Reanault Megane Euro 3-4 ?

cipriottu

Vreau si io sa imi iau un Renault Megane 2, 1.6 16 valve, second. Hotarat fapt, problema e ca nu stiu in ce norme de poluare se incadreaza, adica nu stiu din ce an se incadreaza in norma euro 4, diferenta de taxa de prima inmatriculare fiind de o mie si ceva de euro fata de euro 3. Daca stie careva cum as afla treaba asta sa imi zica, fiindca romanii fac secret de stat din normele de poluare a autoturismelor din export.
eb2e2
nu e nici un secret ...depinde de motor...si de multe ori scrie in cartea tehnica a masinii carei norme corespunde smile.gif

cipriottu
Te cred, insa masinile sunt pe net, iar eu nu am acces la cartea lor de identitate mellow.gif
dr4qul4
QUOTE(cipriottu @ Jul 16 2007, 06:48) [snapback]3104948[/snapback]
Te cred, insa masinile sunt pe net, iar eu nu am acces la cartea lor de identitate mellow.gif

tocmai de asta iti faci o lista cu vreo 5-10 masini (depinde cat timp ai si cat de mult tii la viitoarea ta masina) si iti iei si lista de la RAR si cand ajungi acolo pe langa negociere si starea masinii tragi o privire si la motor sa nu ai probleme in tara si sa iti dai seama ca puteai sa-ti iei o masina mai noua cu aceeasi bani
hurmuzel
QUOTE(cipriottu @ Jul 15 2007, 18:05) *
Vreau si io sa imi iau un Renault Megane 2, 1.6 16 valve, second. Hotarat fapt, problema e ca nu stiu in ce norme de poluare se incadreaza, adica nu stiu din ce an se incadreaza in norma euro 4, diferenta de taxa de prima inmatriculare fiind de o mie si ceva de euro fata de euro 3. Daca stie careva cum as afla treaba asta sa imi zica, fiindca romanii fac secret de stat din normele de poluare a autoturismelor din export.

itzi spun sigur...cumpara una din 2006 sigur are euro 4 si nu recomand 1.6 I ci 1.5 dci - e fenomenal motorul....cuplu misto si consum ffff mic
Vlad_int1
Vedeti ca mai este un post pe aici despre normele de poluare, da-ti search. Oricum,dc norma de poluare este euro 4 in occident si masina are prima inmatricluare dupa 01.01.2005 si la noi este tot euro 4. Dc la ei e euro 4 si are prima inmatriculare pana in 2005 atunci la noi automat e considerata euro 3.
absolutul
QUOTE (Vlad_int1 @ Aug 13 2007, 14:28) *
Dc la ei e euro 4 si are prima inmatriculare pana in 2005 atunci la noi automat e considerata euro 3.

Nu exista asa ceva! Eventual gasesti la ei masini Euro 3 UND D4 in brief si sunt euro 4 la noi(ex. Opel Astra,Corsa,Vectra,Zafira cu coduri de motor care incep cu Z fabricate dupa 08.2000, VW GOLF, SEAT LEON, SKODA OCTAVIA, SKODA FABIA, si ma rog multe altele care sunt EURO3 UND D4 dar au cod de motor de euro 4), dar de obicei ce scrie la ei in brief se aplica si la noi, adica normele EURO, pentru ca normele D sunt cu totul altceva.

Reclama
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.