V.Valy
Jul 14 2007, 21:23
Caut asociat in privinta cumpararii unui teren.
Nu are rost sa dau aici mai multe detalii, cine e interesat si dispune de cateva zeci de mii rog sa-mi dea un pm. MS
alien1835
Jul 15 2007, 09:30
QUOTE(V.Valy @ Jul 14 2007, 22:23) [snapback]3100816[/snapback]
Caut asociat in privinta cumpararii unui teren.
Nu are rost sa dau aici mai multe detalii, cine e interesat si dispune de cateva zeci de mii rog sa-mi dea un pm. MS
Interesanta abordarea ta...insa asa nu ai sanse...
mangusta86
Jul 15 2007, 10:19
Dupa modul in care cauti investitor nu ai nici o sansa , dar chiar nici una.
Sunt sigur ca nici tu nu prea sti ce vrei.Vorbesti de cateva zeci de mii de euro de parca ar fi cateva zeci de dolari si oricine isi permite sa investeaza.Nu dai detalii despre ce vrei sa faci , la cat se ridica investitia , cat ai tu si cam cati bani ti-ar mai trebui.Nu spui nimic de profitul pe care ar putea sa il aiba eventualul investitor.
@V.Valy
Daca maine ai vedea topicul meu care spune :
Caut investitor pentru a deschide o firma si sa aiba cateva zeci de mii de euro ai investi?
Sunt sigur ca nu deoarece nu sti unde se duc banii tai si daca poti sa obti un profit de pe urma investitiei.
Parerea mea e ca daca vrei sa gaseti un investitor sa postezi ceva serios in care sa dai delatii.Plus ca nu stiu daca gaseti aici pe forum , ca sunt sigur ca daca sunt oameni care "dispun de cateva zeci de mii"
V.Valy
Jul 15 2007, 12:08
QUOTE(mangusta86 @ Jul 15 2007, 11:19) [snapback]3101982[/snapback]
Dupa modul in care cauti investitor nu ai nici o sansa , dar chiar nici una.
Sunt sigur ca nici tu nu prea sti ce vrei.Vorbesti de cateva zeci de mii de euro de parca ar fi cateva zeci de dolari si oricine isi permite sa investeaza.Nu dai detalii despre ce vrei sa faci , la cat se ridica investitia , cat ai tu si cam cati bani ti-ar mai trebui.Nu spui nimic de profitul pe care ar putea sa il aiba eventualul investitor.
@V.Valy
Daca maine ai vedea topicul meu care spune :
Caut investitor pentru a deschide o firma si sa aiba cateva zeci de mii de euro ai investi?
Sunt sigur ca nu deoarece nu sti unde se duc banii tai si daca poti sa obti un profit de pe urma investitiei.
Parerea mea e ca daca vrei sa gaseti un investitor sa postezi ceva serios in care sa dai delatii.Plus ca nu stiu daca gaseti aici pe forum , ca sunt sigur ca daca sunt oameni care "dispun de cateva zeci de mii"
Eu stiu f. bine ce vreau, dar nu stau sa dau detalii pe toate forumurile. Cine s-a lovit de problema care m-am lovit si eu (cu terenurile din buc) stie depsre ce vorbesc. Si pe acei omani ii caut, nu toti copii care imi citesc postul sa isi dea cu parerea. Si nu caut "investitor" vezi in postul meu acest cuvand???? am spus asociat pt. cumpararea unui teren (asta inseamna 50-50). Cine a cautat un teren in Buc pt. o afacere stie de ce problema s-a lovit, asa ca eu nu are rost sa dau aici mai multe detalii, cine vrea o afacere si nu ii mai ajung banii de teren (din diverse cauze) poate sa se asocieze cu mine pt. teren (atat). Si fara off topic pls pt. ca nu am chef de discutii aiurea si nu o sa le mai iau in seama. Restul detaliilor pe. PM pt cei interesati. MS
onlyone
Jul 15 2007, 12:42
Colegii au dreptate. Nici macar nu ai zis in ce localitate vrei sa cumperi teren in primul tau post. Ala care citeste poate trage concluzia ca esti nepregatit total pentru ceea ce vrei sa faci. Fara suparare.
V.Valy
Jul 15 2007, 14:14
QUOTE(onlyone @ Jul 15 2007, 13:42) [snapback]3102409[/snapback]
nu ai zis in ce localitate vrei sa cumperi teren in primul tau post.
Cine are dreptate are, iar tie de ex. nu am cum sa nu iti dau dreptate pt. ca am observat si eu pe urma ca nu am pus locatia dar deja nu mai mergea edit'ul, dar acum s-a adaugat si locatia iar mai departe astept posturi sau pm'uri numai de la cei interesati. Cred ca am fost inteles. Si normal ca am spus cateva zeci de mii de euro ca doar vb. de terenuri si afaceri nu? sau ce i s-a parut asa suspect celui de mai sus? sa nu mai spun si ca el adauga cuvinte in plus "investitor" ceea ce e inseamna cu totul altceva decat asociat.
Nu astept raspunsuri sau alte pareri.......... Vreau sa se incheie cu off topicul si sa posteze doar cei interesati.
MS pt. intelegere.
Daca vrei sa discuti cu cineva, spune ce suprafata, si locatia aproximativa. Mai spune si daca ai deja in vedere un teren anume, sau vei cauta dupa.
mangusta86
Jul 15 2007, 15:43
@V.Valy
Ok , e ca tine .Nu are rost sa ne mai contrazicem.Spor la cautatul asociatului.
Cand il gasesti aici pe forum sa spui si tu aici pe forum ca ai gasit ca sa dovedesti ca m-am inselat cu comentariile din postul 3.Bafta in continuare.
V.Valy
Jul 15 2007, 16:13
QUOTE(mangusta86 @ Jul 15 2007, 16:43) [snapback]3102922[/snapback]
Nu are rost sa ne mai contrazicem
MS, asa am zis si eu. Oricum stai linistita ca nu pun eu baza in acest gen de forumuri. Aici e mai mult de curiozitate, ca sunt constient si eu si cred ca si majoritatea ca ideile de afaceri sau afacerile in sine nu prea se ridica prin intermediul unui forum (f. rar poate). Si oricum o idee de afacere mai stralucita nu se posteaza pe forum. Dar eu nu am spus de afacere, doar pt. un teren si asta daca e, bine, daca nu, nu. Cand am sa vreau sa caut asociat pt. deschiderea unei afaceri voi deschide un alt post(tot asa... fara si oricum nu trebuie sa dovedesc nimanui nimic, mai ales tie. Credeam ca am fost clar mai sus, nu inteleg de ce ai mai postat.
"Bold" cred ca am spus ce era mai important. Am primit pm'uri nu numai de pe acest forum si voi discuta zilele astea. Deci acei oameni au inteles despre ce e vorba si vor sa isi deschida o afacere, dar e problema si la ei cu terenul si o sa discutam cu mare placere pe PM, tel, mess etc. Daca esti posibil interesat putem vorbi cu cea mai mare placere pe pm.
Deci drept concluzie asta va fi ultimul meu post pe tema asta, nu stau sa ma impartasesc pe forumuri despre ce vreau sa fac, ce profit estimez(cu toate ca nu am pomenit "asociat afacere") dar si asa tot asa procedam. Cine vrea idei de la A la Z sunt firme de consultanta, eu am spus ce era mai important si cine chiar e interesat imi va da pm. Daca tot se continua cu acest off topic voi incepe cu "report". Daca imi zicea vreun moderator ca nu am postat unde trebuie sau cine stie ce, intelegem (bun, sa il stearga, modifice etc) dar voi??? care e problema? (aici o includ deocamdata doar pe "mangusta86" ca ma ia "peste picior", restul ati vorbit civilizat)
"alien1835" cand ai spus ca "insa asa nu ai sanse" banuiesc ca te-ai referit la partea cu banii pe care am spus-o. Pai sunt realist si vreau sa fie si cei care ma contacteaza, nu sa ii spun ca trebuie sa punem cateva zeci si sa ii cada fata, cu toate ca numai cand spun "cumparare teren" tre sa te astepti....... dar am intalnit cazuri si cazuri.
MS PT. INTELEGERE.
TLGsoft
Jul 15 2007, 17:09
Lasa ca te-am raportat eu.
Locul topicului este la Bursa. Aici se discuta pe marginea unor subiecte, nu este Mica Publicitate.
MS PENTRU INTELEGERE.
kos_funny
Jul 15 2007, 17:53
Din posturile reiese ca esti o persoana dificila si nu stiu cine ar fi dispus sa se asocieze cu tine, chiar daca ar fi interesat de imobiliare.
Apropo, am si eu o masina de vanzare! Cine are cateva mii de euro sa ma contacteze!
Cate PM uri crezi ca voi primi?
schumy1502
Jul 16 2007, 00:13
QUOTE(kos_funny @ Jul 15 2007, 18:53) [snapback]3103304[/snapback]
Din posturile reiese ca esti o persoana dificila si nu stiu cine ar fi dispus sa se asocieze cu tine, chiar daca ar fi interesat de imobiliare.
Apropo, am si eu o masina de vanzare! Cine are cateva mii de euro sa ma contacteze!
Cate PM uri crezi ca voi primi?
si eu am o masina.chiar e o persoana foarte dificila sau ii era frica ca ii furam noi terenul si ideea de nu a expus problma corect ?
beaucafea
Jul 16 2007, 00:22
QUOTE(V.Valy @ Jul 15 2007, 13:08) [snapback]3102312[/snapback]
Eu stiu f. bine ce vreau, dar nu stau sa dau detalii pe toate forumurile.
QUOTE(schumy1502 @ Jul 16 2007, 01:13) [snapback]3104700[/snapback]
ii era frica ca ii furam noi terenul si ideea de nu a expus problma corect ?
Cu siguranta.
Big Brother
Jul 18 2007, 14:11
Contacteaza-ma!
V.Valy
Jul 18 2007, 14:33
QUOTE(Big Brother @ Jul 18 2007, 15:11)

Contacteaza-ma!
Ai PM.
schumy1502
Jul 18 2007, 16:21
ce a iesit pana la urma?s-a asociat cineva cu tine?
floraur
Jul 18 2007, 17:22
Eu cred ca nu procedati corect. Chiar nu inteleg de ce sa mearga omul la "bursa". Mi se pare de bun simt sa nu se comenteze subiectul pe forum. E o chestie simpla, poate chiar este nevoie de un partener si cei care sunt interesati, pot folosi PM. Ce ar putea castiga omul nostru daca ar discuta aici zona si pretul? Poate niste pareri despre pretul prea mare, daca nu e mare de ce e oare asa de mic - trebuie sa fie ceva la mijloc, nu cumva terenul este inundabil sau autostrada nu va trece exact pe acolo ci la doi km de ea...
Prea putine subiecte business se pot dezvolta pe SP, asta pentru ca nu exista suficienta maturitate pentru acest tip de discutii. Nu spun ca nu se gasesc puncte de vedere avizate, insa sunt foarte putine si greu se construieste un toppic de calitate (strict aria Business).
Ce rost au atatea declaratii atata vreme cat nu este nevoie de ele?! Incercati sa va mai abtineti, caci altfel migreaza oamenii buni pe forumurile in care se discuta subiecte de nisa. Asta e rau pentru noi, cei care mai vor sa mai prinda ceva informatie de mana intai si de calitate. Nu vorbesc numai despre acest toppic ci ma refer la mult mai multe discutii care s-au incheiat abrupt datorita unor colegi, care prefera caterinca in locul respectului reciproc.
schumy1502
Jul 18 2007, 22:48
rostul declaratiilor era pt pura informare a celor care vroiau sa il ajute
TLGsoft
Jul 19 2007, 08:38
QUOTE(floraur @ Jul 18 2007, 18:22)

Eu cred ca nu procedati corect. Chiar nu inteleg de ce sa mearga omul la "bursa". Mi se pare de bun simt sa nu se comenteze subiectul pe forum. E o chestie simpla, poate chiar este nevoie de un partener si cei care sunt interesati, pot folosi PM. Ce ar putea castiga omul nostru daca ar discuta aici zona si pretul? Poate niste pareri despre pretul prea mare, daca nu e mare de ce e oare asa de mic - trebuie sa fie ceva la mijloc, nu cumva terenul este inundabil sau autostrada nu va trece exact pe acolo ci la doi km de ea...
Prea putine subiecte business se pot dezvolta pe SP, asta pentru ca nu exista suficienta maturitate pentru acest tip de discutii. Nu spun ca nu se gasesc puncte de vedere avizate, insa sunt foarte putine si greu se construieste un toppic de calitate (strict aria Business).
Ce rost au atatea declaratii atata vreme cat nu este nevoie de ele?! Incercati sa va mai abtineti, caci altfel migreaza oamenii buni pe forumurile in care se discuta subiecte de nisa. Asta e rau pentru noi, cei care mai vor sa mai prinda ceva informatie de mana intai si de calitate. Nu vorbesc numai despre acest toppic ci ma refer la mult mai multe discutii care s-au incheiat abrupt datorita unor colegi, care prefera caterinca in locul respectului reciproc.
Ai dreptate cu maturitatea unora, dar este un forum public. Fiecare are personalitatea sa, momente mai bune sau mai rele cand posteaza. Oricine are dreptul de a scrie ceva in limitele regulamentului si bunului simt. Asa ca trebuie sa ne suportam.
Dar acest topic isi are locul la bursa, alaturi de zecile de anunturi de cumparare sau vanzare de terenuri.
Parerea mea.
schumy1502
Jul 19 2007, 16:36
asa este.
trebuie mutat la bursa ca acolo e locul lui si atunci nu vor mai fi atatea discutii
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.