat la trej de mii de videoclipuri pe youtube si a facut 15 mega in total.

Cu aceeasi comportare pe conexiunea fixa (Asstral 6 mBps) scot vreo 90 de mega.
Si un client care a cumparat un modem prepay ICON 3G+ mi-a spus ca prietena lui a stat max 2 ore si s-a uitat pe un website cu poze si text si i-a consumat cei 45euro cat era pe cartela, a sunat la orange si aia au inceput sa rada "da domne, chiar ti-au consumat creditul".
Recomand Amoi U2000, l-am testat si pe websiteuri its like RDS
i just love how it loads ! lol, merge bine zic eu, acum depinde si ce modem aveti nu numai conexiunea.
Asa ca daca va este frica ca depasiti va recomand un modem prepay in locul celor postpay.
spare-me
Sep 7 2007, 09:18

iti spun eu concret, merge MUCI.
am fost plecat la munte vreo 2 saptamani si desigur cum nu pot sta fara net, laptop + zapp + orange
la orange nu intra nici pe edge (decat in Sinaia daca ai noroc) intra pe Gprs cu niste latente de majoritatea serverol iti dau ping timeout sau connection reset.
Zapp-ul sta in 1x cu semnal o liniuta si merge la fel de prost, am adus un rahatel de fisier de 5 mega cu 2,3 kbps
oribila acoperirea...cand am vazut ce jalnic merge zapp-ul am zis ca m-am scos cu orange-ul, dar de unde...aceeasi problema...
pe litoral n-am apucat sa-l folosesc ca de vreo 3-4 ani merg numai in afara, dar la munte mi se pare incredibil. daca mi-ar fi spus cineva nu credeam ca e acoperirea atat de jalnica
QUOTE(Dooku @ Sep 7 2007, 10:12)

Si un client care a cumparat un modem prepay ICON 3G+ mi-a spus ca prietena lui a stat max 2 ore si s-a uitat pe un website cu poze si text si i-a consumat cei 45euro cat era pe cartela, a sunat la orange si aia au inceput sa rada "da domne, chiar ti-au consumat creditul".
Recomand Amoi U2000, l-am testat si pe websiteuri its like RDS

i just love how it loads ! lol, merge bine zic eu, acum depinde si ce modem aveti nu numai conexiunea.
Asa ca daca va este frica ca depasiti va recomand un modem prepay in locul celor postpay.

Recomand carduletu' ala PCMCIA, Globetrotter sau cum ii zicea.
floraur
Sep 7 2007, 18:14
QUOTE(AlexIP @ Sep 7 2007, 16:44)

Recomand carduletu' ala PCMCIA, Globetrotter sau cum ii zicea.

Asta il folosesc eu, nu pot spune ca e naspa insa e limitat la 1,8
Pentru update astept pana in iarna cand vom avea carduri de 7,2 si poate si "partie mai larga"
Here you are mates: Carduri si Modemuri oferite de Orange RO
Amoi U2000 duce pana la 7.2 la fel si ICON2 (cel pe care a iesit un mare tam-tam) nu mai sunt pe stocuri si toata lumea le vrea, duce ca amoi pana la 7.2 si este cu conectare directa USB.
QUOTE(floraur @ Sep 7 2007, 19:14)

Asta il folosesc eu, nu pot spune ca e naspa insa e limitat la 1,8
Pentru update astept pana in iarna cand vom avea carduri de 7,2 si poate si "partie mai larga"
cardurile ZTE din momentul asta merg pana la 3.6MBit, la fel si Novatel
la iarna avabntajul ar fi ca mai mult ca sgur ca apar modemuri de HSDPA 7.2MBit si HSUPA 1.8MBit
Abia astept sa vad cum imi va merge netu de la orange in varianta asta de conectare 
oricum in momentul de fata merge cel mai bine la nivel de tara...parere personala
plus ca intr-un interviu acordat unei reviste (comunicatii mobile park), richard moat spunea ca orange va acoperi pana la sfarsitul acestui an un oras complet de Wi-Max - banuiesc si sper ca va fi bucurestiul asta
floraur
Sep 8 2007, 08:48
Nu cred ca va fi Bucuresti-ul...
Cosconor
Sep 8 2007, 09:33
QUOTE(Eldebra @ Sep 6 2007, 11:13)

zvonuri ... 42 de orase acoperite 3G+ la 3,6 si HSUPA .... in curand ...
42 de orase ? Pâna la sfârsitul 2008 ?? 
Nu, mi se pare cam mult. Voda abia acum a trecut la 28 de orase + litoralul + DN1 (Valea ¨Prahovei).
adi mihalcea
Sep 8 2007, 13:12
QUOTE(Cosconor @ Sep 8 2007, 10:33)

42 de orase ? Pâna la sfârsitul 2008 ??

Nu, mi se pare cam mult. Voda abia acum a trecut la 28 de orase + litoralul + DN1 (Valea ¨Prahovei).
fals..dc nu ma insel deja sunt 29 de orase acum iar saptamna viitoare mai urmeaza vreo 5....asa ca poti sa numeri cu incredere in continuare....pt 2007!!! 2008 vb de WiMAx!!!
e clar ca ORange-ul acum e cel mai tare pe date si face si cele mai multe investitii!
zappu e pe faras..
Cosconor
Sep 8 2007, 16:41
QUOTE(adi mihalcea @ Sep 8 2007, 13:12)

fals..dc nu ma insel deja sunt 29 de orase acu
Da, exact ! Uite ca nu stiam ca se trecuse deja la 29 de orase. Lista AICI.
Pacat ca tot nu acopera litoralul si Valea Prohovei. 
QUOTE(adi mihalcea @ Sep 8 2007, 13:12)

iar saptamna viitoare mai urmeaza vreo 5...
De exemplu Slatina (Olt, resedinta de judet). Reteaua este online din mai (!!!) - comunicat de presa aici - însa este Barred, nu poti de nici un fel intra pe ea. 
La Connex, pe 26 iulie nu era nici urma de antene 3G în Slatina ; 2 saptam?ni dupa aceea, când am trecut înapoi pe acolo, reteaua 3G era deja online si accesibila.
razvandragomire
Sep 10 2007, 12:28
QUOTE(Cosconor @ Sep 8 2007, 17:41)

Da, exact ! Uite ca nu stiam ca se trecuse deja la 29 de orase. Lista
AICI.
Conform Hotnews, cica ar fi 33 de orase incepind de azi si 42 pina la sfirsitul lunii.
Razvan
Cosconor
Sep 10 2007, 14:14
Da, informatia a aparut si pe site-ul Orange.
Ignition
Sep 22 2007, 17:46
Salut
A incercat cineva sa foloseasca VoIP-SIP prin conexiune EDGE sau prin 3G (simplu, fara +) ?
Mersi.
Am facut si eu pasul spre 3G mai exact acest abonament de 20E cu modem OPTION ICON II USB... in primul rand pot sa va spun ca atunci cand e pe 3G+ e absolut super ca viteza de navigare si download (am prins odata si 1.2mbps) mai bun ca zapp-ul pe EVDO insa am o problema si inca nu imi dau seama de unde provine
Reteaua pica destul de des, desi am constant 3 liniute din 5 la semnal... oare chiar pica la ei sau indicatorul de semnal nu indica corect ?
Mentionez ca sunt in afara acoperirii 3G (daca ma iau dupa harta lor), mai exact localitatea HARMAN, la 5-6 KM fata de una din antenele lor de la periferia orasului... daca ies afara cu el am 4 liniute constant iar in interior am 3 liniute (asta cand nu pica de tot reteaua)
Am observat ca dupa o pierdere de semnal si implicit blocare modem/conexiune trebuie sa scot modemul din portul USB si sa il pun la loc... doar asa isi revine, din pacate
Hmm... am riscat mult cu acest 3G insa repet ca atunci cand are retea 3G e super ok, mai bun ca zapp-ul!
Pe EDGE am semnal full insa merge clar mai slab fata de 3G... este comparabil cu zapp 1X (putin mai rapid pe EDGE)
Va mai tin la curent cu receptia 3G in conditii ceva mai dificile la mine... vreau acum sa caut o carcasa speciala si un cablu USB de 10M pentru a putea monta modemul in exterior... sper ca asa sa am constant 4 liniute la semnal pe 3G+
Iata mai jos semnalul la mine, in interior, si la 5-6 KM fata de marginea orasului BV
Modemul l-am pus langa o antenuta de tuner tv... in speranta ca poate mai ajuta la receptie
morogan
Sep 22 2007, 21:30
Foloseste cablu USB si indeparteaza-l de PC. Va da rezultate neasteptate
Asta cu reteaua ... am patit-o si eu la cativa clienti, imi merge 3G+ foarte bine azi iar maine e pe edge cu juma de gura (adica semnal foarte mic) Nu stiu de ce si nu mai comentez. Solutia acestui modem pt mine e minunata (merg in multe locuri si instalarea automata a software-ului e mana cereasca)
QUOTE(morogan @ Sep 22 2007, 22:30)

Foloseste cablu USB si indeparteaza-l de PC. Va da rezultate neasteptate
Asta cu reteaua ... am patit-o si eu la cativa clienti, imi merge 3G+ foarte bine azi iar maine e pe edge cu juma de gura (adica semnal foarte mic) Nu stiu de ce si nu mai comentez. Solutia acestui modem pt mine e minunata (merg in multe locuri si instalarea automata a software-ului e mana cereasca)
In momentul de fata am un cablu de 1.5M iar modemul e fixat intr-un colt de camera, la aprox 1M de calculator... oricum e o solutie provizorie... trebuie sa scot modemul la geam caci altfel nu o sa am o conexiune 100% stabila
Asa am patit si cu modemul de la Zapp insa cei de la Zapp si-au imbunatatit apoi zona de acoperire astfel ca in ultimul an am avut mereu semnal ok!
Sper sa faca si Orange acelasi lucru... cat mai repede cu putinta
burgher
Sep 22 2007, 22:27
QUOTE(sind @ Aug 25 2007, 18:34)

ab are 4GB de trafic inclus - este nelimitat "la o utilizare rezonabila de 4GB" - nu stiu cat de ok este, insa asa se practica aproape peste tot in lume
in afara de zapp care e praf mai nou, si vodafone si orange au limita de 4GB de trafic pe net/luna - diferenta e ca la voda platesti 0.3$/1mb, iar la orange platesti 5EUR/500MB - se ofera cate un pachet de 500 MB perntru depasiri (dak faci 501MB e nashpa, platesti inca 10EUR

)
viteza la vodafone este undeva pe la vreo 1-1,4-2Mbits, la orange este pe la 2,4-3-3,4Mbit - depinde de locul de unde accesezi, ecranare and stuff....
dak vrei in loc de retea de cartier nu ti se potriveste ab asta, dak vrei pt mobilitate - browsing, email,messenger este ok
parerea mea - bafta
de acord cu tot in linii mari, o singura corectare, vodafone merge mai bine de 1-1.4-2 mbps. Am prins loc unde mergea constant cu 2.5+ mbps.
George_Catean
Sep 22 2007, 22:45
eu in arad am 2.4-2.8 tot timpul la voda ! si folosesc voda ca si conexiune primara pentru 3 calculatoare si in laptop...
Orange oferã servicii 3G+ în 33 de orase
Bucuresti, 10 septembrie 2007: Orange, liderul pietei de telecomunicatii din Romania, lanseaza serviciile de date mobile 3G+ in 13 noi orase: Alba-Iulia, Bistrita, Botosani, Calarasi, Deva, Focsani, Piatra-Neamt, Sf. Gheorghe, Slobozia, Suceava, Tulcea, Turnu-Severin si Zalau.
Astfel, clientii Orange din 33 de orase resedinta de judet au posibilitatea sa navigheze pe internet, sa se conecteze la intranet si sa descarce fisiere de mari dimensiuni la viteze de pana la 3,6 Mbps. Serviciile 3G+ pot fi accesate atat de pe laptop, in conditii de mobilitate, cat si de pe desktop, in locatii fixe, precum sediul companiei sau de acasa.
Clientii care aleg abonamente pentru internet in valoare de 20 de euro/luna si contract pe 24 de luni primesc gratuit echipamentele de conectare: carduri de date pentru laptop sau modemuri USB pentru conectare la desktop.
"Orange continua sa dezvolte reteaua de date mobile in banda larga, astfel incat pana la sfarsitul lunii septembrie, clientii Orange din 42 de mari orase vor beneficia de serviciile 3G+”, a declarat Bogdan Rauta, Mobile Data Proposition Manager la Orange Romania.
Din cate am inteles pe 28 se va largi aria de acoperire si in celelalte 9 orase, printre care se afla si orasul in care am domiciliul !

Eu folosesc EDGE la momentul asta de pe un E50 si descarc in medie cu 20-30 KB/s.
Exista o diferenta, si inca una foarte utila pentru navigat intre EDGE si GPRS, in medie o pagine se incarca cu o viteza de 3-4 ori mai mare prin EDGE fata de GPRS.
Salut! Am si eu internet Unlimited Home de la Orange si va spun ca sunt total dezamagit. Eu stau la tara si nu aveam o alta posibilitate decat dial-up de la romtelecom, pentru care plateam 15 euro si aveam net doar seara de la 18. Cand am auzit de oferta de la orange, am crezut ca problemele mele cu internetul au luat sfarsit, dar nici pomeneala, a mers bine cam 1 luna, dupa care au aparut problemele. In primu rand am vazut ca nu mai pot folosi ca lumea messengerul, nu pot sa dau add in lista, nu pot sterge, si nici nu pot da ignore si nu pot folosi webcamul din cauza ca cei de la orange au scazut foarte mult viteza de upload. Dar hai sa zicem ca nu folosim netul doar pentru messenger, mai sunt si alte probleme, desi indicatorul de semnal e aproape de maximum, ca prin minune nu se mai incarca nici o pagina, si este nevoie sa scot cablul din modem si sa-l pun inapoi, asta daca am noroc sa nu se restarteze pc-ul. Daca stau 3-4 ore pe net, trebuie sa fac aceasta operatie (de scos si bagat cablul in modem) de cel putin 3-5 ori. De multe ori semnalul EDGE dispare cu desavarsire cate 1-2 ore, si ramane doar cel GPRS cu 9 kbps.
Mentionez ca stau departe de vreun oras, si nu am acoperire nici 3G nici 3G+. dar am acoperire EDGE aproape de maximum(conform semnalului ce mi-l arata).
Deci pentru cine sta aproape de marile orase, sau in aceste orase, poate se merita, dar daca stati departe si aveti doar acoperire EDGE, va sfatuiesc sa cautati alte modalitati de conectare la internet ca o sa va scoata peri albi
Destul de rar se mai intampla sa mearga bine si paginile se incarca relativ repede, dar chiar in aceste conditi nu pot downloada cu mai mult de 11 - 13 kbps, cat despre upload.....e jalnic..maxim 6 kbps.
....Cu mare stima si respect pentru Orange
QUOTE(Sany @ Sep 23 2007, 03:31)

Eu folosesc EDGE la momentul asta de pe un E50 si descarc in medie cu 20-30 KB/s.
Exista o diferenta, si inca una foarte utila pentru navigat intre EDGE si GPRS, in medie o pagine se incarca cu o viteza de 3-4 ori mai mare prin EDGE fata de GPRS.
Sigur, dar eu iti spun ca am fost in mai multe zone cu acoperire EDGE, si in cele mai multe viteza era de maxim 50-60kbps. Probabil ca au si ei edge de mai multe culori
). Faptul ca in aplicatia aia a lor ai semnal full edge, nu inseamna tot timpul ca iti si merge aproape de maximul teoretic.
Ares14
Sep 25 2007, 09:25
QUOTE(bejan @ Sep 23 2007, 22:13)

Salut! Am si eu internet Unlimited Home de la Orange si va spun ca sunt total dezamagit. Eu stau la tara si nu aveam o alta posibilitate decat dial-up de la romtelecom, pentru care plateam 15 euro si aveam net doar seara de la 18. Cand am auzit de oferta de la orange, am crezut ca problemele mele cu internetul au luat sfarsit, dar nici pomeneala, a mers bine cam 1 luna, dupa care au aparut problemele. In primu rand am vazut ca nu mai pot folosi ca lumea messengerul, nu pot sa dau add in lista, nu pot sterge, si nici nu pot da ignore si nu pot folosi webcamul din cauza ca cei de la orange au scazut foarte mult viteza de upload. Dar hai sa zicem ca nu folosim netul doar pentru messenger, mai sunt si alte probleme, desi indicatorul de semnal e aproape de maximum, ca prin minune nu se mai incarca nici o pagina, si este nevoie sa scot cablul din modem si sa-l pun inapoi, asta daca am noroc sa nu se restarteze pc-ul. Daca stau 3-4 ore pe net, trebuie sa fac aceasta operatie (de scos si bagat cablul in modem) de cel putin 3-5 ori. De multe ori semnalul EDGE dispare cu desavarsire cate 1-2 ore, si ramane doar cel GPRS cu 9 kbps.
Mentionez ca stau departe de vreun oras, si nu am acoperire nici 3G nici 3G+. dar am acoperire EDGE aproape de maximum(conform semnalului ce mi-l arata).
Deci pentru cine sta aproape de marile orase, sau in aceste orase, poate se merita, dar daca stati departe si aveti doar acoperire EDGE, va sfatuiesc sa cautati alte modalitati de conectare la internet ca o sa va scoata peri albi
Destul de rar se mai intampla sa mearga bine si paginile se incarca relativ repede, dar chiar in aceste conditi nu pot downloada cu mai mult de 11 - 13 kbps, cat despre upload.....e jalnic..maxim 6 kbps.
....Cu mare stima si respect pentru Orange

Ce solutie antivirus folosesti? din cea ce vad se prefigureaza un troian, care isi face bine treaba.
Ai incercatsi pe alte calculatoare modemul?
Keep in touch!
Talkabout
Sep 25 2007, 15:43
Eu nu inteleg un lucru: daca e Internet UNLIMITED, de ce nu e nelimitat? cica utilizare rezonabila de 4 GB.. pai in cazu asta nu mai e nelimitat. La 20 E nu ar trebui sa-l limiteze la consumul de trafic.. ce s-ar intampla daca asa ar face toti furnizorii de internet, sa zica ok, e nelimitat, da de fapt sa aiba o limita, si cand vine factura prostu sa plateasca. Cei de la Orange cred ca au probleme in ceea ce priveste alegerea titlului unor oferte..
gigi_clonatul
Sep 25 2007, 17:54
QUOTE(Talkabout @ Sep 25 2007, 16:43)

daca e Internet UNLIMITED, de ce nu e nelimitat?
Pentru ca vorbim despre Oringi - numarul 1 in Romania la ABUREALA.
Ignition
Sep 25 2007, 18:14

Eu nu inteleg un lucru: daca e Internet UNLIMITED, de ce nu e nelimitat? cica utilizare rezonabila de 4 GB.. pai in cazu asta nu mai e nelimitat. La 20 E nu ar trebui sa-l limiteze la consumul de trafic.. ce s-ar intampla daca asa ar face toti furnizorii de internet, sa zica ok, e nelimitat, da de fapt sa aiba o limita, si cand vine factura prostu sa plateasca. Cei de la Orange cred ca au probleme in ceea ce priveste alegerea titlului unor oferte..
Se numeste reclama mincinoasa, iar in tarile civilizate, treaba se pedepseste sub diverse forme... in tarile bananiere este o practica obisnuita.
Raportul pret/calitate la aceasta oferta mi se pare cel mai bun pe piata la ora actuala... chiar nu inteleg de ce trebuie sa foloseasca astfel de practici... probabil din cauza consumatorului Roman care inghite orice, pe principiul las' ca merge si asa...
QUOTE(Ares14 @ Sep 25 2007, 09:25)

Ce solutie antivirus folosesti? din cea ce vad se prefigureaza un troian, care isi face bine treaba.
Ai incercatsi pe alte calculatoare modemul?
Keep in touch!
Il folosesc pe doua calculatoare, si am un modem de acest fel si la serviciu si am acelaeasi probleme si acolo, este putin probabil sa fie un troian si sa faca aceiasi treaba si pe calculatoarele mele de acasa si pe cel de la serviciu.
Ca solutie antivirus am pe un pc Bit Defender 10 iar pe unul Kaspersky 6, iar la servicu tot Bit Defender.
Eu cred totusi in continuare ca e vorba de proasta calitate a serviciilor de date oferite de orange. Evident ma refer unde nu e acoperire 3G sau 3G+.
QUOTE(Ignition @ Sep 25 2007, 17:14)

Se numeste reclama mincinoasa, iar in tarile civilizate, treaba se pedepseste sub diverse forme... in tarile bananiere este o practica obisnuita.
E nelimitat ca timp.
gigi_clonatul
Sep 25 2007, 19:58
QUOTE(cmidp @ Sep 25 2007, 20:51)

E nelimitat ca timp.
Si eu am abonamentul de 12 Mega = 2,5 euro.... si tot nelimitat ca timp este. Pot sa stau pe mess zile neintrerupte...
Deci?
Talkabout
Sep 25 2007, 20:21
Da asa sunt multe nelimitate ca timp. In ziua de azi, intr-o tara UE, cand vorbim de "nelimitat" intelegem nelimitat ca trafic. numa la dial-up nu mai merge treaba, dar cine mai are dial-up in ziua de azi....
Ares14
Sep 25 2007, 21:30
QUOTE(bejan @ Sep 25 2007, 19:50)

Il folosesc pe doua calculatoare, si am un modem de acest fel si la serviciu si am acelaeasi probleme si acolo, este putin probabil sa fie un troian si sa faca aceiasi treaba si pe calculatoarele mele de acasa si pe cel de la serviciu.
Ca solutie antivirus am pe un pc Bit Defender 10 iar pe unul Kaspersky 6, iar la servicu tot Bit Defender.
Eu cred totusi in continuare ca e vorba de proasta calitate a serviciilor de date oferite de orange. Evident ma refer unde nu e acoperire 3G sau 3G+.
Am inteles!
Nu ma dau cu parerea asupra serviciilor oferite si cred ca ai observat acest lucru: am intrebat doar ce solutie folosesti, fara alte remarci.
Dar, ca si o persoana care la viatza ei a rotit multe solutii antivirus, incearca sa nu ai doua pe un singur calculator(desi nu cred ca ai asa ceva) si suna la servicul date 408, mi se pare.
Platesti pentru ceva ce conform contractului ar trebui sa ai!
Succes!
Coldone
Sep 27 2007, 21:19

daca o sa cauti pe site urile unor operatori externi. o sa vezi ca e o practica uzuala pt internet wireless.....internetul nu inseamna torrent uri non stop...unii mai au nevoie si pt altcea...pt ceilalti, exista si reteaua de cablu....altfel ce rost ar mai avea?
Talkabout
Sep 28 2007, 11:21
Si la noi Internetul Wireless, unde e el, e gratis. du-te in bucuresti sau in orase mari si vezi e limitat? ei bine, la noi nu exista practica aia. doar la Orange, ca ei vezi doamne sunt cei mai tari ca telecomunicatii mobile din Romania, si au cei mai multi clienti. da da da... Daca nu e Unlimited, atunci sa scoata din titlu cuvantu asta, si sa introduca in locu lui, "4 GB". si ce ne intereseaza pe noi ce se intampla in afara? e logic, nu e nelimitat, sa scoata cuvantu ala. nu exista "utilizare rezonabila de 4 GB". ca poate pentru mine rezonabil inseamna 20-30 GB. si pentru multi, de altfel
Nu cred ca Orange a gandit acest abonament pentru persoanele care considera o "utilizare rezonabila" de 30GB/luna
.
Ba din contra, cred ca acesti 4GB sunt pusi cu scopul de a-i alunga pe amatorii de torrente / alte programele de download masiv.
gigi_clonatul
Sep 28 2007, 11:44
Poa` sa puna orice limitare vor ei. Da` sa nu fie nesimtiti sa il numeasca UNLIMITED daca nu e !!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.