Litoral RO: Statiunea preferata
Pagini: 1, 2, 3

mufa

Mamaia că-s prea boşorog pentru Vamă şi 2 Mai smile.gif
el_ovy
mamaia wink.gif

Woofy31
olimp e absolut superb.. bine organizat, luxurios in cantitate romaneasca tongue.gif, ... mamaia e iar super, pt. fun.. dar pt romantic stuff, famous people and silent walks, olimp rocks.. biggrin.gif

ti-ar placea un joc de project management ? click aici: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=140475 si voteaza parerea ta dupa ce citesti cum e jocul wink.gif
Bebeluska
Neptun smile.gif peacefingers.gif
Woofy31
QUOTE(Bebeluska @ Jun 28 2006, 16:34) *
Neptun smile.gif peacefingers.gif

are you sure ? kiddin.. si neptun e frumusel, dar.. s-a cam stricat de la o perioada
Ciubex
Imi place mult la Saturn si la Mamaia, am votat insa Saturn.
La Saturn am mers prima oara la mare, in '90 era asta, am stat la Hotel Aida, iar dimineata am vazut rasaritul din balcon, primul meu rasarit la mare, a fost ceva extraordinar, nu rasaritul in sine, asta mi s-a parut dezamagitor, ca Soarele nu a tasnit din mare ci undeva deasupra ei... ci pentru ca vedem intinderea aia de apa pentru prima oara... cu ochii lipiti de somn, dintr-un sezlong de fier, vai de capul lui, dar ce mai... era superb, .... a fost...
Cu timpul am fost si in alte statiuni: Jupiter, Neptun, Mamaia.
Totusi, pe mine plaja ma cam plictiseste, imi place mai mult sa ma plimb, si de aceea prefer Starun sau Mamaia, am aproape un oras, doua... pe care sa le vizitez, cat timp sunt pe la mare.
gika_killeru'
mamaia ohmy.gifK:
eforie sud thumbdown.gif

Woofy31
QUOTE(gika_killeru' @ Jun 28 2006, 23:35) *
mamaia ohmy.gifK:
eforie sud thumbdown.gif

lol.. tare tongue.gif
#andrei
Costinesti thumbup.gif
Woofy31

QUOTE(#andrei @ Jun 29 2006, 12:02) *
Costinesti thumbup.gif

esti ink tinerel ? smile.gif)
bivi
am votat mamaia... desi mi am propus sa ma duc in alta tara la mare uite ca o sa merg la comorova in practica cu facultatea... are cineva idee cum este acolo ... eu sincer nu am auzit de acest complex...
MadMike.Mitza
Mamaia!
Cazare: hotel biggrin.gif
Blu3
Mamaia sau Neptun.
Eli Mocanu
Totul depinde de ceea ce vreau sa fac.
Ptr plimbari = Cap Aurora- Venus - Saturn ...pe plaja
Ptr cluburi = Mamaia
Ptr plaja cu muzica buna+ sezlong+ frape cu geata si 2 paie:P servite de spatari+masaj (optional) cool.gif = Neptun sau Mamaia
Ptr Betie crunta + 1365,2 prietenii noi/ora = Vama Veche
Ptr liniste si relaxare pe o plaja "virgina" = Tuzla sau Corbu

naughty.gif vineri ma duc la plaja
Eli Mocanu
QUOTE(bivi @ May 28 2007, 18:05) [snapback]2896110[/snapback]
am votat mamaia... desi mi am propus sa ma duc in alta tara la mare uite ca o sa merg la comorova in practica cu facultatea... are cineva idee cum este acolo ... eu sincer nu am auzit de acest complex...

Se merita sa mergi .
E la ap 3 km de Neptun , in mijlocul padurii. Sunt multe casute de 2 persoane sau vilute cu 3 camere.
Au si piscina rolleyes.gif
agu
Imi plac lucrurile simple . Iubesc Vama Veche !
duculeana
Anul asta o sa mearga inchiriatul in Eforie chiar si cu 100 RON/noapte. Anul trecut pretul s-a invartit undeva la 70-80 RON. In zilele "fierbinti", adica atunci cand toata statiunea e ocupata si nu gasesc loc, oamenii dau fara discutie si 150 RON.
Dar hai sa calculam simplu, la 100 RON/zi x 2 luni (15 iulie-15 septembrie)= 6000 RON. Daca mai adaugam si hamalitul, la care "dreptul" este de 10% din pretul pe care-l plateste chiriasul/zi, iese socoteala, si inca bine... cheers.gif Poftiti la Eforie-Sud!
Rockeru
Mamaia si vama veche
Jacques
In Mamaia e, intre-adevar, cel mai frumos first.gif dar si cel mai scump mad.gif
Andreea
QUOTE(RoTTen @ Jul 1 2004, 00:21) [snapback]293631[/snapback]
sfantu gheorghe... e o plaja superba acolo si e all yours... 50 km long 60-70 meters wide smile.gif Cazare in sat, fac aia o ciorba de nisetru de innebunesti, e extraordinara desi eu nu ma omor dupa ciorbe de peste.

Da, sa stii ca si eu prefer delta. Nu am ajuns la Sf Gheorghe , dar am fost la Sulina si mi s-a parut superb. Am mers la pescuit si intr-o excursie cu barca celor la care stateam in gazda, pe un canal. Plaja era frumoasa, curata. Acum nu stiu ce mai e pe acolo, astea sunt amintiri de acum vreo 2-3 ani. cool.gif
big.brother
Mangalia, Mamaia, Olimp. Anul acesta, Turcia, Spania, și Grecia sleep.gif
Laberta
QUOTE(big.brother @ Jun 12 2007, 20:13) [snapback]2958412[/snapback]
Anul acesta, Turcia, Spania, și Grecia sleep.gif

Statiunile astea pe unde sunt? Detaliaza, te rugam.
big.brother
QUOTE(Laberta @ Jun 12 2007, 20:15) [snapback]2958418[/snapback]
Statiunile astea pe unde sunt? Detaliaza, te rugam.

Labe, nu sunt stațiuni. De ce ai chiulit de la ora de Geografie? Am spus unde merg ... nu am precizat dacă e stațiune .. oricine, mai bun, mai prost, și-ar da seama. Tu ești între rolleyes.gif
Thorp
big.brother, si eu ma inselasem asupra ta. Citind vreo doua posturi ale tale pe Fun, credeam ca ai simtul umorului.

vama veche
Laberta
QUOTE(big.brother @ Jun 12 2007, 20:21) [snapback]2958450[/snapback]
Labe, nu sunt stațiuni. De ce ai chiulit de la ora de Geografie? Am spus unde merg ... nu am precizat dacă e stațiune .. oricine, mai bun, mai prost, și-ar da seama. Tu ești între rolleyes.gif

.
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.