Nintendo DS and DS Lite
Pagini: 1, 2

connectorxp

In acest topic gasiti informatii referitoare la familia de console DS produse de Nintendo .

Specificatii :

Nintendo DS

Masa : 275 g.

Dimensiuni : 148.7 x 84.7 x 28.9 mm

Ecran : diagonala 3" rezolutie : 256*192 , sunt doua la numar , unu dintre ele este si touchscreen .

Procesor :
1 - ARM946E-S - 67 MHz
2 - ARM7TDMI - 33 MHz

Memorie : 4 MB

Procesor grafic : 2 unitati

Conectivitate :
1 - Slot cartuse GBA
2 - Slot Cartuse DS
3 - Conectare Nintendo Wi-Fi (accesibila doar pentru aplicatii)

Autonomie :
Pana la 10 ore cu o incarcare de 4 ore .

suporta jocuri de GBA si DS , cu Superdisk-uri se pot rula ROM-uri cu diverse aplicatii : gen Homebrew (facute in casa) fara a necesita umblari la soft sau hard , cum e la PSP .

Nintendo DS Lite :

Este acelasi aparat doar ca are o carcasa mai mica si usoara si display-urile mai luminoase

Specificatii :

Nintendo DS

Masa : 218 g.

Dimensiuni : 50 x 101 x 17.2 mm

Ecran : diagonala 3" rezolutie : 256*192 , sunt doua la numar , unu dintre ele este si touchscreen .

Procesor :
1 - ARM946E-S - 67 MHz
2 - ARM7TDMI - 33 MHz

Memorie : 4 MB

Procesor grafic : 2 unitati

Conectivitate :
1 - Slot cartuse GBA
2 - Slot Cartuse DS
3 - Conectare Nintendo Wi-Fi (accesibila doar pentru aplicatii)

Autonomie :
Pana la 10 ore cu o incarcare de 4 ore .

Consolele se gasesc si in alte culori decat cele initiale sau chiar in versiuni speciale/aniversare.

Informatiile sunt pur orientative !

Personal detin o asemenea consola , dar vreau sa gasesc un SuperDisk (un cartus special care permite inregistrarea de ROM-uri si alte fisire , gen Muzica , Video) , am vazut pe www.gameplay.ro , dar vreau sa vad si alte surse .

multumesc .
SchumyAlex
Cam cat e o minune de asta?

connectorxp
QUOTE(SchumyAlex @ Aug 23 2007, 17:56) *
Cam cat e o minune de asta?

In oras merge in jur de 550 Lei.
softimiu
eu am un DS Lite negru. e super numai ca nu am jocuri pe moment.
trebuie sa imi iau M3 DS Simply .abia astept.
connectorxp
QUOTE(softimiu @ Aug 23 2007, 20:08) *
eu am un DS Lite negru. e super numai ca nu am jocuri pe moment.
trebuie sa imi iau M3 DS Simply .abia astept.

De la cine il cumperi ??? (prin cine se intelege de la ce persoana , firma , site comenzi) , ca si eu astept asa ceva , dar cum am zis mai devrem vreau sa vad mai multe oferte .
connectorxp
Intrati pe TNTGames.ro pentru situl oficial cu produse Nintedo in RO .
mihutzz
QUOTE(connectorxp @ Aug 27 2007, 01:59) *
Intrati pe TNTGames.ro pentru situl oficial cu produse Nintedo in RO .

Deci...pana la urma ai gasit de unde sa cumperi...? Si eu caut un M3 DS Simply sau R4DS sau G6 Real DS. Un loc, un magazin, o persoana?

P.S. gameplay.ro nu mai are nimic pe stoc sad.gif , altfel luam de la ei direct.

nick_bz
mi-am luat si eu o consola nintendo DS esuper dar duc lipsa de jocuri momentan...in buzau nu se gasesc a cautat mult...si ma intebam consola se poate conecta la PC?
Toto-BOD
Am si eu un DS Lite Black si doresc sa ii cumpar un card, insa am citit pe net despre SuperCard, DS-Xtreme si R4DS Revolution si nu stiu ce sa aleg, asa ca speram sa ma ajute careva.
In al doilea rand, pe mine nu ma intereseaza atat de mult jocurile asa cum ma intereseaza aplicatile (gen PDA, agenda, calendar, organizator, notepad si altele care nu necesita resurse extraordinare). Am tot cautat pe net aplicatii, insa nu gasesc nimic concret. Gasesc tutoriale, filme si asa mai departe.
Si in ultimul rand, stiam ca Opera a facut un web browser pentru nintendo DS si ma intrebam daca are careva ( http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_DS_Browser ) ?
nick_bz

Filmele pt nintendo DS in ce format trebuie sa fie?
softimiu
cred ca cam orice format folosit de toata lumea (avi,mpeg)
nick_bz
QUOTE (softimiu @ Jan 3 2008, 17:32) *
cred ca cam orice format folosit de toata lumea (avi,mpeg)

nu merg trebuie un format special dar nu stiu care e acela... stie cineva?
softimiu
formatul trebuie sa fie .DPG
Toto-BOD
Salut din nou! Am si eu o intrebare! Mi-am achizitionat un card R4DS Revolution in care am introdus un card micro SD de 1Gb. Cum fac acum ca sa introduc diversele aplicatii, respectiv jocuri. Am downloadat de pe net cate ceva, le-am pus pe card insa cand aprind Nintendoul imi zice ca nu gaseste _DS_MENU.DAT. Sa inteleg ca trebuie sa mai instalez ceva pe acel card (un fel de program de operare).

LE: nevermind! am downloadat programul de pe site-ul oficial R4.
softimiu
e asa de greu sa citesti manualu de instructiune. citeste-l si o sa afli.
Toto-BOD
QUOTE (softimiu @ Jan 31 2008, 12:54) *
e asa de greu sa citesti manualu de instructiune. citeste-l si o sa afli.

poate ca daca ar fi avut manual l-as fi citit! wink.gif dar mai bine citeai tu editul si aflai ca am descoperit intre timp!
softimiu
posibil nu am observat editul,dar oricum e o recomandare. daca nu ai atunci il gasesti pe situl lor.
nick_bz
Sal am si eu o intrebare. am un nintendo ds, si ma intrebam daca il pot conecta la wi-fi-ul meu personal. cu psp si cu htc merge. si pe Ebudy scria ca exista messenger pt NDS. Ma gandesc ca trebuie sa mai fie si lta programe care sa merga pe net dupa DS nu?
softimiu
QUOTE (nick_bz @ Jun 14 2008, 14:08) *
Sal am si eu o intrebare. am un nintendo ds, si ma intrebam daca il pot conecta la wi-fi-ul meu personal. cu psp si cu htc merge. si pe Ebudy scria ca exista messenger pt NDS. Ma gandesc ca trebuie sa mai fie si lta programe care sa merga pe net dupa DS nu?

merge si DS-ul cu wireless. ce flash cart ai ?
nick_bz
QUOTE (softimiu @ Jun 15 2008, 12:30) *
merge si DS-ul cu wireless. ce flash cart ai ?

nu stiu. cum pot afal ce flash cart am ?
nick_bz
mIrc
msn
yahoo
explorer

exista vreunul dintre programele acestea pt nintendo ds?
softimiu
QUOTE (nick_bz @ Jul 30 2008, 04:06) *
mIrc
msn
yahoo
explorer

exista vreunul dintre programele acestea pt nintendo ds?

nu,dar sunt homebrew care au functii dinaceastea.
nick_bz
QUOTE (softimiu @ Jul 30 2008, 10:57) *
nu,dar sunt homebrew care au functii dinaceastea.

poti sa imi spui si mie cum se numeste?
st3lista
am si eu niste nelamuriri in legatura cu nintendo ds lite.de fapt,am mai multe nelamuriri.mi-am cumparat un nintendo ds lite din Italia,si mi-am luat si niste jocuri de acolo pentru ca aici nu stiu daca gasesc.din cate am auzit pe acolo,nu are cablu de date pentru pc.as vrea sa stiu cum as putea sa ii pun jocuri de pe internet,si sa stiu mai multe ...exista un card sau ceva pentru el?ca nu sunt prea documentata.as vrea sa stiu si daca se pot pune filme,muzica,wallpapere si chestii pe el.cine poate sa ma ajute ...un pm va rog.
onyx
QUOTE (st3lista @ Aug 11 2008, 11:38) *
am si eu niste nelamuriri in legatura cu nintendo ds lite.de fapt,am mai multe nelamuriri.mi-am cumparat un nintendo ds lite din Italia,si mi-am luat si niste jocuri de acolo pentru ca aici nu stiu daca gasesc.din cate am auzit pe acolo,nu are cablu de date pentru pc.as vrea sa stiu cum as putea sa ii pun jocuri de pe internet,si sa stiu mai multe ...exista un card sau ceva pentru el?ca nu sunt prea documentata.as vrea sa stiu si daca se pot pune filme,muzica,wallpapere si chestii pe el.cine poate sa ma ajute ...un pm va rog.

Ai nevoie de un SuperCard DSONE, R4 sau ceva asemanator. Gasesti aici
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.