SMR40200C

muniv

Caut un circuit integrat ptr. un tv Samsung si nu il gasesc.
E vorba de SMR 402000 c. Poate ma ajuta cineva .
VA MULTUMESC!! dry.gif
bogdan546
Poate vrei sa spui SMR40200C.Se gaseste sub forma de kit la telezimex sau alfaservice incepind de la 38-150 ron

lalihifi
Sal!
Nu te chinui sa cumperi acest kit (asa zis original).
S-ar putea sa-l nimeresti jalnic asa ca incearca ori o modificare cu tda 4605(tre sa faci placuta) ori vezi ca exista kit inlocuitor (e un model bun cu trafo incorporat)
Multa bafta
Nicolaus
Este un kitt care inlocuieste toata alimentarea (mai putin redresarea si filtrarea) si care se introduce fizic in gaurile pt pinii traf-ului chopper.
jadcomp
QUOTE(Nicolaus @ Jul 31 2007, 21:45) *
Este un kitt care inlocuieste toata alimentarea (mai putin redresarea si filtrarea) si care se introduce fizic in gaurile pt pinii traf-ului chopper.

Este cea mai mare PORCARIE mad.gif . Nu rezista mai mult de 3-4 luni. Si daca-l repari cu componente bune tot atat tine. Este o sursa cu 4 tranzistori vestita pentru "fiabilitatea" ei si in plus e execrabil realizata.
Merg bine kiturile cu TDA4605 de la www.acdc.ro sau cu UC3842 de la Megadinamic sau Telezimex si care inlocuiesc SMR40200C+HIS0169C. Se pastreaza chopperul original si bineinteles redresarea si filtrarea. Kitul intra perfect pe radiatorul original al SMR.
Ultimul montat l-am luat de la Telezimex dar placuta era marcata Megadinamic si era cu UC3842. Instructiunile de montaj erau gresite dar am rezolvat cautand cu Google. Pretul unui kit e cam de 25-30 de RON. Foarte multumit cum a iesit lucrarea.
muniv
Multumesc tuturor ptr. ajutor.Voi lua kit-ul dar nu stiu de unde sa i-au doc. de montare.
SALUTARE TUTUROR! wink.gif
jadcomp
QUOTE(muniv @ Aug 2 2007, 16:23) *
Multumesc tuturor ptr. ajutor.Voi lua kit-ul dar nu stiu de unde sa i-au doc. de montare.
SALUTARE TUTUROR! wink.gif

Uite aici!

techs
QUOTE(jadcomp @ Aug 3 2007, 00:35) *
Uite aici!

Ai cumva schema de la kitul asta ? Ai dreptate referitor la kitul ala pe tranzistori, nu este treaba serioasa.
muniv
QUOTE(jadcomp @ Aug 2 2007, 23:35) *
Uite aici!

Multumesc ptr. ajutor!
Toate cele bune!!! coolspeak.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.