Port USB la RadioCD (radiocasetofon) ? Se poate face ?

Fratello

Am vazut in oferte RCD-uri cu port USB.Pretul insa destul de mare,asa ca am cumparat doar un RCD cu mp3.Se poate 'construi' un post usb ca interfata pentru un 'device' audio ? (RCD in acest caz particular ). Ma gindesc la un ... device cu port USB la care sa cuplez un flash, cu mp3-uri desigur ; acest device sa aiba o iesire audio. Fara controale si soft (browse,scroll,etc,etc). Stiu ca exista de cumparat emitatoare FM la care poti cupla un flash,dar am inteles ca nu exceleaza in calitatea sunetului... Aveti sugestii ? Multumesc anticipat pentru orice raspuns !
mister_rf
Eu cred ca efortul de a construi un astfel de lucru este prea mare si sansele de reusita sunt mici.
Portul USB atasat la un radiocas implica cel putin schimbarea procesorului pentru acest aparat. Este practic o incercare de a reconstrui aparatul de la zero.

Daca sistemul va fi independent si furnizeaza semnal audio atunci uite o idee aici:
http://www.ladyada.net/make/minty/index.html

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.