Reflexia unei imagini !

ronin

Am si eu o intrebare , (poate destul de simpla pentru unii ) cum pot obtine shi eu un efect de reflexie gen fezi foto , banuiesc ca , cu un program de la la Macromedia dar , care si cum ?
i0nutzb
freehand ?!

ronin
Asta a fost raspuns sau intrebare ....???
ecstrim
metoda simpla:
- copiezi imaginea pe alt layer
- ii faci un Flip Vertical
- pui deasupra ei un dreptunghi alb cu transparenta dupa gust
- aliniezi imaginea originala cu cea copiata

foarte probabil sa fie si alte metode, eu asa am facut in fireworks si uite ce a iesit:
ronin
Metoda simpla = rezultat simplu smile.gif
Da e adevarat ce zici am incerat shi eu asa , dar daca privesti cu atentie imaginea pusa de mine reflexia e distorsionata atat incat se apropie de o reflexie realistica si nu cred sa folosit Flip acolo
Idiotus
Se face in photoshop, desi nu vad de ce nu ar merge si in orice alt program care permite transparente si distorsionari.
Duplicate layer, flip, asa cum a zis si Xtreme_, apoi dai un Edit>Transform>Perspective pana iese cum vrei. Apui faci o masca, mai alegi un mod de combinare, mai pui niste umbre, nu uiti sa salvezi si e gata. In alt program, iese cam la fel.
alex 33033
ce transparenta e destul 1 gradient
cam toate programele care se ocupa cu editarea imaginilor din ziua de azi te-ar putea ajuta cu 1 astfel de effect
trebuie doar vointa, sa stii ce vrei sa faci si sa stii sa cauti in help

un effect f. usor s-ar putea realiza in photoshop sau chiar flash

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.