Salut . Ma puteti ajuta si pe mine cu un program de micit sau marit pozele va rog ??.... Desigur sper sa nu aud raspunsuri cum ar fi "Paint" ... Sau macar spuneti-mi daca exista vreun asemenea program si chiar daca voi nu il aveti spunetimi numele lui pt ca ma descurc sa il gasesc pe net . Multumesc
Cosmi
28th July 2007, 21:53
Irfan View il folosesc eu. E bun ca poti sa vezi si pozele cu el.. poti sa faci mai multe lucruri. (merge si Paint )
Bobby_ro
28th July 2007, 21:55
Irfan, ACDSee etc, orice soft care lucreaza cu imagini face resize chiar si cele simple, free
paint .net, e unul dintre cele mai bunicele programe free (gimp nu merita luat in considerare datorita interfetei groaznice).
gasisem acum ceva vreme unul cu care puteam sa fac resize la tot directorul, nu-l mai gasesc dar daca te intereseaza pot sa-l caut.
Aditza99
28th July 2007, 23:07
Sincer nu ma asteptam la atat de multe raspunsuri . Multumesc mult . Acum sunt cam obosit dar maine voi lua la rand toate programele sa vad cu care ma inteleg mai bine . Apropo am PhotoShop dar sunt incepator si inca citesc tutoriale despre el deci momentan cum sunt neexperimentat cu acest program pot spune ca este exclus . Si zuppy daca nu te deranjeaza te rog sa cauti acel program pt a face resize dar voi posta si maine aici deoarece daca cumva ma descurc cu un program te voi anunta ca sa nu mai cauti programu' acela degeaba . Multumesc inca o data
Berti
28th July 2007, 23:10
QUOTE(Aditza99 @ Jul 29 2007, 00:07)
Si zuppy daca nu te deranjeaza te rog sa cauti acel program pt a face resize...
Programul de la link-ul oferit de mine, exact asta face, poate redimensiona tot continutul unui director... utilizati-l cu incredere, eu il folosesc de mai bine de 5 ani.
zuppy
28th July 2007, 23:20
perfect, am scapat de cautat nu ma uitasem la link-ul postat de tine.
twyster
29th July 2007, 21:21
CorelDRAW Graphics Suite X3 faci foarte multe cu el
orio
19th August 2007, 23:40
iti recomand Irfan View. Un simplu ctr+R iti redimensioneaza poza cum vrei tu...sau mai multe poze in acelasi timp.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.