Putin ajutor(comenzi piese electronice)

adrian jidveian

Cum pot comanda cel mai usor pe net piese electronice(de exemplu un termistor de 10 k,un trimer de 10 k etc.).Am cont la Adelaida dar nu vad cum as putea comanda ce am zis mai sus,pentru ca nu gasesc in catalogul lor doar anumite componente.Oare chiar asa de nedescurcaret sunt??biggrin.gif
Va multumesc.
bit 61
Telezimex (persoane juridice), Doctor Video (persoane fizice), Vitacom ,...

mister_rf
@adrian jidveian
Pentru un termistor de 10-22K da-mi un PM si iti trimit eu unul...
adrian jidveian
Pai "treaba" e ca in fiecare luna sa zic asa imi trebuie cateva piese(un tranzistor,un stabilizator de tensiune...pot sa le numesc nimicuri) ca sa mai fac si eu cate un montaj simplu,insa la noi in oras nu este un magazin specializat in astfel de produse si din cauza programului incarcat de la servici nu am timp sa umblu in alte orase dupa cateva piese si ma gandeam ca as putea foarte usor sa le comand pe net insa la Adelaida e mai complicata treaba cand vine vorba de "minuni"deastea de care am eu nevoie.O sa incerc si in alte locuri...multumesc inca odata:D
betamax3
QUOTE(adrian jidveian @ Jul 17 2007, 21:26) [snapback]3112887[/snapback]
Pai "treaba" e ca in fiecare luna sa zic asa imi trebuie cateva piese(un tranzistor,un stabilizator de tensiune...pot sa le numesc nimicuri) ca sa mai fac si eu cate un montaj simplu,insa la noi in oras nu este un magazin specializat in astfel de produse si din cauza programului incarcat de la servici nu am timp sa umblu in alte orase dupa cateva piese si ma gandeam ca as putea foarte usor sa le comand pe net insa la Adelaida e mai complicata treaba cand vine vorba de "minuni"deastea de care am eu nevoie.O sa incerc si in alte locuri...multumesc inca odata:D

www.capodimonte.ro
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.