HBO Romania online free exista ? Stie careva vrun site sau stening ? Ar fi prea frumos . Dar nu cred ca ar sti cineva
alexnarcosis
13th January 2008, 06:55
deci..hbo comedy ..asta vrem si noi..copchiii..
xndoe
15th January 2008, 18:30
QUOTE (ellada @ Nov 2 2007, 11:35)
da hbo comedy (romania) unde gasesc ?] ma scuza'ti ca am postat aici da'r mi sa parut inutil sa mai fac un topic doar pt o problema minora
Ei pentru asta am avea nevoie de de un frioan2
bobdan
15th January 2008, 19:19
ca bine zici.
alexnarcosis
16th January 2008, 22:53
QUOTE (xndoe @ Jan 15 2008, 18:30)
Ei pentru asta am avea nevoie de de un frioan2
...si un cinemax ro
multumim anticipat pat pat
scara78
30th January 2008, 04:21
in curand am sa bag la mine pe site,am ceva proleme cu "lookul",in sensul ca-mi deformeaza toata tema,dar pana atunci daca mai esti interesat...mai sunt foarte multe canale ca Acasa-tv,MtvRomnia,KanalD,Procinema,AxN si multe altele.In curand si HBO.
Functioneaza doar cu pluginu sopcast,inca nu s-a gasit nimeni sa faca stream direct...defapt cine ar avea curajul Multumim totusi celor care fac streamul pin sopcast
Functioneaza doar cu pluginu sopcast,inca nu s-a gasit nimeni sa faca stream direct...defapt cine ar avea curajul Multumim totusi celor care fac streamul pin sopcast
La ora 21:30, 20-02-2008 nu merge deloc site-ul de care zici. In schimb se vede f bine meciul Arsenal - Ac Milan de pe http://www.cool-tv.net
HBO si pe tv.skyinternet.ro , merge permanent si se vede perfect!! + multe alte programe romanesti si straine. In exclusivitate SPORT.RO care merge si el tot timpul!