Unde gasesc piese...

altec

Pe unde pot gasi in bucuresti potentiometre, rezistente, condensatoare...
10x
svg2004
in mai multe locuri..... la maica domnului sint vreo 7-8 magazine si la politehnica linga service radacini si posibil sa mai fie dar pe aici umblu eu.bafta

sarateanu2004
Caut niste piese un pic cam ciudate adica BGY787 (CATV amplifier) MAR8 shi MAV11 are cineva idee pe unde pot sa le gasesc.
mister_rf
Originally posted by altec
Pe unde pot gasi in bucuresti potentiometre,  rezistente, condensatoare...

Vitacom , Titulescu sau Popa Nan. smile.gif
altec
Multumesc pentru replyuri.
andreic
Magazinul Dioda e o solutie.

Ion Mihalache (Fost 1 Mai).
paganf
as vrea sa stiu si eu unde gasesc niste potentiometre LINARE (fadere) .. vreau sa imi fac un mixer si nu gasesesc la nici un magazin .. nici macar pe net . Ma gandeam la niste potentiometre de 80 mm lungime . Va multumesc anticipat happy.gif

DarkAngelBv
QUOTE (paganf @ Jan 5 2008, 01:16) *
as vrea sa stiu si eu unde gasesc niste potentiometre LINARE (fadere) .. vreau sa imi fac un mixer si nu gasesesc la nici un magazin .. nici macar pe net . Ma gandeam la niste potentiometre de 80 mm lungime . Va multumesc anticipat happy.gif

In triunghul bermudelor cu siguranta nu vei gasi. Macar spune de unde esti.
bit 61
Telezimex (pentru persoane fizice "Doctor Video").
Mono:
Click pentru a vizualiza atașamentul
Stereo:
Click pentru a vizualiza atașamentul
paganf

Sunt din Galati . Si daca eram din Triunghiul Bermudelor tot ar fi trebuit sa se gaseasca nu ? doar au si aia net ... tongue.gif
paulvanorton
QUOTE (paganf @ Jan 5 2008, 18:14) *
Sunt din Galati . Si daca eram din Triunghiul Bermudelor tot ar fi trebuit sa se gaseasca nu ? doar au si aia net ... tongue.gif

pai daca esti din galati exista 2 magazine unul langa altul in tiglina(visavis de vip2000)
unul se numeste Electronica si celalalt Dioda
ambele foarte bine aprovizionate.aduc piese si pe comanda
tot in acea zona mai este unul dar mai slabut aprovizionat.gasesti mai multa conectica si piese vechi.
in statie la capatul troleului(micro 20)mai e unul.
acum stii vreo 4 magazine in orasul galati dar daca tu vrei musai din bucuresti sa cumperi...treaba ta
rudolph_flo
Conex Electronic SRL
au site pentru comanda online
www.conexelectronic.ro
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.