help people!

marriusf81

salut lume! am o problema ,poate ma destupa si pe mine cineva.mi-am luat k800 si cand il conectez ma intreaba daca vreau sa fac file transfer. ii da ca da,iar el se restarteaza ca sa intre in modul respectiv dar ....imi restarteaza si calc. ce este ciudat e ca ,dupa ce reinstalez windows-ul imi merge bine,nu mai face probleme .ce este rau,este ca nu imi face probleme decat o perioada scurta de timp,si isi revine din nou(se restarteaza). am luat my phone explorer si nu trebuie sa mai dau tel. pe modul de transfer,intru in el direct. dar nici aici nu e bine pentru-ca mi se restarteaza cand scot cablul din tel. nu ca la inceput cand il bagam. am instalat driverele in toate modurile posibile,am folosit programele de pe cd-ul lui,am schimbat mufele usb(am doua in fata si 4 in spate),am reactualizat driverele...degeaba, eu tot am una din aceste doua probleme. raman dator daca ma ajuta cineva. pa all!
beo
De-ai vedea tu ce restarturi am avut eu la PC de la Nokia Suite! Dar... update de Suite, update de Windows si am scapat. Programe cu buguri, domle! Nu stiu solutia, ma pling si eu pe-aici. Unele treburi din astea le iau si producatorilor luni de simulari sa le dea de capat, totu-i sa stie de ele. Scrie mail la SE! O sa adauge si asta in lista foaaarte lunga de probleme pe care le are Suite-ul lor... Hai noroc! smile.gif

marriusf81
QUOTE(beo @ Jul 28 2007, 17:53) *
De-ai vedea tu ce restarturi am avut eu la PC de la Nokia Suite! Dar... update de Suite, update de Windows si am scapat. Programe cu buguri, domle! Nu stiu solutia, ma pling si eu pe-aici. Unele treburi din astea le iau si producatorilor luni de simulari sa le dea de capat, totu-i sa stie de ele. Scrie mail la SE! O sa adauge si asta in lista foaaarte lunga de probleme pe care le are Suite-ul lor... Hai noroc! smile.gif

mersi man!
ssreload
Foloseste un cititor de carduri si faci transferul direct prin card... Eu unul asa fac...si este rapid si eficient. Alta solutie care imi vine in minte...incearca programul Myphoneexplorer. Este un program excelent, daca reuseste sa iti mearga ok, te-ai scos, pt ca e mai tare decat programul de pe cd. Oricum...good luck!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.