Jamaica

tia2280
Buna!

A fost careva dintre voi in Jamaica? As vrea sa plec in sepembrie si m-ar intersa cam tot ce imi puteti spune despre atmosfera, preturi, obiective.
illidan
wow, asta da destinatie
mi-ar placea sa te pot ajuta.. de curiorzitate cat te costa distractia? si pe ce perioada mergi?
tia2280
QUOTE(illidan @ Jul 13 2007, 12:31) [snapback]3095245[/snapback]
wow, asta da destinatie
mi-ar placea sa te pot ajuta.. de curiorzitate cat te costa distractia? si pe ce perioada mergi?

ma costa biletul de avion undeva in jur de 1.000 euro, acolo am niste prieteni care au casa lor si ma gandeam sa mai am 1.000 euro la minde de cheltuiala. E mult...e putin:)? Vreau sa plec pe 10 septembrie si sa ma intorc pe 23 septembrie:)
illidan
QUOTE(tia2280 @ Jul 13 2007, 12:53) [snapback]3095611[/snapback]
ma costa biletul de avion undeva in jur de 1.000 euro, acolo am niste prieteni care au casa lor si ma gandeam sa mai am 1.000 euro la minde de cheltuiala. E mult...e putin:)? Vreau sa plec pe 10 septembrie si sa ma intorc pe 23 septembrie:)

Deci nu trebuie sa iti faci ganduri cu cazarea mancarea. Mai ce noroc pe tine sa ai asa prieteni
Visez si eu sa ajung vreodata undeva in caraibe
Eu zic ca nu e nici mult nici putin, acuma depinde ce cheltuieli vrei sa faci. Dar cred ca prietenii tai stiu cel mai bine..
Oricum te invidiez smile.gif Iti urez sa ai cea mai faina vacanta acolo

p.s. nu cred ca sunt multi forumisti care au fost in Jamaica. Cred ca trebuie sa te multumesti cu cativa fani Bob Marley asa ca mine tongue.gif
tia2280
QUOTE(illidan @ Jul 13 2007, 15:22) [snapback]3096037[/snapback]
Deci nu trebuie sa iti faci ganduri cu cazarea mancarea. Mai ce noroc pe tine sa ai asa prieteni
Visez si eu sa ajung vreodata undeva in caraibe
Eu zic ca nu e nici mult nici putin, acuma depinde ce cheltuieli vrei sa faci. Dar cred ca prietenii tai stiu cel mai bine..
Oricum te invidiez smile.gif Iti urez sa ai cea mai faina vacanta acolo

p.s. nu cred ca sunt multi forumisti care au fost in Jamaica. Cred ca trebuie sa te multumesti cu cativa fani Bob Marley asa ca mine tongue.gif

Iti multumesc mult pentru urare. Am ceva griji legate de zbor....acum am aflat ca pentru escala in Miami imi trebuie viza de State si incerc sa gasesc alta combinatie....Sper sa reusesc sa plec pana la urma. Si ca sa fie vacanta totala, "trag o fuga" si pana in Cuba smile.gif

Tu unde pleci in concediu?
Imperator
QUOTE(tia2280 @ Jul 13 2007, 15:53) [snapback]3096161[/snapback]
Iti multumesc mult pentru urare. Am ceva griji legate de zbor....acum am aflat ca pentru escala in Miami imi trebuie viza de State si incerc sa gasesc alta combinatie....Sper sa reusesc sa plec pana la urma. Si ca sa fie vacanta totala, "trag o fuga" si pana in Cuba smile.gif

Din cate stiu, singura companie europeana care zboara direct in Jamaica este British Airways. Afla cat costa un bilet de avion cu BA, va trebui sa schimbi doar la Londra. In rest, ori e extrem de scump, ori trebuie sa rutezi obligatoriu prin SUA unde iti trebuie viza. Daca vrei sa mergi si in Cuba, ai mai multe posibilitati sa zbori in Cuba (Air France, Iberia) si de acolo, exista (dar nu zilnic) zboruri comune Air Jamaica / Cubana de Aviacion (cred ca sunt operate de Air Jamaica).
Imperator
QUOTE(Imperator @ Jul 13 2007, 16:01) [snapback]3096192[/snapback]
Din cate stiu, singura companie europeana care zboara direct in Jamaica este British Airways. Afla cat costa un bilet de avion cu BA, va trebui sa schimbi doar la Londra. In rest, ori e extrem de scump, ori trebuie sa rutezi obligatoriu prin SUA unde iti trebuie viza. Daca vrei sa mergi si in Cuba, ai mai multe posibilitati sa zbori in Cuba (Air France, Iberia) si de acolo, exista (dar nu zilnic) zboruri comune Air Jamaica / Cubana de Aviacion (cred ca sunt operate de Air Jamaica).

Cel mai ieftin bilet cu tur / retur in septembrie costa 988 euro cu toate taxele. Este obligatoriu sa petreci o noapte in Londra si sa schimbi avionul. Exista posibilitatea sa cumperi doar bilet Londra - Kingston si sa zbori la Londra cu un low cost ... sa zicem Wizz.
illidan
QUOTE(tia2280 @ Jul 13 2007, 14:53) [snapback]3096161[/snapback]

din pacate anu asta nu o sa am timp de concediu.. treaba multa sad.gif
sper totusi pe la jumatatea lui septembrie sa ajung in Grecia

apropo de cuba daca ajungi adu niste trabucuri biggrin.gif
si inca ceva cand te intorci scrie cum a fost etc, poate in cativa ani castig la loto si ajung si eu pe acolo tongue.gif
broscut
QUOTE (tia2280 @ Jul 13 2007, 12:23) *
Buna!

A fost careva dintre voi in Jamaica? As vrea sa plec in sepembrie si m-ar intersa cam tot ce imi puteti spune despre atmosfera, preturi, obiective.

buna! pana la urma ai ajuns in jamaica? cum a fost? m-ar interesa si pe mine o vacanta in runaway bay pentru aprilie 2009. care sunt preturile pe la ei si alte info, pls...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.