Televizoare bune produse în anii '80-'90 ce se pot găsi s.h. în România

djl

Știu că mai există un topic despre televizoare, dar aici vreau să discutăm numai despre televizoare vechi tongue.gif
Care sunt cele mai bune televizoare produse cam în perioada 1987-1997 care se pot găsi s.h. în România? Mă intresează în general televizoare de diagonală mică și medie.
Prin bun se înețelege:
1) În primul rând fiabilitate și tub catodic cu durată lungă de viață
2) Contrast și luminzozitate bună
3) Culori frumoase

jadcomp mi-a răspuns:
1. Sony si Panasonic
2. Samsung, Goldstar, unele marci nemtesti
Alte televizoare in functie de tub si sasiu, de la caz la caz.
De evitat: Alfa, Elcrom, toate rusestile, Tec, Profex, Thomas, etc.

ȘTIU CĂ AM MAI DESCHIS UN TOPIC LA VIDEO, I-AM RUGAT PE MODERATORI SĂ-L MUTE, DAR NU L-AU MUTAT... Am deschis pe aria de Electronică sperând că aici voi primi răspunsuri.
mister_rf
Ai deschis o discutie, ai pus o intrebare, ai dat si raspunsurile...
Problema este ca tu vrei sa cumperi un televizor din anii '80 -'90, de parca le-ai gasi acum noi sau foarte putin folosite.
Intodeauna la produse second-hand totul tine de noroc. Este inutil sa discutam despre ce a fost, pentru ca produsul respectiv nu te asteapta pe tine in raft.

Eu pentru discutii de acest gen iti propun o arie separata: Antichitati laugh.gif

djl
Pe ăla mic îl vreau pt. bucătărie, unde dacă îl folosesc 1-2 ore pe zi. Știi cum e vorba aia: cine caută, găsește, așa că dacă caut poate găsesc unul cu tubul mai puțin uzat (de ex., poate folosit ca al 2-lea televizor, și care nu a mers mai mult de 2-3 ore pe zi...).
Nu mi-am dat singur răspuns, dar nu am avut cum să dau copy-paste la Quote bigyellowgrin.gif Și mai vreau și alte păreri.
aeon
un tv nou e 2 milioane !
ce sa mai complici antichitatile?
djl
Dacă nu e prea uzat tubul, unul de acum 10, chiar 15 ani face unul nou. Plus că televizoarele post 2000 au probleme cu tubul cinescop.
florinfloreanu
daca te inhami sa-l iei de la slobozia, iti dau eu un telecolor 3007, GRATIS. si poti fi SIGUR ca nu a mers mai mult de 2-3 ore pe zi... laugh.gif
q_acdc
QUOTE(djl @ Aug 8 2007, 15:48) *
Dacă nu e prea uzat tubul, unul de acum 10, chiar 15 ani face unul nou. Plus că televizoarele post 2000 au probleme cu tubul cinescop.

Dar componentele pasive? (condesatoare electrolitice) sau le schimbi pe parcurs?

aeon

asta e buna...
doar nu o sa tii 1000 de ani un televizor
ce probleme au? ca dupa 10 ani nu se mai vad asa bine? iei altul si gata
mare chiliripigiu trebuie sa fii daca umbli dupa televizoare vechi de 10 ani ca "au tubul mai bun"
ia un lcd ca sigur are "tubul" bun smile.gif
connectorxp
QUOTE(aeon @ Aug 8 2007, 22:34) *
ia un lcd ca sigur are "tubul" bun smile.gif

Omu nu doreste lcd , chiar daca multi , ca si mine de abia asteapta sa scape de CRT-uri , am mai vazut o scena de genul asta : Barbatul vroia SlimFit TV de 82 iar Sotia vroia LCD de 32" model nou , cu vreo 10 mil mai scump, mai aveau un pic si ajungeau la cutite .
djl

Dacă mie îmi plac televizoarele C.R.T. ce vă deranjează pe voi? Nu îmi plac plasmele/L.C.D.-urile, dar mă bag ca musca în lapte în discuțile despre aceste televizoare? Și dacă mă ține un televizor 20 de ani, îl țin 20 de ani. Dacă nu aveți ceva de spus în legătură cu subiectul, dar postați aiurea vă dau Report!
Later edit: Am fost astâzi seară în Car&Fur și toate C.R.T.-urile erau sub orice critică puke.gif
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.