da! hai sa continuam,
deci anul acesta am prins gust sa filmez cateva cadre scurte si de la sedinta foto si sa-l montez/integrez pe un fundal muzical in sirul evenimentului numit nunta si bine inteles bag la greu efectul ala cu hartia foto din HFX
. I-i dau vreo doua dupa ceafa la fotoraf sa stea nemiscat pana cand fac un zoom plecand de pe obiectiv, largesc cadrul apoi baga ala un flash si cadrul urmator sunt oamenuii cum se aseaza pentru poza. s'apoi cateva cadre cu grupulete sau mire mireasa pozand pentru aparat, mai un cadru larg cu "peisajul" etc etc. La ultima nunta vornicul (nu ma cunostea) sa legat de mine de ce trag si cu camera sedinta foto. L-am repezit usor sa-si vada d'ale lui si mai bine sa incerce sa nu se mai bage in fata aparatului ca nu el el vioara principala
deci anul acesta am prins gust sa filmez cateva cadre scurte si de la sedinta foto si sa-l montez/integrez pe un fundal muzical in sirul evenimentului numit nunta si bine inteles bag la greu efectul ala cu hartia foto din HFX
poti posta te rog un exemplu ?
ma intere in mod special :la greu efectul ala cu hartia foto din HFX este acesta si in sony vegas ?
multumesc.
Croco.