Am nevoie de un script

vip_vyo

Vreau si eu un script in genul la blog ca vreau sa fac un site cu un fel de tutoriale:Cum sa faci ca sa-ti mearga windowsul mai bine?Cum sa te feresti de virusi?....Chestii din astea pentru incepatori ...Dar vreau sa apare toate intrebarile astea pe vertical...Un fel de blog
avramseby
de ce nu folosesti wordpress? sunt multe site-uri de tutoriale care il folosesc

vip_vyo
Am instalat wordpressul acum....dar posturile sunt lungi......si nu pot sa fac ca sa apara toate subiectele pe vertical...imi apare decat categoria...e greu sa-l transformi intr-un site de tutoriale ..cel putin eu nu stiu..
OnShop
exista un plugin cu care poti seta cate fraze sa arate si daca vrei sa citesti tot trebuie sa da-i click pe post daca vrei zi-mi aici si o sa ti-l dau !
vip_vyo
vreau acel plugin...dar mai am o intrebare cum transform versiunea engleza in aceea romaneasca a scriptului...?
vip_vyo
am rezolvat problema cu traducera in romana ...acum ma confrunt cu permalink-uri...am modificat pe text si imi arata asta "Dacă fișierul .htaccess ar fi editabil, am putea face automatic aceste modificări, dar nu e, așa că iată codul pentru mod_rewrite pe care trebuie să-l inserați dvs. în fișierul .htaccess. Click în câmpul de text și tastați CTRL + A pentru a selecta totul."..Bineinteles ca trebuie sa fac manual...dar nu gasesc fisierul acesta...
xnoise
il creezi tu in root-ul site-ului. fisierul trebuie sa aiba neaparat numele .htaccess

vip_vyo
cum il creez ca nu inteleg?
xnoise
din clientul tau de ftp->new file -> nume: .htaccess
vip_vyo

QUOTE(OnShop @ Jul 18 2007, 13:58) *
exista un plugin cu care poti seta cate fraze sa arate si daca vrei sa citesti tot trebuie sa da-i click pe post daca vrei zi-mi aici si o sa ti-l dau !

Are cineva acest plugin?Nu am putut sa iau legatura cu OnShop...
OnShop
ma vb pe mess de la 3-4 la 6-7 maiine vineri is on chiar de dimineata .. !
vp-emanuel
QUOTE(OnShop @ Jul 18 2007, 13:58) *

OnShop

Imi poti da si mie te rog pluginul despre care spuneai ?

orio
nu este nici un plugin. laugh.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.