Litoral RO: Statiunea preferata
Pagini: 1, 2, 3

Cutzu

QUOTE(Jacques @ Jun 9 2007, 15:42) [snapback]2944978[/snapback]
In Mamaia e, intre-adevar, cel mai frumos first.gif dar si cel mai scump mad.gif

Unde moartea e ma cel mai scump? Ia cazeaza`te la Neptun, dupa aia vii si mai vorbim.
Daca nu`i moca si sa plateste... laugh.gif e scump.
spare-me
mamaia...cel mai bun rau dintre rele...
dar constanta e statiune !? w00t.gif ?

Krystyna
MAMAIA, clar si detasat ! nu te poti plictisi acolo.... are de toate pentru toti! biggrin.gif
big.brother
QUOTE(spare-me @ Jun 12 2007, 21:52) [snapback]2958919[/snapback]
mamaia...cel mai bun rau dintre rele...
dar constanta e statiune !? w00t.gif ?

Da. Este și județ, și stațiune sleep.gif Cred ..
Depinde de ce a mai stricat Băse'
M0n0
Raman la Costinesti.
alin_ro
Costinesti si Vama. tind spre costunesti, cu toate ca in ultima vreme au aparut o groaza de manelisti. Totusi sunt si cluburi unde te poti distra pe cinste biggrin.gif
kimi
Costinesti a devenit o statiune de manelisti si cocalari, in Mamaia nu ma simt ca intr-o statiune, in Vama merg doar la concerte, Jupiter, Saturn, Venus si Eforiile sunt sterse, raman la Neptun-Olimp.

Nenea Zap
Costinesti cool.gif prietenii stiu de ce biggrin.gif
X-Flame
Mamaia smoke.gif
carman

Euforie-Sud! naughty.gif
pretty_woman
Mamaia...in fine...a fost super ultima data acolo..smile.gif
geo_dingy
Mamaia... nush...parca sunt atrasa...de fiecare data ma duc tot acolo...nu ma indur sa incerc alte statiuni ca stiu ca n-au cum sa fie mai marfa...aa , am mai fost o data si la Vama Veche...si mi-a placut si acolo smile.gif
Corcodel
trebuie sa ajung cu masina la Comorova pe undeva pe la Neptun. Stie cineva cam pe unde este localizat?. Ma intereseaza un punct de reper, un hotel apropiat, un drum de acces sau orice alta referinta sa ma orienteze.
black_dizzy
urasc mamaia, prea multe fitze, prea multi oameni care sunt total opusul meu, prea multe cluburi cu muzica de duzina...
costinestiul e statiunea mea cea mai draga. din pacate au inceput sa vina tot felul de personaje colorate pe-acolo (a nu se intelege cu sensul de culoare a pielii tongue.gif). partea cu white horse si teatrul de vara este inca superba, insa, si pt asta merita sa te duci acolo. oricum, restul statiunilor ma plictisesc de moarte, inca n-am incercat vama, dar dupa ce povesti am auzit anul asta de 1 mai...mi-a mai scazut entuziasmul. plus ca e cam nasol sa mergi cu cortul la mare, e prea cald, nu prea ai unde sa te speli, cu cortul e super tare la munte.
SeNsaTioNs
costinesti & vama
tyrael
Saturn.Mi-a placut Liberty Parade wink.gif
nicu13
Eforie sud. Statiune de familisti si pensionari. M-am saturat de vacarmul orasului. Liniste cat cuprinde. Acolo este de mine.
drifter
Costinesti. cate am facut acolo... nici nu va imaginati... si cate o sa mai fac... biggrin.gif oioioi abia astept; in fiecare an ma gandesc la cum o sa fie anul viitor la Costinesti... inca de cand ma intorc in Iasi de acolo. pt. mine Costinesti e capitala distractiei si nebuniei.
ma bate gandul sa ma duc o data sa vad cum e si in Vama, numai intr-o seara ce am fost acolo odata acum cativa ani si am si ... o necunoscuta pe acolo... hmmm 1 dintr-o seara nu-i rau... iar daca e asa fiecare seara pe acolo... s-ar putea sa am o noua statiune preferata. biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.