Ce abonament/telefon sa aleg?

Zet.

Vreau sa imi fac un abonament la zapp si nu prea sunt hotarat ce terminal/tip de abonament sa aleg.
Ce as vrea:
- Sa am minute (cat mai multe) in voda/orange
- Minute in zapp (putine,nu multe - 50 imi sunt de ajuns)
- Abonamentul sa nu depaseasca 15USD
Ce as vrea de la terminal,eram chitit pe z710 dar l-au retras..mare pacat sad.gif :
in primul rand,
-clapeta
-o camera daca se poate
-display bun
in pachet :
-hands-free
-cablu de date
-telefon,incarcator,...
-pret maxim : 250$.
Astept un sfat de la voi!
danutz1
QUOTE(Zet. @ Aug 9 2007, 00:40) *
Vreau sa imi fac un abonament la zapp si nu prea sunt hotarat ce terminal/tip de abonament sa aleg.
Ce as vrea:
Ce as vrea de la terminal,eram chitit pe z710 dar l-au retras..mare pacat sad.gif :
in primul rand,
-clapeta
-o camera daca se poate
-display bun
in pachet :
-hands-free
-cablu de date
-telefon,incarcator,...

In cazul asta, zapp nu e cea mai buna alegere, daca nu iti trebuie minute in retea multe, alte avantaje nu stiu care ar fi.Ai nevoie de minute nationale, poti sa te orientezi catre reteaua cu care vb cel mai mult, vor fi minute in retea, iar pt. celelalte apeluri iti iei o optiune cu minute nationale sau beneficiezi de oferta curenta.

LunaCrystal
Wrong, Zapp Talk Free cu 600 de minute seara si in week-end costa 5 $ si mai platesti un upgrade pentru a avea 2 retele GSM favorite, astfel vei vorbii pe Orange si Vodafone cu doar 14 centi pe minut.
danutz1
QUOTE(LunaCrystal @ Aug 9 2007, 01:21) *
Wrong, Zapp Talk Free cu 600 de minute seara si in week-end costa 5 $ si mai platesti un upgrade pentru a avea 2 retele GSM favorite, astfel vei vorbii pe Orange si Vodafone cu doar 14 centi pe minut.

La ce ii trebuie 600 min in retea (si astea limitate) daca el vb.doar 50? La ce sa plateasca 2 USD optiunea (cate unul pt.fiecare retea favorita) ca sa vb cu 14 centi/min cand poate vb. gratis (oferta promotionala) sau mai ieftin (optiune de voce).
La un calcul simplu, pt. 15 USD pe luna cat ar fi dispus sa plateasca ii raman pt apeluri nationale 15-5-2=8USD cu care poate vb. 800/14=57 min.
Pt. acesti bani iesi mult mai bine daca ar alege alta retea, nu dau nume, si nici cu zapp nu am nimic, mi-am spus doar parerea.
Zet.
Am mai avut zapp dar l-am folosit doar pt date.Am motivele mele pentru care aleg zapp,eu v-am cerut o opinie in vederea alegerii unui abonament cu multe minute in alte retele si despre un terminal zapp. atat!
Pe unde as mai putea gasi z710i?
daniel28
QUOTE(Zet. @ Aug 9 2007, 09:13) *
Am mai avut zapp dar l-am folosit doar pt date.Am motivele mele pentru care aleg zapp,eu v-am cerut o opinie in vederea alegerii unui abonament cu multe minute in alte retele si despre un terminal zapp. atat!
Pe unde as mai putea gasi z710i?

Din cate stiu, acum la Share Free ai oricum apeluri gratis in retea. Asa ca ia-i nevestei un Zapp (ca sa ai 2 telefoane si sa poti lua un Share Free). Doar ca trebuie sa studiezi partea financiara a acestei probleme. Aditionalele la Share Free sunt cam scumpe comparativ cu un a lua cate un abonament pe Voda si pe Orange cu convorbiri in retea ieftine.

Parerea mea
LunaCrystal
Poti lua si singur Zapp Share free, doar ca cel mai ieftin abonament e de 21 $. Include 150 de minute nationale (se pot folosii si international in zona 0).

Zet.
Mda,nu-i rea ideea.
Despre terminal nimeni nu zice nimic?
cosmin19_21
QUOTE(Zet. @ Aug 9 2007, 13:03) *
Mda,nu-i rea ideea.
Despre terminal nimeni nu zice nimic?

Pai daca esti dispus sa dai 250$, iti recomand Z810i ,care este vreo 220$ la abonament, si daca iti mai iei si o optiune de internet, il scoti la 120$.
cepi

QUOTE(Zet. @ Aug 9 2007, 00:40) *
Ce as vrea:
in primul rand,
-clapeta
-o camera daca se poate
-display bun
in pachet :
-hands-free
-cablu de date
-telefon,incarcator,...

omule dute cumpara z810i (180 $) cu abonamentul share free nelimitat z150 ( 21$ abonamentul)cu un sungur telefon si ai 150 de minute nationale si nelimitat in zapp
Zet.
Si totusi tot Z710 vreau.Chiar nu se mai gaseste pe nicaieri?
Masterboy
Eu iti recomand Z720i daca tot vrei cu clapeta, camera si semnal bun. La abonamnet, iti recomand si eu la fel, Share Free.
Zet.
cam cat ma duce in total pe luna un abonament zapp share free+optiunea internet nelimitat+sa zicem 10$ cost suplimentar?
Cat costa z720 la abonament?Cum a display-ul la 720?mai bun ca la 710?
rider_23
QUOTE(Zet. @ Aug 10 2007, 21:55) *
cam cat ma duce in total pe luna un abonament zapp share free+optiunea internet nelimitat+sa zicem 10$ cost suplimentar?
Cat costa z720 la abonament?Cum a display-ul la 720?mai bun ca la 710?

abonament zapp share free = 25 usd/ luna + internet nelimitat = 11.75 usd/luna(asta dc alegi tel Z720)

abonament zapp share free = 25 usd/ luna + internet nelimitat = 29 usd/luna(asta dc alegi Z810) si in plus ai si EVDO.
+ internet cu 15h incluse = 15usd/luna - si la fel ai EVDO

personal iti recomand tel z810, este mult mai bun decat z720 si dc alegi si optiunile de internet de mai sus pretul este de 129 usd, pe cand Z720 este 90usd(indiferent ce optiuni alegi), deci diferenta este mica peacefingers.gif .
Zet.
54$ pe luna daca aleg z810?no way
rider_23
QUOTE(Zet. @ Aug 12 2007, 00:23) *
54$ pe luna daca aleg z810?no way

si asta e adevarat... abonamentutl total este cam mare, in lei ar veni 149 ron(cu tva inclus),oricum este decizia ta biggrin.gif
ca un sfat personal: cel mai bine este sa te duci intr-o reprezentanta(nu dealer!!)si sa te interesezi sau sa afli mai multe detalii, chiar de la fata locului.
Zet.
Se poate inchide,m-am razgandit.
Daca Z710 nu-i,nimic nu-i
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.