Litoral RO: Statiunea preferata
Pagini: 1, 2, 3

Africanul

Va salut!

Avand in vedere ca se apropie vacanta/concediul de vara, si o parte din voi vor merge la mare (litoralul romanesc), care este statiunea voastra preferata? Si ce tip de cazare preferati (hotel/gazda/cort/nisip/etc)?
Mie imi place la 2 Mai. Gazda.
Tarzy
vama veche - cort,

in ultimii ani a devenit cam aglomerat, asa ca vara asta imi propun sa ajung la Portita, cu toate ca asta implica un sejur ceva mai prelungit. (minim 5 zile)

mr.fred
In casa parinteasca la Eforie Sud.biggrin.gif
Africanul
@mr.fred: te-ai scos!!! Norocosule!
2Fst4U
Costinesti
addicted
hihi smile.gif am rude in eforie nord.. mai multe seturi.
asa ca ma duc la mamaia, opposite direction smile.gif
brandonel
mamaia pt caterinca (hotel), vama pt relaxare (cort).
exclus costinesti pt ca e mult prea aglomerat.
in celelalte e prea pustiu, si n-ai ce face.

pirannia
kusadasi, la cati romani sunt pe acolo, te simtzi ca acasa in oras, dar serviciile fac diferentza. in ro costinesti, dar deja ma simt bunic cand merg pe acolo ...
RoyalLily
Neptun pentru ca e o statziune frumoasa. Costinestiul e frumos si el insa e foarte aglomerat, e o statziune fara prea mari pretentzii.
Personal prefer cazarea la hotel sau la vila, e mai scump dar ai confortul necesar.
Lup

Mamaia
Frankie
Yo, Mamaia.
Piorel
Techirghiol. biggrin.gif
A|ex
mamaia
Tzepi
mamaia
RoTTen
sfantu gheorghe... e o plaja superba acolo si e all yours... 50 km long 60-70 meters wide smile.gif Cazare in sat, fac aia o ciorba de nisetru de innebunesti, e extraordinara desi eu nu ma omor dupa ciorbe de peste.
Ducu_P
Mamaia se prezinta cel mai bine dintre toata statiunile de pe litoral.De la hotel pana la cort,conditiile sunt ok !
andreic
Mamaia a fost din totdeauna cea mai buna si ca servicii, plaja e cea mai tare etc...
newrazvan
la ce preturi sunt in ro o sa strigam cu totii :antalia pamant romanesc!!!!
popemi
am votat ..mamaia...desi n-am mai fost acolo din copilarie..am sa merg la sfarsitul lunii sa ma conving....

concediu placut tuturor !
eRwin
Pentru mine Costinesti.
AirBoy
nu prea sunt pro Litoral Romanesc dar: Vama-Veche
vrajitoarea666
Vama-Veche
Syncron
Mie imi place Saturn pentru ca e destul de linistit pe acolo.
maltese
Cu parintii mergeam tot timpul la Eforie Nord, dar anul trecut am mers cu niste prieteni si 2 caini (al meu si al lor) si a trebuit sa stam in camping.
Neptunul a fost super, chiar m-am mirat ca preturile nu era asa cum se spunea, iar campingul a fost cat se poate de curat si civilizat. Nota 10.
StGermain
Mamammaia pana acum....anul asta poate ma arunc sa testez ceva din Grecia sau Turcia... om vedea.

Daca nu, tot Mamaia cu al sau Aqua Magic. (oricum daca plec inafara aleg o statiune care sa aiba Aqua Magic).
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.