Masuta pentru mancat in pat

Bughy

M-ar interesa cum se numeste o masuta de-aia de se pune peste tine cand mananci in pat, genul marilor sefi de prin filme, cand le aduce servitorul o masuta cu micul dejun si o pune peste ei.

Si daca stiti si unde as gasi (Constanta) ar fi ideal. Mersi ! biggrin.gif
muccelmic
QUOTE(Bughy @ Aug 22 2007, 14:42) *
M-ar interesa cum se numeste o masuta de-aia de se pune peste tine cand mananci in pat, genul marilor sefi de prin filme, cand le aduce servitorul o masuta cu micul dejun si o pune peste ei.

Si daca stiti si unde as gasi (Constanta) ar fi ideal. Mersi ! biggrin.gif

da de ce nu iti cumperi niste lap, te duci cu el la un atelier, ti-l taie baietii acolo si dak dai si o bericica sa iti si imbine bucatile?

Bughy
m-am gandit si la asta, dar parca mi-e lene asa, in plus, cred ca aia ar trebui sa aiba piciorusele un pic curbate jos, ca sa aiba stabilitate.
okiedokie
la bam boo vazusem intr-o vreme. sau la selgros. preturi, intre 30 si 60 ron.
Courage
40 RON la magazinul gen Bamboo din Cora, Vis-a-vis de Leonardo.
Mi-am luat saptamana trecuta.
anna's studio
http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.h...reloaded=1&

poti comanda si cam in 2 saptamani vine comanda si platesti direct la curier.

eu am comandat alte produse dar am fost foarte multumita de ei.

mult succes
anna's studio
vezi la accesorii pentr locuinta, trenduri pentru bucatarie, pagina 3, pret 59 ron.

Wotan
Mie mi-a facut una un prieten, cu 30 RON. Marginile sunt cu un fel de cant gumat, sa nu dai cu genunchii. Cred ca orice magazin de mobila la comanda poate sa ti-o faca daca stii cum sa-i ceri.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.