BGU
29th November 2007, 13:24
arata excelent cada!
si eu sunt interesata de ceva pret si nr de telefon, firma, etc...
crezi ca poti sa dai niste informatii ca sa nu mai bijbiim dupa altii?
multumesc
monique_all
29th November 2007, 13:35
QUOTE (BGU @ Nov 29 2007, 13:24)

arata excelent cada!
si eu sunt interesata de ceva pret si nr de telefon, firma, etc...
crezi ca poti sa dai niste informatii ca sa nu mai bijbiim dupa altii?
multumesc
Si eu as vrea acelasi lucru...un nr de telefon de la cineva
daniela_33
5th November 2008, 12:27
astia fac in toata tara firma se cheama bla bla ... este singura firma care nu face cu vopsea o incalzesc cu ceva este mai complicat un tratament termic .....
pepelea
14th November 2009, 15:01
De curand m-am mutat cu chirie intr-un apartament care are o cada veche de fonta. Fostul chirias a incercat o revopsire a ei cu un produs din acela din 2 parti care se amesteca si a iesit o porcarie: vopseaua este cursa, sunt fire din pensula ramase pe acolo, stratul nu este uniform etc... Intr-un cuvant mi-e scarba de cada.
Am tot rasfoit internetul in aflarea de informatii despre o firma la care sa apelez si sa faca o reconditionare / revopsire care sa tina macar 2-3 ani. Nu conteaza daca se ingalbeneste cada, important e sa ramana stratul de email / vopsea , sa nu se exfolieze.
Pentru cine spune ca e imposibil, am vazut cum arata cazi reconditionate in hotelurile tip comunist "Sport" din Cluj-Napoca (2 stele) si "Kyjev" din Bratislava (3 stele). Ma gandesc ca totusi ei nu fac revopsirea o data la 2 luni si ca dureaza ceva timp. La hotelul din Bratislava, vopseaua era intr-adevar ingalbenita, dar nu vad in asta un dezavantaj.
Ma poate ajuta cineva cu un nume de firma serioasa care sa faca aceasta operatie si sa tina minim 2-3 ani? Evident cineva cu vechime pe forum si postari si in alte subiecte decat reconditionat cazi, si care pe deasupra sa stapaneasca si limba romana.
(aviz agramatilor de la o firma din domeniu care isi faceau / fac conturi pe toate forumurile sa faca reclama)