Decodare W850

Campers

Salut ,

Am un SE W850 care doresc sa-l decodez . Am fost astazi prin oras sa vad unde imi ia mai putini bani .. (mai putin de 700 ,cat imi ia unu ) si la 2 dintre toate service-urile care am fost mi-au zis ca are softu' prea nou (sau ceva de genu' ..oricum , nu cred ca se referea la FS) si cica nu se poate decoda ! La restul (in afara de alea 2 ) erau si mai prastie ..ma intrebau pe mine pe ce platforma e :| . Le-am zis ca e pe aceasi platforma ca K800 ..si ma intrebau : si ala pe ce platforma e ?
Deci erau in pom si pomul in aer majoritatea ..

Baiatu' cu 700 e la mare acum , vine saptamana viitoare si sincer nu prea mai am rabdare ! Se poate face totusi ceva ? Pot accesa meniul ala cu >*<<*<*<* sau cum naiba era si pot sa vad versiunile alea pe acolo , am sa le enumar aici ..poate se pricepe cineva . Deci :

Service info - > Model : W850i
Software info : R1KG001
prgCXC1250570_HUTCHISON_CY R1KG001

EROM: R3A016
prgCXC1250526_EROM_DB_2020_CYNDI_FOTA_SIMLOCK_FLAFLA_SIBLEY_SEMCUSB

ITP SW version : cxc 125 0168 R1H

Customization : CDA102677/2 R5A
CXC1250489 R1KG001
Memory Stick : CDA102698_1

Content Version : PA17

Memory Stick : R3A

Java SW Version : JP-7.4
Text Revision : CB

Update Service SW
UA Version : CRH1069179 R3B021
2006-10-12 08:47

THX !
onlyone
citeste threadul sticky setool
acolo explica cum se afla info apasand pe IDENTIFY

ca sa instalezi driverul corect, scoate bateria, bag-o la loc si baga cablul in telefon apasand pe tasta c a telefonului
o sa iti ceara drivere si le alegi pe cele postate de mine
apoi scoti bateria o bagi la loc si dai pe identify

Campers
Am uitat sa specific : Unul din aia 2 tipi care stiau care e treaba, mi-a zis ca cica sa revin maine la service , sa ii puna un soft mai vechi si sa incerce atunci sa-l decodeze ! Aveti idee , ar merge sau l-ar omora ? (stiu ca la bb5 trebe sa faci intotdeauna upgrade , downgrade e cam cu dus si intors treaba ..)
onlyone
aia sunt castraveti la service nu te duce pana nu vorbesti cu noi
tu afla cid ul telefonului si pe urma revino
Campers
welcome to setool2 lite edition v 1.06
supported DB2010/DB2012 CID49, DB2020 CID49/CID51/CID52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35240101075483 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED

MAPP CXC article: R1KG001 prgCXC1250570_HUTCHISON_CY
MAPP CXC version: R1KG001
Language Package:HUTCH_1
CDA article: CDA102677/2
CDA version: R5A
Default article: cxc1250489
Default version: R1KG001

Network LOCKED
Operator: MULTIPLE

Elapsed:1 secs.
XfeliX
ai rezolvat? am acelasi mobil biggrin.gif cid 52
shoby_man
O intrebare am si eu daca resoftez mi se decodeaza telefonul??

Teophileos
[quote name='Campers' date='Aug 23 2007, 15:52' post='3272320']
Salut ,

Am un SE W850 care doresc sa-l decodez .

Service info - > Model : W850i
Software info : R1KG001
prgCXC1250570_HUTCHISON_CY R1KG001

Daca este codat si naturalmente produs exclusiv pentru a fi utilizat doar in reteaua "3" ("Hutchison Whampoa Ltd."), va fi destul de greu de decodat si debrandat (oricum chiar daca va fi decodat tot nu vei putea utiliza unele din serviciile operatorilor mobili de la noi ), in plus daca vei dori sa faci vreun upgrade ulterior va fi posibil sa ti se blocheze din nou pe reteaua "3" , telefoanele produse pentru ei sunt foarte ciudate !Hutchison Whampoa Ltd. "3" puke.gif

P.S. A fost "imprumutat cu forta" din buzunarul sau geanta vreunui vest-european (sau de ce nu de la vreun australian ?) ?
Campers
@Teophileos nu stiu daca a fost imprumutat sau nu .. eu l am luat de la un individ (d-ala negru de suparare) la un pret destul de mic in comparatie cu pretul care mergeau pe aici (chiar si codate) ..

@ shoby_man - nu !
@ XfeliX - da , ma rezolvat la service la un amic ..l-a trimis la craiova la nush ce "decodaci" care aveau EMMA box ..si mi l-a rezolvat smile.gif
shoby_man

Am si eu nevoie daca se poate de W850_R1JE001_MAIN_VODAFONE_CY_RED52 si W850_R1JE001_FS_VFE_LIVE_2_RED52 ca sa incerc o decodare smile.gif) cine stie poate reusesc ceva sa nu mai arunc bani in stanga si in dreapta
shoby_man
si daca are cineva si kestia asta W850i_CDA102677_50_R6A_Vodafone_Romania:))
onlyone
ce inseamna pentru tine decodare?
shoby_man
posibilitatea de a baga o cartela vodafone intr-un telefon adus din italia:))
shoby_man
Cred ca ma zbat degeaba oricum nu cred ca o sa stea cineva sa-mi explice putzin mai detaliat ce trebuie sa fac si mai ales sa-mi ofere ce am nevoie cum a facuto la general shader in threatul pt motorola v360:(((
onlyone
pai iti explic eu:
acasa nu se poate inca la pret bun. (gratis nu se pot face nici macar w850i cid49)
insa ... daca ai 50 euro de cheltuit si un cont de paypal ...
... google for davinciteam
shoby_man
am cautat sa il decodez la un service dar mi s-a zis ca nimeni nu poate face nimik eu sunt din gl ma poate ajuta cineva sa decodez??
shoby_man
onlyone daca il resoftez ma ajuta cu ceva?? pot sa il folosesc cu o cartela de vodafone??
onlyone
resoftarea nu te ajuta cu nimic. in sensul ca nu vei putea sa folosesti o alta cartela.
singura ta sansa de deblocare este la service uri mai serioase gen flashgsm sau radcom. ambele din bucuresti. tariful este inca mare.
alternativa de acasa se numeste davinciteam si asa cum am mai zis costa 50 euro
shoby_man
QUOTE (onlyone @ Oct 30 2007, 15:27) *
resoftarea nu te ajuta cu nimic. in sensul ca nu vei putea sa folosesti o alta cartela.
singura ta sansa de deblocare este la service uri mai serioase gen flashgsm sau radcom. ambele din bucuresti. tariful este inca mare.
alternativa de acasa se numeste davinciteam si asa cum am mai zis costa 50 euro

okiz si de unde iau alternativa asta cum reusesc?? ca la bucuresti oricum nu am sanse sa ajung:(((
shoby_man
Dar daca skimb gdfs-ul cu unul de la un telefon decodat se intampla ceva??
onlyone
QUOTE (shoby_man @ Oct 30 2007, 16:43) *
Dar daca skimb gdfs-ul cu unul de la un telefon decodat se intampla ceva??

Da se intampla.. ceva foarte rau. Si foarte greu de reparat. Uneori ramai cu o caramida...
davinciteam - scrie asta in google si gasesti echipa. ei te pot ajuta daca ai banii...
shoby_man
ajutama si pe mine sa navighez pe pagina aia ca nu am intzeles nimik cum navighez cum folosesc ceea ce cumpar da-mi un id de mess sa stam mai mult de vb ca asa mai greu intzeleg
shoby_man
Si sa-tzi spun de ce eu stau in gl si aici nu exista operatori care pot decoda un astfel de telefon am cautat tot orasul:((
onlyone
QUOTE (shoby_man @ Oct 30 2007, 19:13) *
ajutama si pe mine sa navighez pe pagina aia ca nu am intzeles nimik cum navighez cum folosesc ceea ce cumpar da-mi un id de mess sa stam mai mult de vb ca asa mai greu intzeleg

crede-ma ca nu am timp sa dau consultatii pe messenger. abia am timp pentru mine.
totusi, daca nu reusesti sa navigi pe pagina lor de web unde au si FAQ si FORUM si este explicat mura in gura cum se face eu zic sa nici nu te gandesti sa te apuci de decodat acasa. scrie adresa paginii lor de internet pe o foaie, mergi la un service mai rasarit, plateste-le alora valoarea logului de unlock + comisionul lor si scapi de griji. altfel o sa pierzi 50 euro si o sa ai si un telefon stricat.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.