Cu autocarul prin Europa
Pagini: 1, 2, 3

Casual

Trebuie sa merg in Franta in iulie (la Toulouse) si m-ar interesa cam cat ar fi un bilet (dus-intors sau nu - stau 3 luni acolo) la autocar si cam ce firma imi recomandati.

De plecat plec din Timisoara, dar m-ar interesa parareri si din Bucuresti sau alte orase, daca sunt tentante.

Mersi.
popemi
Eurolines...a mers frate-miu cu ei pana la frankfurt si mi-a zis ca sunt ok, nu stai mult in vama si ai si conditzii in autocar AC & stuff

BiZaRo
www.eurolines.com ......firma de fapt este un brand ce este pus pe autocarele diferitelor compani din diferite tari....insa au cele mai intinse retele din europa si din cate stiu cele mai competitive preturi.
rz
Am fost de cateva ori cu www.atlassib.ro/atlassib/web/main.csp dar nu chiar pana in Franta, si pot spune ca m-am simtit ok.
Au confort, te lasa la wc-ul din autocar (la altii sunt restrictii), si nu ajung cu intarzieri foarte mari la destinatie.
mammut
Poti incerca si cu Double T.
Conditiile sunt aproape OK, nu au wc in autocar, dar opresc des.
In schimb se misca super rapid, si trec rapid prin punctele de frontiera.
Casual
As fi intersat daca stiti si niste preturi.

Din cat am auzit eu, Eurolines e destul de scump (fata de Atlassib).
ddy
Eu am fost acum 2 luni in Paris cu EuroTIME.
Pret: 5Milioane dus-intors.
Oprea destul de des (2-3 ore).
Aer conditionat - ioc.
Stat in vama: decent.
La plecarea din Paris am tremurat 2h pana a venit autocarul, intre 6 si 8 am.
Impresie: ieftin si prost. Cauta alta.

newrazvan
eurolines - amintiri neplacute!!!!! prin 1996 plecam in luna de miere spre paris, la iesirea din ro ne-au rasturnat cu autocarul in sant la prima curba dupa iesirea din tara. am stat vreo 8 ore intr-o unitate de pompieri din ungaria sa repare intr-un fel tabla indoita si usile care nu se mai incuiau,asa ca am pierdut si cazarea din cehia(in pretul biletului erau cuprinse o noapte la arad si una in cehia plus mesele aferente)instalatia video nu a functionat inca de la plecarea din bucuresti iar la toaleta nu ne lasau pt ca costa foarte mult golirea?!?!capac a pus ca dupa accidentul din ungaria un sofer nu a mai vrut sa conduca din motive emotionale si a condus decat un sofer care mergea numai cate ore il lasa diagrama de pe masina dupa care stateam in parcare pana puteam merge din nou
newrazvan
scuze, compania era eurotime nu eurolines.
Florin_Alex

Vezi la Atlassib. Am un prieten care a plecat cu ei chiar la Toulouse la studii in martie. Nu mai stiu cat era, dar a fost cea mai avantajoasa.
Casual
Da, m-am mai interesat si eu, se pare ca Atlassib e cea mai buna oferta.

Thx
701
eurotime si eurolines sunt aceiasi firma. Sunt ok.Am mers cu ei de cel putin 5 ori in Franta si in Germania.Nu am avut never o problema si daca ai tu probleme(nu aveam 500e odata sa trec granita) iti sar in ajutor.Ii recomand.
BlindGirl
Si eu am fost in Franta acu' vreo 6 ani tot cu Eurotime. Pe atunci biletele pentru elevi si studenti erau la aproape jumate de pret cu reducere. Eu am fost multumita de serviciile lor.
Tot la 3 ore se facea o pauza pt tigara/dezmortire; la granite nu am stationat aproape deloc (aveau o tanti pe rol de ghid care stia sa vorbeasca fain cu oamenii, fie ei si vamesi), nu s-au verificat bagaje.. nici nu am coborat din autocar la vama (acum probabil s-au intetit regulile...atunci doar se puneau stampila pe pasaport si move on...)
E drept ca am fost in decembrie si la -15 grade s-a defectat ceva la unul din autocare. Dar mai aveam 2 ore pana la cazarea din Cehia si acolo s-au cerut scuze, s-a dat bere garla din partea casei (pe langa meniul normal) iar pana dimineata s-a rezolvat problema. Amintiri placute... buna e berea ceheasca...
Banuiesc ca peste tot sunt mici/mari probleme cu autocarul... daca e sa fim mofturosi, mergem cu trenul sau avionul... depinde de buzunar si pretentii.
newrazvan
mai dragutilor imi pare rau ca tocmai am fost profet in tara lui blind girl cand v-am spus ca nu este de mers cu eurotime ,azi au mai rasturnat un autocar in ungaria soferul arestat pt vatamare din culpa sincer feriti-va de evenimente, va duceti afara pt distractie sau pt a mai castiga un ban e penibil sa se sfarseasca excursia voastra pe un pat de spital.....aviz amatorilor!!!!!!!!!!!!!
newrazvan
oarecum offtopic 701 esti angajat la ei? tu te ocupi cu relatia cu consulatul in cazul accidentelor?prietene crede-ma mi-am dat o parere care a fost confirmata spre deziluzia mea, iar in privinta banilor sa nu fiu ipocrit desi acum, chiar acum ....am reusit. ei bine pana la cat sti sa numeri?
bufny
Stie careva cam cat costa un bilet de microbus numai intors din Budapesta la Cluj (la amasis, etc) si cum se face ca eu de aici din tara sa iau bilet / fac rezervare pentru cineva care soseste in Budapesta.

multumesc,
mirceat
1. cca 600.000 ROL
2. cind faci rezervarea la firma de transport, spui ca respectivul vine de afara si cred ca rezolva ei restul

Dar de ce nu intrebi direct la firma de transport? Ei ti-ar raspunde cu date exacte.
Ca sa alegi o cursa, iti recomand link-ul http://www.arr.ro/internationa_%20calatori.htm.
CAlex
La fel de usor e sa il pui pe respectivul sa ajunga in autogara catre Romania, undeva langa gara Keleti. De acolo pleaca toate: Arad, Oradea, Timisoara, Cluj.
Dana_H
Autogara NU e langa Keleti. biggrin.gif Ai urmatoarele optiuni :

1) parcarea garii Keleti, cum te uiti catre gara pe partea dreapta - microbuze cu nr. romanesc.

2) parcarea garii Nyugati, in fata mall-ului WestEnd - dimineata pe la 8:00 erau microbuze cu nr. de Cj acolo, le poti lua direct.

3) autogara oficiala de la Nepliget -de acolo pleaca autocare mai mari si mai confortabile catre Ro. uita-te si tu la ei pe site:

Volanbusz
kingblana
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=101205

AMASIS : 430267 (am folosit aceasta firma si la dus si la intors , a fost OK)
OPTIMUS : 420809
HUBEN : 437855
NEMET SPEED : 437744

Suni la firma , faci rezervarea , si poate plati persoana care calatoreste direct in microbuz , la sofer , in forinti , sau lei cand ajunge in Romania . Sunt flexibili soferii , daca nu ai lei platesti cum intrii in tara la primul schimb valutar .
Milan
Am calatorit cu Vatysall si cu HUBEN, au fost OK.
scorpio81
Salut!

M-ar interesa detalii legate de o calatorie facuta cu autocarul firmei Atlassib pe ruta Iasi - Torino. Daca ma poate ajuta cu informatii cineva care a fost cu aceasta firma, v-as fi mai mult decat recunoscator. Orice informatie e binevenita: ruta exacta pe care se merge, lucruri pe care ar fi bine sa le stiu de inainte.

Va multumesc anticipat!!!
scorpio81
Nu ma poate ajuta chiar nimeni?
Trineo
asadar...eu am plecat in februarie din iasi, am prins ninsoare in ungaria si austria...pregateste sufleteste pt drumurile din romania, in special cele de dinaintea intrarii in Brasov, dinspre Oituz...DEZASTRUUU death.gif death.gif ...dar dupa ce iesi din Romania, mergi, sa zicem 40-50 km pe sosea, apoi intri pe autostrada pana in Torino. O sa-ti placa ce o sa vezi in Austria, mai ales dupa ce treci granita, este acel complex comercial (mie asa mi s-a parut)...
cristina_daniella
Ati calatorit cu autocar BMC? Am inteles ca are 35 locuri, an fabricatie 2005 ; dar excursia este pana in Italia si nu stim daca are confortul la fel de bun (sau aproape) cu cel al unuia clasificat 3 stele.

cristina
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.