QUOTE(crz @ Sep 3 2007, 22:24)

@Freak,
Eu mi-am facut analizele moca. Si, din cate am inteles, orice om care are un job legal (deci care plateste acea asigurare de sanatate obligatorie) are dreptul la un set de analize pe an.
Banuiesc ca nu s-a schimbat nimic de toamna trecuta si pana acum...
Nu doar cei cu loc de muncă au asigurare de sănătate ci toți copiii înscriși într-o formă de învățământ și studenții au asigurare de sănătate. Și eu am asigurare de sănătate, diferența e că tu ți-o plătești din salarul brut, mie-mi plătește statul, din impozitul care vine tot din salarul tău brut 
QUOTE(Yehppael @ Sep 5 2007, 10:33)

nu se merita efortul, or sa bage cateva analize care cred ei, ca au o limita(nu de alta, dar sunt bosorogi care stau sa moara intr-o luna doua si trebuie sa faca analize complete), dupa asta o sa te duci la o anumita clinica unde este repartizat doctorul de familie respectiv, si sa vezi dureri de cap dupa aia ... cine a facut analize stie de ce clinicile private au succes ... deci, strange niste bani, si peste cateva luni du-te la o clinica privata sa-ti faci toate analizele, si cu rezultatele te duci la doctorul de familie, stiu, costa bani, dar e vorba de sanatatea ta asa ca nu esti statul sa umbli cu jumatati de masura ...
Amice, pe mine m-a trimis medicu de familie cu invitația respectivă la clinică particulară. La aceeași clinică particulară, la care anu trecut, chit că am mers cu trimitere, tot am plătit analizele. Anu ăsta, cu invitația de la minister, nimic.