vip_vyo
18th July 2007, 11:03
Vreau si eu un script in genul la blog ca vreau sa fac un site cu un fel de tutoriale:Cum sa faci ca sa-ti mearga windowsul mai bine?Cum sa te feresti de virusi?....Chestii din astea pentru incepatori ...Dar vreau sa apare toate intrebarile astea pe vertical...Un fel de blog
avramseby
18th July 2007, 11:12
de ce nu folosesti wordpress? sunt multe site-uri de tutoriale care il folosesc
vip_vyo
18th July 2007, 12:45
Am instalat wordpressul acum....dar posturile sunt lungi......si nu pot sa fac ca sa apara toate subiectele pe vertical...imi apare decat categoria...e greu sa-l transformi intr-un site de tutoriale ..cel putin eu nu stiu..
OnShop
18th July 2007, 12:58
exista un plugin cu care poti seta cate fraze sa arate si daca vrei sa citesti tot trebuie sa da-i click pe post daca vrei zi-mi aici si o sa ti-l dau !
vip_vyo
19th July 2007, 13:08
vreau acel plugin...dar mai am o intrebare cum transform versiunea engleza in aceea romaneasca a scriptului...?
vip_vyo
19th July 2007, 13:32
am rezolvat problema cu traducera in romana ...acum ma confrunt cu permalink-uri...am modificat pe text si imi arata asta "Dacă fișierul .htaccess ar fi editabil, am putea face automatic aceste modificări, dar nu e, așa că iată codul pentru mod_rewrite pe care trebuie să-l inserați dvs. în fișierul .htaccess. Click în câmpul de text și tastați CTRL + A pentru a selecta totul."..Bineinteles ca trebuie sa fac manual...dar nu gasesc fisierul acesta...
xnoise
19th July 2007, 13:47
il creezi tu in root-ul site-ului. fisierul trebuie sa aiba neaparat numele .htaccess
vip_vyo
19th July 2007, 13:53
cum il creez ca nu inteleg?
xnoise
19th July 2007, 16:29
din clientul tau de ftp->new file -> nume: .htaccess
vip_vyo
19th July 2007, 22:34
QUOTE(OnShop @ Jul 18 2007, 13:58)

exista un plugin cu care poti seta cate fraze sa arate si daca vrei sa citesti tot trebuie sa da-i click pe post daca vrei zi-mi aici si o sa ti-l dau !
Are cineva acest plugin?Nu am putut sa iau legatura cu OnShop...
OnShop
20th July 2007, 03:07
ma vb pe mess de la 3-4 la 6-7 maiine vineri is on chiar de dimineata .. !
vp-emanuel
20th July 2007, 23:44
QUOTE(OnShop @ Jul 18 2007, 13:58)

OnShop
Imi poti da si mie te rog pluginul despre care spuneai ?
orio
22nd July 2007, 14:12
nu este nici un plugin.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.